Engelen van de Dierenriem42 Engel Mikael Channeling

Geschreven door Michy   

 

Ik ben met je in de liefde die verbetering brengt, verbetering in de omstandigheden waarin jij jezelf gevangen meent. Ik toon je de waaier van mogelijkheden die tot jouw beschikking staat wanneer je vrede vindt met wie je bent en hoe je in het leven staat. Want alles vindt zijn oorsprong steeds in jezelf, in hoe jij je ziet en je plaats inneemt in je wereld zoals ze is. Ben je tevreden en voel je je overal thuis of is er toch nog iets dat knaagt? Ben je bewust van je macht om van alles het fijnste te maken of berust je gewoon in wat je ziet als je levenslot? Probeer je veranderingen aan te brengen zodat alles je tenslotte helemaal bevalt of schrik je weg van deze verantwoordelijkheid en houd je jezelf liever klein? Weet dat alle mogelijkheden je gegeven zijn om te genieten van het grootse avontuur dat je leven moet zijn.

 

Weet dat ik hier ben om je te leiden, om je te helpen met het ontdekken van hoe verheven jij werkelijk bent. Ik help je om jouw gedachten te verlichten, om steeds in vrede en vreugde te mogen zijn, om steeds de liefde te mogen ervaren die jouw goddelijk geboorterecht is. Ik vraag je om volledig te vertrouwen op de kracht der wijsheid die in je huist, om te weten dat je zoveel meer bent dan een lichaam dat leeft, lijdt en dan weer sterft. Dit leven is het hemelse geschenk aan jou, het hemelse geschenk dat je in staat stelt tot creatie. Al waar jij in durft geloven kan je creëren, wanneer je begint met te denken: 'Ik ben het waard'. Daarom help ik je je waarde te erkennen, een grote stap misschien, maar hij brengt je ver.

 

Je oordeel over eigen waarde is het palet dat je denkwereld kleurt. Wanneer je je eigen waarde niet erkennen wil zal het lijken alsof omstandigheden je steeds de das omdoen. Wanneer je denkt: 'Ik ben het waard' verhoogt dit meteen je trillingsveld. Deze verhoogde trilling brengt met zich mee vernieuwde situaties, situaties heel wonderlijk van aard. Het synchronistische schijnt steeds meer door wanneer angst voor mislukking langzaam verdwijnt. Zo leer ik je geen angst te hebben, doch steeds met nieuwe moed je kracht te testen. Evalueer je waarde, experimenteer ermee en weet dat dit de zegening brengt, ik ben hier om jou te tonen dat je alles kan transformeren door bewustzijn van je macht. Ik ben in liefde met je elke stap op het pad, ik ben je engel Mikael.

 

 

Steen: Diamant

Kleur: Transparant

 

Affirmaties

~~~~~~~

* Ik geloof in mezelf

* Ik ben het waard

* Ik sta graag in mijn kracht

* Zo overtref ik mezelf

 

Gebed

~~~~

Dankzij jou

Mikael

kom ik in

contact

met mezelf

 

in contact met

de vrede

de liefde en

de kracht die

in me huist

 

ik word me

bewust van

mijn rol in de

schepping van

mijn bestaan

 

met jou als

mijn engel

weet ik dat ik zo

vol vertrouwen

verder kan gaan

 

 

Werken met engel Mikael

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Gaven die je dankzij zijn invloed kan ontwikkelen:

 

* Helderheid in je denken, de mogelijkheid om bewust positieve gedachten te genereren

* Blijheid om je bestaan, voelen dat je geen slachtoffer bent van omstandigheden maar zelf de fijnheid des levens creëert

* Contemplatie omtrent je doelen in dit leven

* Weten dat je de macht in je hebt om je leven naar wens in te vullen en dit weten ook gebruiken

* Bewustzijn van de mogelijkheden die je denkwereld je schenkt

* Leven op een hogere trilling, God heel nabij voelen

* Klaar en helder denken dat leidt tot grote inzichten en succes

* Makkelijk inspiraties ontvangen vanuit de hemelse sferen

 

Storingen en problemen die kunnen optreden en verholpen worden onder zijn invloed:

 

* Een gevoel van nutteloosheid, de zin van het leven niet begrijpen

* Weinig inzicht in het hoe en waarom van situaties die je omringen

* Je leven leiden zoals het door anderen wordt voorgeschreven, slachtoffer voelen van omstandigheden

* Onvoldoende gebruik maken van de eigen denkkracht

 

Mikael schenkt ons de mogelijkheid om in contact te komen met de ingeboren macht om helder te denken en door positieve, vertrouwensvolle gedachten zowel als daden bewust te worden van onze eigen rol in het scheppingsproces dat ons leven is. Door deze helderheid staan we meer open om de hemelse inspiraties te ontvangen die ons verder helpen op ons pad. Het wordt ons meer en meer duidelijk wat ons levensdoel is en hoe we hier in harmonie aan kunnen werken. Deze engel helpt ons een trede hoger te komen op de trap die ons leidt naar de communicatie met onze ziel. Vertedering, blijheid en een gevoel van harmonie met de wereld om ons heen is een normaal verschijnsel wanneer we ons in liefde overgeven aan deze engel en hem aanroepen om ons te leiden. Werken met Mikael is vragen om een periode van grote helderheid en open contact met de ziel. Moge het werk met deze machtige engel een rijkelijkheid aan mooie vruchten met zich meebrengen waardoor succes een integraal deel van je bestaan begint te vormen.

 

Je engel aanroepen doe je steeds door zijn naam in drie lettergrepen uit te spreken:

 

MI

MIKA

MIKAEL

 

Eerst adem je in, dan spreek je de eerste lettergreep uit: MI. Dan adem je weer in en spreek je de twee lettergrepen uit: MIKA. Een derde keer adem je weer in en spreekt nu de engel's gehele naam uit: MIKAEL. Laat de klanken van zijn naam zo lang mogelijk doorklinken. Voel hoe zijn energie door je lichaam stroomt en je hele wezen vult met vreugde. Nadat je de naam op deze wijze hebt uitgesproken adem je nog een keer in om de essentie die is vrijgekomen door het uitspreken van de naam tot je te nemen waardoor je de liefdevolheid van de engel tot je neemt.

 

Wanneer je contact met je engel wil maken kan het hulpzaam zijn om je even af te zonderen in stilte, een groot glas water te drinken en een kaarsje te branden, want kaarsjes trekken engelen aan. Stel dan de vragen die door je hoofd gaan, bid of mediteer... Doe dat wat voor jou het beste voelt. Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart. Weet dat elke vraag aan je engel steeds begrepen en beantwoord wordt. Kijk uit naar de veranderingen, de liefdevolle nieuwe situaties en kansen die je kant uitkomen.

 

Fysieke invloed: 19 tot en met 23 oktober

Emotionele invloed: 18 februari ~ 2 mei ~ 16 juli ~ 29 september ~ 10 december

Planetaire invloeden: Zon ~ Saturnus

Sterrenbeeld: Weegschaal ~ Schorpioen

Sephiroth op Levensboom: Van Tiphereth naar binah

Mikael werkt onder leiding van Aartsengel: Raphael

 

Ter herhaling: Wanneer je contact met je engel wil maken kan het hulpzaam zijn om je even af te zonderen in stilte, een groot glas water te drinken en een kaarsje te branden, want kaarsjes trekken engelen aan. Stel dan de vragen die door je hoofd gaan, bid of mediteer... Doe dat wat voor jou het beste voelt. Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart. Weet dat elke vraag aan je engel steeds begrepen en beantwoord wordt. Kijk uit naar de veranderingen, de liefdevolle nieuwe situaties en kansen die je kant uitkomen. Leren werken met de engelen betekent je laten bezielen met hun essentie. Dit betekent niet anderen bezielen, maar jezelf waardoor je de reflectie hiervan in anderen zal waarnemen. In liefde, Michy xxx