Engelen van de Dierenriem68 engel Habuhiah: Je innerlijke tempel

Geschreven door Michy   

 

In liefde ben ik met je, in de herkenning van het moment, in de geneeskracht die steeds aanwezig is wanneer jij je hiervoor open stelt. Elke klacht, elke pijn ontstaat steeds uit een disharmonie, een disharmonie die in d' gevoels- en denkwereld haar oorsprong kent door hoe jij jezelf en je wereld aanschouwt. Doch pijn kan ook verheven worden wanneer je met regelmaat naar binnen gaat, wanneer je in meditatie de stilte binnenkomt waar je op zoek gaat naar 't antwoord op je vraag. Daarom stel ik je voor eens een moment te nemen om je eigen innerlijke tempel te bezoeken, om hier met regelmaat in thuis te komen waardoor je antwoord vindt op wat jou bezighoudt. Leg jezelf gemakkelijk met een dekentje om je heen, sluit nu je ogen en ontspan je terwijl je via je buikstreek langzaam ademhaalt. Zie jezelf door een mooie weide lopen, geniet van de kleurige bloemen die je ziet en 't gezang van de mooie vogeltjes boven je.

 

Rustig wandel je verder tot je in de verte een magnifiek mooi gebouw ziet staan, de representatie van jouw tempel die reeds zolang op je heeft gewacht. Wanneer je de grote houten deur bereikt die met de mooiste symbolen is gegraveerd zweeft er vanuit de hoogte een gouden sleutel naar omlaag, een sleutel met jouw naam erop gegraveerd. Je neemt hem dankbaar in je handen en opent de tempeldeur. Nu sta je in een grote ronde hal met vele deuren die leiden tot antwoorden waar jij naar zoekt. Terwijl je rond aan 't kijken bent vallen duizenden en duizenden lichtgevende sparkeltjes over je heen, sparkeltjes die je trilling verhogen waardoor je je vrolijker en vrolijker begint te voelen. Op elke deur hangt een naamplaatje waarop datgene staat waarnaar jij op zoek bent. Op het ene plaatje kan 'wijsheid' staan, op anderen 'inzicht', 'gezondheid', 'werk', 'creativiteit', 'vakantie'of wat je ook maar vinden wil.

 

Weet dat in elke ruimte een engel aanwezig is die jou antwoord kan geven op je vraag. Wanneer je op de deur klopt zal deze opengaan en ontvouwt zich een indrukwekkend mooi decor. Wanneer je hier binnen stapt en je engel groet, zal je zien dat er een zachte zetel voor je klaarstaat. Nestel je hierin en stel je vragen aan de meester die voor je zit. Antwoorden zullen steeds verrijkend zijn, waardoor jij je steeds lichter zal voelen. Hier kom je tot de antwoorden die je in de buitenwereld bezwaarlijk vinden kan. Eenieder die met de engelenwereld wil werken zal zich geroepen voelen hier regelmatig op bezoek te gaan, het is je eigen innerlijke tempel die 't antwoord op je diepste vragen bevat. Wanneer 't gesprek beëindigd is dank je de engel en verlaat je de tempel weer. Je sleutel wordt weer omhoog geheven en jij wandelt terug het weiland in. Het is heel eenvoudig, doch zeer doeltreffend, het is je eigen huis der wijsheid. Mijn liefde leidt jou hier graag naartoe, Habuhiah is wie ik ben.

 

 

Affirmaties

 

* Ik ben me bewust van de plaats in mezelf waar ik antwoorden vinden kan

* Verwachtingsvol en met respect betreed ik graag mijn tempel

* Voor elke vraag die ik heb vind ik wel een naamplaatje op de deur

* Wanneer ik met regelmaat mijn tempel betreed vind ik de antwoorden die ik zoek

 

Gebed

 

Ik dank je

Habuhiah

dat jij me

leidt naar

de prachtige

tempel mijner

leven

 

de tempel

waar ik

antwoorden

vind op de

vragen die

ik me stel

 

steeds word

ik geleid door

de juiste

engel die

me vol liefde

steunt

 

elk bezoek

voelt heel

verfrissend

aan waardoor

ik me nu veel

helderder voel.

 

 

Beschermengel Habuhiah is de vierde Engel van het Engelenkoor der Engelen onder leiding van Aartsengel Gabriel en werkt met de krachten van de Maan en Mars. Habuhiah regeert zodiakaal over ons bestaan van 25 tot en met 29 februari. Uiteraard kan zij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is haar invloed tijdens deze periode extra sterk.

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

 

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet alsook herleest en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.

 

 

Werken met engel Habuhiah

 

Soms lijkt het alsof we zelf niet veel te beslissen hebben over wat er in ons leven gaande is, dat alles willekeurig gebeurt zonder dat we er zelf enige invloed op hebben... Deuren openen en sluiten zich, sommige fijn, andere niet. Nochtans is het belangrijk om te weten dat geen enkele deur ooit sluit zonder dat er een andere opent, maar we kunnen zolang in pijn en verdriet naar de sluitende deur staren dat de nieuwe deur die zich opent ons geheel ontgaat. Zo ontgaat het ons dan ook dat alles in onszelf begint, in de gedachten die we koesteren en de daden die erop volgen. Dikwijls is dit een onbewust proces, maar het begint steeds in onszelf en hoe we naar onze wereld kijken. Om ons meer bewust te worden van onze eigen hoofdrol in het theater des levens is het heel helpvol om de eigen innerlijke tempel te bezoeken. Er is een deur waar we toegang tot kunnen vinden aangaande elke vraag die waar we graag antwoord op zouden willen vinden. We kunnen door in de grote hal van de innerlijke tempel te staan een hogere trilling ontvangen wanneer de sparkeltjes die daar aanwezig zijn zich over ons neervleien. We kunnen kijken hoe het met de deuren staat... Zijn er deuren waarvan we dachten dat ze gesloten waren maar waarvan we nu zien dat ze toch nog op een kier staan? Open ze eens verder en zie wat elke ruimte te vertellen heeft. Klop zachtjes op deuren die gesloten zijn en ga er eens een kijkje nemen, maak een babbel met de gids/engel die aanwezig is en schijn zo je licht op verlichtende antwoorden die tot nu toe in duister gehuld waren. In het grote theater des levens is de innerlijke tempel de plaats waar alles zijn oorsprong vindt, waar inzichten gevonden kunnen worden en we zo dichter bij onszelf en de antwoorden binnenin kunnen komen. Daar engel Habuhiah planetair van de Maan tot Mars reist, schenkt ze ons de kans om door onbevreesd de pracht van het onbewuste in onszelf te kunnen bezoeken en oplossingsgerichte antwoorden te vinden die onze daden op positieve wijze zullen beïnvloeden. Er is nooit iets om bang voor te zijn, er is enkel de drang naar inzichten die hier kan beantwoord worden.

 

Voor de liefhebber astrologie:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fysieke invloed: 25 tot en met 29 februari

Emotionele invloed: 4 januari ~ 16 maart ~ 28 mei ~ 12 augustus ~ 25 oktober

Intellectuele invloed: dagelijks van 22u20 tot en met 22u39

Sephira op Levensboom: Van Yesod naar Guebourah

Planetaire invloeden: Maan ~ Mars

Graden op zodiak: 05°00' ~ 10°00' Vissen

Sterrenbeeld: Vissen

Element: Water