Aartsengelen

De levensboom en de planeten

Geschreven door Fengo Jabamiah   

De aartsengelen zijn de koningen der sephiroth (sferen van de levensboom) en de prinsen der planeten


Aartsengel Metatron is de koning van de sefirah Kether en zodoende de gehele levensboom, aangezien heel de levensboom uit de sefirah Kether ontsprongen is. Aartsengel Metatron heerst over de krachten van alle planeten doch werkt voornamelijk met die van de planeet Neptunus en zorgt zodoende voor een verbinding met de grote dromer in ons.


Aartsengel Raziel is de heerser van de krachten van de planeet Uranus en de koning van de sefirah Hochmah. Hij brengt ons geluk en liefde en schenkt ons de wijsheid die ons toestaat om een vreugdevol bestaan te leiden.


Aartsengel Tsaphkiel, welke ook wel Binael wordt genoemd is de heerser van de krachten van de planeet Saturnus en de koning van de sefirah Binah. Hij brengt ons de goddelijke intelligentie die ons toestaat om vorm te geven aan onze meest verheven idealen.


Aartsengel Zadkiel of te wel Hesediel heerst over de krachten van Jupiter en is de koning van de sefirah Hesed die ook wel Gedoulah genoemd wordt. Hij kan ons leren om verdraagzaam te zijn en het leven met een glimlach te beschouwen. Zadkiel is de heerser van de goddelijke overvloed welke de onze word wanneer wij net als hem onze energie investeren in het grotere goed. Zodoende doet aartsengel Zadkiel alles wat goed is groeien en motiveert hij ons om hiermee verder te gaan.†Zadkiel brengt ons voorspoed en succes en spoort ons aan om de vruchten van ons werk te delen met onze medemens.

Lees meer...
 

Engelen Licht

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Het licht der Engelen is Gods grootste gave

en Hij wil het ons allen geven,

Laten wij dus openstaan voor Zijn Licht

en dit licht schenken met wijsheid en liefde

en zo doende kennis en vooruitgang verwezenlijken

in ons zelf en onze wereld door middel van†wilskrachtige daden en

Liefdevolle acties die zorgen voor overvloed, een goede gezondheid

en een†vreugdevol bestaan.

Lees meer...
 

Aartsengel Prins Metatron en de Innerlijke Schat

Geschreven door Fengo Jabamiah   

De Diamant van Aartsengel Metatron

De schat die de Aartsengelen en de Engelen ons te bieden hebben†bevindt zich in ons zelf en de 72 Engelen van de Kabbalah zijn elk als een facet van de grote en schitterende diamant die Aartsengel Prins Metatron ons aanbiedt De Aartsengelen en de 72 Engelen van de Levensboom kunnen ons helpen om het beste uit onszelf te halen, Zij representeren de goddelijke eigenschappen die in ons huizen.

Eigenschappen waar Ieder-1 iets aan heeft, deze eigenschappen kan men zien als het Engelen Licht. En het Engelen Licht wordt verdeeld door de 72 Engelen van het Licht, of te wel de 72 Engelen van de Kabbalah, de 72 Engelen van de Levensboom die dan weer onder de leiding werken van de Aartsengelen de welke als de verschillende gezichten van God bekeken kunnen worden.

Aartsengel Metatron, Prins der Gezichten

Aartsengel Metatron is de Prins der Gezichten en de Bestuurder van het grote†kosmische†wiel. Aartsengel Metatron is de Ster die in ons allen huist, de grote MagiŽr die in ons allen woont, Aartsengel Metatron maakt zijn woorden waar en kan onze mooiste dromen tot leven toveren wanneer wij de†MagiŽr†in ons zelf een kans schenken en leren luisteren naar het woord van God dat in de stilte tot ons spreekt.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6