Aartsengel Prins Metatron en de Innerlijke Schat

Geschreven door Fengo Jabamiah   

De Diamant van Aartsengel Metatron

De schat die de Aartsengelen en de Engelen ons te bieden hebben†bevindt zich in ons zelf en de 72 Engelen van de Kabbalah zijn elk als een facet van de grote en schitterende diamant die Aartsengel Prins Metatron ons aanbiedt De Aartsengelen en de 72 Engelen van de Levensboom kunnen ons helpen om het beste uit onszelf te halen, Zij representeren de goddelijke eigenschappen die in ons huizen.

Eigenschappen waar Ieder-1 iets aan heeft, deze eigenschappen kan men zien als het Engelen Licht. En het Engelen Licht wordt verdeeld door de 72 Engelen van het Licht, of te wel de 72 Engelen van de Kabbalah, de 72 Engelen van de Levensboom die dan weer onder de leiding werken van de Aartsengelen de welke als de verschillende gezichten van God bekeken kunnen worden.

Aartsengel Metatron, Prins der Gezichten

Aartsengel Metatron is de Prins der Gezichten en de Bestuurder van het grote†kosmische†wiel. Aartsengel Metatron is de Ster die in ons allen huist, de grote MagiŽr die in ons allen woont, Aartsengel Metatron maakt zijn woorden waar en kan onze mooiste dromen tot leven toveren wanneer wij de†MagiŽr†in ons zelf een kans schenken en leren luisteren naar het woord van God dat in de stilte tot ons spreekt.