61 Engel Umabel: De bloemen op je pad

Geschreven door Michy   

In liefde ben ik met je, in contemplatie die tot inspiratie leidt, in de inzichtvolle benadering die van binnenuit naar buiten leidt. Let je op de tekens die je steeds worden geschonken, de synchronistische materialisaties die jouw kant opkomen als de mooiste bloemen op je pad? Sla je er acht op, eer je ze in dankbaarheid waardoor hun stralende groei steeds meer onmiskenbaar wordt? Herken je ze als de nakende manifestatie van de zaadjes die jij door intentie zo liefdevol hebt geplant? Tonen deze blije toevalligheden je in het nu moment dat reflectie naar je intenties hierover in het verleden en contemplatie aangaande je mooiste toekomstdromen de synchroniciteiten hebben gecreŽerd die je in vreugde toejuichen dat je helemaal juist zit daar waar je nu bent?

Eenieder die bewust in 't leven staat en zo zijn mooiste droom creŽert, die krijgt als antwoord synchroniciteiten als de mooiste bloemen op zijn pad. Ze zijn het 'Ja' woord van de goddelijkheid zelve, ze zijn de verfijning die 't leven zoveel boeiender maakt. Merk je ze en voed je ze, of leg je ze achteloos naast je neer? Elke meesterdromer -elk groot visionair - leert om de wonderlijke synchroniciteiten gade te slaan die iets puur hemels maken van 't aardse bestaan. De geest die verlichting kennen wil, de geest die hier zijn aandacht aan schenkt, die merkt zonder twijfel de synchroniciteiten daar hij weet dat dit de verwerkelijking van zijn liefste wensen betreft. De geest die het veld der oneindige mogelijkheden heeft ontdekt en hier gezwind zijn licht op richt, die weet dat hij zelf 't nieuwe tot bestaan brengt door bewustzijn van waar hij zijn intentie - zijn focus - op richt.

Het begin van elke materialisatie uit zich door de mooiste bloemen op je pad, door de samenval van synchroniciteiten die laten weten dat 't zaadje haar ontkieming kent. Door reflectie, contemplatie en het stellen van de hierop volgende intenties brengt men 't licht waar 't voordien enkel duister was. Men volgt belangstellend de groei terwijl men danst tussen de bloemen op 't pad. Ik ben hier om je te tonen waarom 't richten der focus zo belangrijk is, waarom de hoogste intenties leiden tot 't creŽren van bloemen met de mooiste geuren en kleuren waardoor 't levenspad een hemelse gewaarwording wordt. Liefdevol dans ik samen met jou, roep me aan, ik vergezel je steeds. Graag inspireer ik je bij elke stap, Umabel is wie ik ben.

Affirmaties

* Bewust richt ik mijn focus op mijn allermooiste wensen

* Zo plant ik de zaadjes van mijn verdere bestaan

* Ik voed ze dagelijks met het water der dankbaarheid

* Het is zo dat de mooiste synchroniciteiten ontstaan

Gebed

Ik dank je

engel Umabel

dat jij me de kunst

van het richten der visie

maar ook der reflectie

en contemplatie

brengt

het is hierdoor

dat ik me

bewust word van

synchroniciteiten

als de mooie

bloemen

op mijn pad

hoe meer

wonderlijke

synchroniciteiten

ik waarneem

hoe makkelijker

het richten van

mijn focus wordt

vol vertrouwen

en in blijheid

dans ik nu

al wensend

al dromend

en al dankend

over mijn verdere

levenspad.

Amen

Deze engel uit het rijk der aartsengelen onder leiding van Mercurius is de 61ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 21 tot en met 25 januari. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk.

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet alsook herleest en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.