Engelen van de Dierenriem41 Engel Hahahel: Je sluier opgelicht

Geschreven door Michy   

 

In liefde ben ik met je, in de waarheid die in je huist, in de liefdevolle benadering waarmee jij jezelf erkent. Wanneer je jezelf in positiviteit of negativiteit toepraat zullen de effecten die je waarneemt in de buitenwereld volledig anders van aard blijken te zijn. Positiviteit leidt tot nieuwe kansen die je door middel van je denkwereld en hoe liefdevol je jezelf toepraat magnetisch aantrekken zal. Alles begint steeds in jezelf en hoe bemoedigend je jezelf toepraten kan. Wanneer de innerlijke dialoog doorspekt is met negativiteit zijn de effecten die hierdoor in je uiterlijke wereld waargenomen worden ook gekleurd door de grauwe filter die in de gedachtenwereld haar oorsprong vond. Diep vanbinnen, bedolven onder vele lagen van oude denkpatronen, woont eenieders innerlijke kind. Als een cocoon rond de rups hebben oude programmaties en denkpatronen keer op keer een sluier gegeven die 't kleine kind sinds geboorte omgaf.

 

In het begin begin creëerde deze sluier veiligheid, als een zacht dekentje comfortabel rond 't kleine lichaam gelegd. Zo ontstond het noodzakelijke begin van afscheiding met de uiterlijke wereld waardoor 't kind de kracht kreeg om eigen stapjes te leren zetten. Net als de cocoon waar de rups in huist werd de sluier steeds verder geweven tot het punt waar het gevoel verstikkend werd en de rups de cocoon verlaten wou.

 

Een hevige strijd brak toen los om de restricties van de tot nu toe geborgenheid gevende cocoon te ontkomen. De rups bleef wroeten en wringen met al zijn macht tot hij de duistere omwikkeling die eens zijn veiligheid was openbreken kon. Na dit majestueuze gevecht tussen eigen kracht en duisternis ontving de rups de vrijheid waar hij zo naar had verlangd. En toen gebeurde er iets wonderlijks: het krachtige wezentje kreeg vleugels getint in de mooiste kleuren en ontdekte dat hij nu ook vliegen kon... De wereld werd wonderbaarlijk en de mooiste bloemen lonkten hem met hun geurige nectar verleidelijk toe, zo had onze kleine rups zijn grote transformatie bereikt... Nooit maar dan ook nooit zou hij moeten wederkeren tot die kleine rups die hij ooit was.

 

Ook jouw innerlijke kind is als een kleine rups, de buitenwereld omwikkelt het met sluiers tot dit bijna verstikkend werkt. Dan komen de eigen gedachten aan bod, zijn ze positief en daadkrachtig gericht waardoor de sluimerende sluiermantel minder knelt of zijn ze eerder negatief waardoor de sluier strakker spant rond 't innerlijke kind? Je gedachten en woorden zijn die van de wijze ouder die 't eigen kind toepraat, die de kracht hebben om licht te brengen in 't duister waardoor 't kleine innerlijke kind voor de eerste keer waarlijk met eigen ogen de buitenwereld waarnemen kan. Laat daarom je gedachten zowel als daden positief en vertrouwensvol zijn van aard, wijze inspiraties staan steeds tot je beschikking indien je jezelf liefdevol toepraten wil. De liefdevolle benadering jegens jezelf ontwikkelt niet alleen de schat die in je onder de sluiers verborgen ligt, ze strekt ook uit tot de uiterlijke wereld zodat deze ook in vrede wordt. In liefde leer ik je deze les, roep me aan zodat ik je met 't ontsluieren helpen kan, Hahahel is wie ik ben.

 

 

Affirmaties

 

* In liefde ontdek ik nu de sluiers waar ik doorbreken wil

* In vrede en zachtheid praat ik tot mijn innerlijk kind

* Deze vrede en zachtheid leidt me verder op mijn pad

* Ik ben als de rups die tot vlinder transformeert

 

Gebed

 

Ook al is er duister

door de sluiers

om me heen

toch weet ik

lieve Hahahel

dat jij steeds

bij me bent

 

jij inspireert me

en steunt me

om uit de

lagen van oude

programmaties

te kunnen komen

 

ik weet dat

ik hiervoor

moet wringen

en wroeten

tot de sluier

niet meer knelt

 

maar wanneer

ik dit in

liefde naar

mezelf toe doe

kan het

proces enkel

vreedzaam zijn

 

ik dank je

voor jouw hulp

en weet dat

jij me steeds

liefdevol bijstaat

door mijn hele

ontwakingsproces.

 

Ervaringen met Engel Hahahel

 

Deze engel leert ons om door de sluiers heen te breken door bewustzijn van de schaduwkanten des levens en ze te gebruiken als springplank om transformatie te bereiken. Het leven is veranderlijk van aard, dus waarom zou men een toekomst blijven projecteren die gebaseerd is op pijnen uit het verleden? Dankzij Hahahel krijgen we de kans om onze focus te leggen op de transformaties die we kunnen bereiken wanneer we liefdevol zijn jegens onszelf en anderen, wanneer we ons door geen enkele uitdaging uit het veld laten slaan maar onze visie gericht houden op het vreugdevolle, het altruïstische en datgene wat ons hart beroert. Het leven is bedoeld een vreugdevolle dans te zijn, doch hiervoor moeten we ons ontdoen van oude sluiers die zijn ontstaan door misvattingen over de natuur van het leven. Dankzij Hahahel vinden we de innerlijke kracht om deze te overstijgen zoals de rups die vlinder wordt. Transformatie is een krachtig deel van ons leven, het vindt plaats op elk moment van dag en nacht tenzij we ertegen vechten omdat we denken tevreden te zijn met het status quo. Maar Hahahel neemt ons mee naar de diepste lagen van ons hartsgevoel en schenkt ons zo de kracht om het oude te overstijgen. Daar deze Engel planetair van de Zon tot Uranus reist kunnen we ook verwachten dat datgene wat tot nu toe als latente vermogens in ons huisde, nu aan de oppervlakte kan komen zodat we er iets mee kunnen doen dat zowel onszelf als de wereld vreugde schenkt. Dankzij de energie van Uranus kunnen we het onverwachte verwachten, maar weet dat dit steeds onze evolutie als doel heeft. Ga mee met de stroom en doorbreek de sluiers die een hinderend effect hebben op je bestaan.

 

Deze engel uit het rijk der machten is de 41ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 4 tot en met 18 oktober. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk.

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

 

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet alsook herleest en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.

 

Voor de liefhebber astrologie:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hahahel werkt onder leiding van Aartsengel: Rafael

Materiële en fysieke invloed: 14 tot en met 18 oktober

Gevoelsmatige en emotionele invloed: 17 februari ~ 1 mei ~ 15 juli~ 28 september ~ 9 december

Sephiroth op Levensboom: Van Tiphereth naar Chochmah

Planetaire invloeden: Zon ~ Uranus

Graden op zodiak: 20°30' ~ 25°30' Weegschaal

Sterrenbeeld: Weegschaal

Element: Lucht