Engelen van de Dierenriem43 Engel Veuliah

Geschreven door Michy   

 

Ik ben de engel die steeds bij je is. Ik toon je de macht, de grote kracht die diep in je verborgen ligt. Dankzij mij leef je volgens de hoogste Goddelijke waarden met als ultieme doel het vinden van de Goddelijkheid in jezelf, zodat je kan evolueren tot het stralende Licht dat haar Liefde op de mensheid schijnt. Het hervinden van dit Licht, je Goddelijke schatkist, is de reden waarom jij hier op Aarde bent.

 

Door de vreugde, de Liefde en de harmonie in jezelf te vinden kan je niet anders dan deze te verspreiden waardoor jouw Licht zo groot wordt dat het niet alleen de gehele mensheid, maar ook de Aarde en zelfs de hogere sferen illumineert. Wees daarom steeds in je waarheid. Kijk niet om, maar steeds vooruit, want dat wat je voordien in je leven gebracht hebt kan je steeds weer creëren, telkens beter, telkens harmonischer, telkens glorieuzer.

 

Ik ben met je om je te helpen in het steeds overtreffen van jezelf, je geleerde lessen en je gestelde doelen. Ik geef je de por die je steeds doet reiken naar hogere doelstellingen, naar nieuwe innerlijke werelden die wachten op je ontdekking. Ik breng het avontuur in je leven dat het verlangen brengt om steeds meer te leren, steeds meer te weten.

 

Alles waar we samen onze focus op richten heeft slechts één doel voor ogen: Het verlichten van de visie waarmee de mensheid naar de wereld kijkt. Ik reik je nieuwe manieren van denken en voelen aan en leer je dan hoe je deze op een mooie, verstaanbare manier kan delen met de wereld. Zo word je een pionier in de Liefde.

 

Je Licht is ontworpen om tot in de verste hoeken te schijnen, want samen kijken we recht door de duisternis heen. Ik ben de engel die je van al je angsten en innerlijke demonen bevrijdt, die je toont dat al wat pijnlijk is slechts op illusie berust en dat de enige waarheid in Licht en Liefde is. Wanneer je me aanroept laat ik je de wonderen der wereld zien, omdat ik weet dat je hart hiernaar verlangt.

 

Samen zetten we de eerste harmonische stappen in Liefde op deze planeet en ontdekken met genoegen dat dit het pad vrijwaart waarop anderen kunnen volgen.

Ik ben de engel die je vertrouwen schenkt, en de moed om lief te hebben. Samen maken we van dit leven een mooie, onvergetelijke gebeurtenis. Ik ben steeds met je in Licht en Liefde, ik ben je engel Veuliah.

 

 

Edelsteen: Topaas

Kleur: Bruin~Groen

Michy 15/01/2012

 

Gaven die je dankzij haar invloed kan ontwikkelen:

 

* Rijkdom op zowel innerlijk als uiterlijk vlak

* Een schatkist aan fijne gevoelens die tot je beschikking staan

* Vreugdevol en met zelfzekerheid in het leven staan

* Het brengen van vrede en vreugde in de wereld

* Leiderschaps kwaliteiten, goed zijn in besturen en motiveren van een groep

* Bestrijden van innerlijke en uiterlijke vijanden door liefdevolheid

* Handelen naar eer en geweten, luisteren naar de wijsheid in jezelf

* Anderen helpen en hun leven positief verrijken waar mogelijk

 

Storingen die kunnen optreden en verholpen worden onder haar invloed:

 

* Weinig zelfvertrouwen, gebrek aan organisatie talent

* Angst voor wat de toekomst brengen zal

* Gedachteloos zorgen blijven maken over geld

* Onrespectvol gedrag tegenover anderen

* Eigen macht niet durven erkennen of durven gebruiken

* Enkel op het materiele gericht zijn waardoor het spirituele genegeerd wordt

 

Veuliah brengt ons in voeling met de macht die in ons huist, de macht om van elk moment het mooiste te maken, om bewust door het leven te gaan en door deze vreugdevolle houding ook anderen aan te moedigen om te geloven in hunzelf, hun talenten en wat ze er best mee kunnen doen. Veuliah brengt onze innerlijke rijkdom naar boven, laat ons de schatten zien die in onszelf aanwezig zijn en waar we ons leven op de fijnste manier mee kunnen veraangenamen. Zij schenkt ons het vertrouwen om stappen te zetten, wetende dat we hier op Aarde zijn om het beste uit onszelf te halen en onze dromen waar te maken door middel van de innerlijke schatten die ons allen rijkelijk geschonken zijn. Geloof in jezelf, wees in vrede en weet dat op elk moment van dag en nacht jij de keuze hebt om je leven naar je eigen liefste doelstellingen waar te maken, dit is de boodschap van Veuliah. Wanneer we deze ter harte nemen maken we de krachten in onszelf vrij die leiden tot een bewustzijn van wie we werkelijk zijn en waarom we hier zijn. Laat deze lieflijke engel je leiden in de ontdekking van jezelf en je verborgen schatten. Moge haar vrede met je zijn.

 

Je engel aanroepen doe je steeds door haar naam in drie lettergrepen uit te spreken:

 

VEU

VEULI

VEULIAH

 

Eerst adem je in, dan spreek je de eerste lettergreep uit: VEU. Dan adem je weer in en spreek je de twee lettergrepen uit: VEULI. Een derde keer adem je weer in en spreekt nu de engel's gehele naam uit: VEULIAH. Laat de klanken van haar naam zo lang mogelijk doorklinken. Voel hoe haar energie door je lichaam stroomt en je hele wezen vult met vreugde. Nadat je de naam op deze wijze hebt uitgesproken adem je nog een keer in om de essentie die is vrijgekomen door het uitspreken van de naam tot je te nemen waardoor je de liefdevolheid van de engel tot je neemt.

 

Wanneer je contact met je engel wil maken kan het hulpzaam zijn om je even af te zonderen in stilte, een groot glas water te drinken en een kaarsje te branden, want kaarsjes trekken engelen aan. Stel dan de vragen die door je hoofd gaan, bid of mediteer... Doe dat wat voor jou het beste voelt. Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart. Weet dat elke vraag aan je engel steeds begrepen en beantwoord wordt. Kijk uit naar de veranderingen, de liefdevolle nieuwe situaties en kansen die je kant uitkomen.

 

Fysieke en materiële invloed: 24 tot en met 28 oktober

Emotionele en gevoelsmatige invloed: 19 februari ~ 3 mei ~ 17 juli ~ 30 september ~ 11 december

 

Planetaire invloeden: Zon ~ Jupiter

Sterrenbeeld: Schorpioen

Sephira op Levensboom: Van Tiphereth naar Hesed

Veuliah werkt onder leiding van Aartsengel: Raphael

 

Ter herhaling: Wanneer je contact met je engel wil maken kan het hulpzaam zijn om je even af te zonderen in stilte, een groot glas water te drinken en een kaarsje te branden, want kaarsjes trekken engelen aan. Stel dan de vragen die door je hoofd gaan, bid of mediteer... Doe dat wat voor jou het beste voelt. Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart. Weet dat elke vraag aan je engel steeds begrepen en beantwoord wordt. Kijk uit naar de veranderingen, de liefdevolle nieuwe situaties en kansen die je kant uitkomen. Leren werken met de engelen betekent je laten bezielen met hun essentie. Dit betekent niet anderen bezielen, maar jezelf waardoor je de reflectie hiervan in anderen zal waarnemen. In liefde, Michy xxx