64 Engel Mehiel: De expressie van wie jij waarlijk bent

Geschreven door Michy   

 

In liefde ben ik met je, in de kennis die diep vanbinnen in je aanwezig is, de kennis aangaande je levensdoel en waarom jij naar Aarde gekomen bent. Het is niet voor niets dat jij hier bent, eenieder heeft een doel dat hij verwezenlijken wil, dit doel ligt diep verankerd in de herinnering zodat wie ernaar op zoek gaat het ook vinden zal. Het is je eigen creatieve expressie van wie jij waarlijk bent, niet de expressie van hoe de buitenwereld verwacht dat je je gedraagt, maar de expressie van je eigen unieke individualiteit. Wanneer men zich in 't leven veelal heeft laten leiden door anderen kan 't even zoeken zijn naar wat d' eigen talenten zijn, naar de manier waarop men zich 't liefste waarlijk bezig houdt en de geschenken die men hierdoor in de wereld brengen kan.

 

Dikwijls ligt het doel in dat wat men met d' eigen stem zo moeilijk uit kan drukken, dat waar men zoveel van houdt dat 't bijna beschamend wordt waardoor men 't dan maar liever gewoon bij 't oude laat. De expressie die tot kennis van 't levensdoel leidt heeft steeds te maken met je diepste verlangens maar ook met voelen dat je de gelegenheid krijgt om dit op jouw eigen unieke manier te uiten, om liefdevol in je eigen kracht te staan waardoor je creatieve expressie steeds meer en meer stralen kan. Net door met passie je creatieve kant te durven tonen en deze straling toe te laten vind je de weg waarmee je anderen kan verblijden, dan bewandel je in vreugde je hoogsteigen pad.

 

Hoeveel waarde je hier zelf aan hecht is bepalend voor hoe je creatieve expressie zich op alle vlakken uiten kan, het is de stille stem diep vanbinnen die zich nu op speelse manier uiten kan. Waarom zou men deze zachte stem, deze expressie van wie men waarlijk is ooit in de kiem smoren enkel omdat men bang is hoe een ander hierop zou reageren? Ware authenticiteit leidt tot zekerheid van wat belangrijk is, tot liefdevolle uiting van de Zielsliefde die in je huist, tot de wijsheid van 't hogere zelf maar ook de speelsheid van 't innerlijke kind. Deze verbondenheid brengt de meest verheven kunstvormen met zich mee zodat 't leven zich ontvouwt tot het prachtige kunstwerk dat het bedoeld is te zijn. Laat dat speelse kind maar vrij en laat 't zich uiten in allerlei soorten creativiteit. Steeds ben ik er om je hierin te steunen, Mehiel is wie ik ben.

 

 

Affirmaties

 

* Vol vreugde laat ik 't kind in mij vrij

* Vol wijsheid luister ik naar de stem van het hoogste in me

* Beiden combineer ik door mijn kunst

* Zo breng ik vol liefde mijn stem de wereld in

 

Gebed

 

Ik dank je

Mehiel

dat jij er

steeds bent om

de artiest in me

te ontwaken

 

jij toont me

hoe ik me

kunstig kan

uitleven zonder me

hiervoor te

hoeven schamen

 

hoe meer ik

mezelf creatief

uitleven kan

hoe meer mijn

verlegenheid

plaatsmaakt voor

oprechte trots

 

zo leer ik

om mijn kunsten

en talenten

met de wereld

te delen zodat

iedereen er

blij van wordt.

 

Amen

 

 

Deze engel uit het rijk der Aartsengelen onder leiding van Mercurius is de 64ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 5 tot en met 9 februari. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk.

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

 

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet alsook herleest en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.