BeschermengelenBeschermengel Habuiah en de Natuurlijke Genezing

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Deze Engel is† zeer vrijgevig en kan je genezen van alle ziektes.

Zij kan je bevrijden van al je innerlijke en uiterlijke angsten

en je zelfvertrouwen en eigenwaarde schenken.

Wandelen en werken in de natuur of met de natuur kan de ontwikkeling van de genezingskracht van Beschermengel Habuiah bespoedigen.

Wees creatief en kom er achter welke wonderbaarlijke geschenken de natuur je te bieden heeft.

Affirmaties

Positieve affirmaties in verband met de genezingskracht van Beschermengel Habuiah zullen hun werk ook doen.

Je kunt deze zelf bedenken maar ik zal er alvast enkele schenken:

De genezingskracht van Engel Habuiah maakt me weer 1 met de natuur en haar wetten .

Ik leef in eenheid met de natuur en hou van het leven.

Het is ook zeer belangrijk om er steeds van uit te gaan dat je wens al vervuld is en Engel Habuiah voor deze zegeningen te bedanken.

Dit kun je doen door middel van kleine zinnetjes:

Dankjewel Engel Habuiah voor het evenwicht en de gezondheid.

Of: Bedankt Beschermengel Habuiah dat ik nu geen angst meer heb.

Mars en de Maan

Beschermengel Habuiah werkt met de krachten van Mars en de Maan. Zij kan je de nodige principes doorgeven zodat je in goede gezondheid blijft. Zij kan ervoor zorgen dat je wensen weer volgens de Goddelijke ordening verlopen.

Deze Goddelijke ordening kun je observeren door naar de natuur te kijken. Wanneer je de natuur en haar wetten begrijpt, kun je deze wetten op jezelf toepassen en zo je goede gezondheid weer verkrijgen.

Voorbeeld: Opstaan als de zon opkomt, genieten van haar licht en zo de dag in vreugde beginnen. Bedank ook elke ochtend de Zon voor haar genezingskracht en voor de nieuwe dag die op je wacht.

Probeer ook je leven te organiseren in eenheid met de natuur en haar seizoenen.

Voorbeeld: Begin in de LENTE met nieuwe projecten. Plant het zaad van je ideeŽn, van gezondheid en zelfvertrouwen. Laat het groeien en bloeien en je zult zien dat je in de loop van de zomer als een bloem gaat stralen.

Plant de bloemen van liefde en vergiffenis in je leven.

Verzorg deze bloemen alsof je je eigen verzorgt. Geef ze water. Water is liefde. Water is vergiffenis. Terwijl je ze water geeft kun je hardop zeggen dat je water geeft aan je innerlijke bloemen. Dit water zal je genezen. Vraag Habuiah om dit water te zegenen met haar goddelijke genezingskracht.

Het is ook zeer belangrijk om je innerlijke tuin te beschermen tegen insecten zoals angst en wrokgevoelens. Alles is 1 en je zult merken dat wanneer je innerlijke tuin aangevallen word door negatieve gedachten en gevoelens, ook je uiterlijke bloemen aangevallen zullen worden door schadelijke insecten. In dat geval moet je ze met natuurlijke middelen beschermen tegen deze boosdoeners.

De natuurgeneeskunde kan voor jou veel betekenen. Gun jezelf de tijd en het plezier om deze wetenschap te bestuderen. Probeer ook zoveel mogelijk biologische producten te gebruiken en zo weinig mogelijk dingen te hebben en/of te gebruiken die schadelijk zijn voor de Aarde en dus ook voor jezelf.

Word weer 1 met de Aarde dan zal de Hemel haar poorten voor je open doen.

wanneer je jezelf investeert in goede doelen voor de natuur en al haar verschillende levensvormen† zal de natuur je belonen en je haar overvloed alsook haar genezingskracht schenken. Je kunt rijk worden door iets goeds te doen.

Wanneer je steeds in de liefde bent en het beste van jezelf aan je medemensen geeft, zal ook ieder ander steeds het beste van zichzelf aan jou geven en zal de harmonie der liefde iedereen genezen en zullen wij allen in vrede met elkander kunnen leven.

Beschermengel Habuiah kan je helpen om de schoonheid van wat er om je heen gebeurt te zien.

Kijk naar alles wat groeit en bloeit.

Geniet van het leven en alles wat het heeft te geven.

De mogelijkheden zijn ontelbaar. Wees creatief en maak er wat van.

Op natuurlijke wijze aanvoelen wat goed voor je is en wat niet

Dankzij Beschermengel Habuiah kan je de wereld die je omringt steeds goed aanvoelen en zo steeds op de juiste wijze reageren op de buitenwereld.

Met Haar kun je het onraad ruiken en het geluk dat je wacht vinden wanneer je gewoon je neus volgt en doet en laat wat voor jou natuurlijk en gezond is. Zij kan je helpen om je geurvermogen te ontwikkelen, en zal je zo leiden naar het fijnste, het hoogste. Zij kan je de geneeskrachtige aromatherapie der liefde leren en van je leven een mooie bloementuin maken indien jij dat wenst.

Laat de vreugde en het optimisme groeien in jezelf, laat de genezingskracht der liefde haar werk doen ontdek de levenskracht die in jezelf huist, maak kennis met je chakras en laat ze stralen als bloemen van sterrenlicht.

Geniet van de vele mooie bloemen waarmee Beschermengel Habuiah je pad steeds bestrooit.

Geniet van het goddelijke aroma dat zich bevind in alle dingen.

Geniet van de vreugde die een goede wandeling door de natuur je kan schenken.

Geniet van de frisse lucht en de warme zon.

Geniet van de natuur in al haar vormen

Geniet van je leven.

De Maan en Mars

Habuiah is een Engel van de Maan en werkt dus als een magische spiegel voor het goddelijke licht. Doch zij werkt ook met de krachten van Mars en schenkt je dus enorm veel energie en doorzettingsvermogen.

Dat maakt je ontvankelijk en gevoelig aan omstandigheden maar ook krachtig en vastbesloten om een mooie toekomst voor jezelf en je geliefden tot leven te roepen in het hier en nu moment.

Dankzij de enorme werkkracht die Habuiah je schenkt door middel van de planeet Mars en de gave om de goddelijke schoonheid te weerspiegelen op Aarde die zij je schenkt door middel van de Maan kun je op een vreugdevolle wijze een deeltje van de toekomst die ons allen wacht in het hier en nu brengen.

Leven alsof je reeds in het land van je dromen leefde.

Leven in een wereld, een omgeving waarin iedereen content is.

Leven in een lichaam waarvan elke cel gezond is.

Leven in een lichaam en in een wereld waar vrede en liefde heersen.

Zo kun je een voorbeeld worden voor de wereld

en een gezond en natuurlijk leven promoten.

Vooruitgang en vechten voor het goede, verbetering,

het onmogelijke mogelijk maken door zelf het goede voorbeeld te tonen

en te leven in eenheid met de hogere natuur wiens wezen liefde en hoop schenkt.

Wij zijn allen kinderen van het licht en met Beschermengel Habuiah kunnen wij het licht van de toekomst worden, het licht wat de weg wijst en het pad van ons hogere zelf openbaart.

Het innerlijke Laboratorium

Met Beschermengel Habuiah kun je op reis gaan naar je innerlijk laboratorium en kennis maken met de dokter die in jezelf woont.

Alle oplossingen bevinden zich in jezelf als energieŽn waarmee je de wonderbaarlijkste genezingen kunt verwezenlijken. Als positieve gedachten en liefdevolle gevoelens waarmee je jezelf en de wereld van dienst kunt zijn.

Doch let erop dat je je energie goed gebruikt, maakt contact met je Engel en schenk je liefde. Maak je geen zorgen over al het lijden dat zich nog in de wereld bevind, laat je angsten varen, doe wat je kunt doen. Wanneer het je teveel word trek je dan terug in je eigen innerlijke laboratorium, je eigen goddelijke ruimte en werk van daar uit aan nuttige oplossingen voor jezelf en je medemensen.

Engel Habuiah brengt de gezondheid en de overvloed in onze lichamen

Met Beschermengel Habuiah kun je de waarde van het tot zich nemen van energie in al zijn vormen ontdekken, en de resultaten die deze energieŽn teweegbrengen ondervinden. Let er dus steeds op wat je tot je neemt, waarmee je je vult. Vul je steeds met positieve gedachten, bouw aan je mooiste dromen. Zorg voor de juiste voeding en laat ze tot leven komen in het ritme van de Goddelijke natuur in al haar energie-vormen.

Omring je steeds met positieve energie-vormen, en vorm de energieŽn in jezelf op een positieve wijze. Geef vorm aan het goede, het positieve en breng zo de genezingskracht van Engel Habuiah in de wereld.

Met Beschermengel Habuiah kun je je vibratie zodanig verhogen dat je een bron van liefde en heling wordt.

Dagelijks werk met haar kan van jou een genezer maken

Gebeden en meditaties, frisse lunch, wandelingen in de natuur, een natuurlijke en evenwichtige voeding, muziek en lectuur die je meer in harmonie brengt met jezelf en je vult met positiviteit kunnen de genezingskracht van Engel Habuiah in je wekken.

Doch vooraleer je begint met het genezen van anderen moet je deze genezingskracht in jezelf laten werken en jezelf vergeven en helen, zelf als een licht worden dat genezingskracht schenkt aan alles en iedereen. Genezingskracht is liefde, liefde is de grote genees-ster die in iedereen woont, ontdek haar in jezelf, houd van jezelf, genees jezelf en je zult je gezondheid met iedereen kunnen delen.

De mooie bloementuin des levens

Wanneer je de juiste energieŽn tot je neemt en op de juiste wijze gebruik maakt van de energieŽn die in je huizen kan je van je leven de mooiste tuin maken en genieten van de vruchten die het leven je schenk in al haar energie-vormen.

Zorg ervoor dat het leven van je geliefden en van jezelf mooi is, dat je lichaam en je leven als een mooie bloementuin zijn waar je met plezier in vertoeft en waar je de nobelste gasten in kunt ontvangen.

Dat is je doel, dat is je leven, een paradijs in wording waar Engelen en Mensen hand in hand dansen ter ere van de eeuwige die dit alles zo goed voorzien heeft.

Harmonie

Beschermengel Habuiah kan je in harmonie brengen met jezelf en met de almachtige natuur die je omringt en in je huist, zij kan je vullen met liefde en mededogen. Zij kan tot je komen en vanuit je werken door middel van liefdevolle gedachten, warme genezende gevoelens en een rotsvast geloof dat alles steeds in orde komt.

Engel Habuiah maakt ons bewust van wat er in ons innerlijk verkeerd loopt en helpt ons om onze gedachten en gevoelens te corrigeren en alles met liefde en begrip te harmoniseren.

Wanneer de liefde in je nederdaalt genees je, en wanneer je helemaal van liefde vervuld bent kun je anderen genezen.

Een gezond en liefdevol iemand zorgt automatisch voor een positieve invloed en dus voor genezing, voor vrede, voor begrip, voor vreugde en voor levensvervulling.

Vertrouw erop dat alles juist en perfect is voor jou, speciaal gecreŽerd door God, de Engelen en je Zelf om vooruit te gaan, om te evolueren, om te genieten en om te leren.

Stuur liefde naar het heden, het verleden en de toekomst

Verzorg je oude wonden, probeer de oorzaak te achterhalen, probeer de oorzaak te begrijpen, probeer de zin in te zien van het gene wat er gebeurd is en van het gene wat er hier en nu gebeurt. Accepteer de feiten en houd er rekening mee dat elk gevolg zijn oorzaak heeft, ga opzoek naar de oorzaak en doe daar wat aan dan zullen de gevolgen vanzelf verdwijnen.

Weet dat je zelf verantwoordelijk bent voor alles wat er gebeurt in je leven, durf deze verantwoordelijkheid op je te nemen en begin met het creŽren van een leven dat gestuurd word door positieve en genezende gedachten, een leven dat gevoed word met liefdevolle gevoelens en verlangens. Een leven dat geleefd wordt in harmonie met het leven in al haar verschillende energie-vormen.

Accepteer, vergeef, laat los, genees, door je weer met de almachtige liefde die in ons allen huist te verbinden.

Heb geen angst voor de toekomst, want wanneer je met liefde handelt kan het leven enkel een vreugdevol feest worden.

Engelen zijn positieve gedachten en gevoelens, Engelen zijn liefde

Met Beschermengel Habuiah kun je leren om te luisteren naar jezelf, je zelf weet het beste wat goed voor je is. Jij bent je beste dokter en jij kunt de beste conclusie trekken, de beste diagnose stellen, want jij kent jezelf het beste, jij weet wat je te doen staat.

Diep van binnen weet je steeds wat er aan de hand is.

Wat wil je niet veranderen?

Wat houd je vooruitgang tegen?

Welke schuldgevoelens weerhouden je ervan om vooruit te gaan,

je situatie te accepteren en er het beste van te maken?

Welke spelletjes speel je met jezelf?

Verlang je naar liefde en aandacht?

Heb je nood aan rust?

Zoveel vragen en zoveel antwoorden die wachten om gehoord te worden, om aan het licht te komen en hun bijdrage te leveren.

Wees positief, doe een beetje moeite, geef vrede een kans. Laat de positiviteit, het vertrouwen en het geloof zijn werk doen, wees dankbaar en weet dat de onuitputtelijke goddelijke genezingskracht der liefde je een lang en gezond leven kan schenken wanneer je je armen voor haar opendoet en het goddelijke licht in je leven durft toelaten. Laat los die angsten, laat los die twijfel, geloof in het mooiste, het beste, het positiefste en liefdevolste.

Alle antwoorden bevinden zich in jezelf, weet dat het in deze antwoorden is dat de kracht der engelen huist.

Luister naar dat kleine stemmetje

De Engelen geven ons steeds goede raad maar het is aan ons om ons wezen in overeenstemming te brengen met hen. Zij sturen ons liefde zij sturen ons genezingskracht maar het is aan ons om een liefdevol en gezond leven te leiden.

Het is aan ons om op een juiste wijze gebruik te maken van hun energieŽn.

Alles is frequentie, alles is energie op verschillende niveaus. De hogere en de lagere natuur staan ter onzer dienste en schenken ons alles wat we nodig hebben.

Het leven is overvloed en goddelijke voorzienigheid alles wordt ons geschonken, maar het is aan ons om er dankbaar voor te zijn en er op een juiste wijze gebruik van te maken.

Het is aan ons om de paradijselijke tuin die God ons geschonken heeft in ere te herstellen, onze onschuld terug te vinden en als volledige mensen in eenheid, in harmonie met het grote wezen des levens in al haar energie-vormen te leven.

Het zaad, de aarde en alle andere nodige elementen staan tot onze beschikking, maar het is aan ons om het zaadje te planten, het te verzorgen en het te laten groeien.

Het is aan ons om de liefde te cultiveren en zo overvloed geluk en genezing in de wereld te brengen.

Goede raad en beste wensen

Sta open voor de geschenken van onze hemelse en aardse vrienden en geef de liefde door, zodat zij ons allen kan verbinden en iedereen zijn rechtmatige plaats in de kringloop des levens kan innemen en zijn taak met liefde vervullen.

Laat de schoonheid in jezelf ontluiken en schenk liefde aan je medemensen in de vorm van de schitterendste rozen die in de tuin van je hart tot bloem kwamen.

Laat de liefde en de gezondheid van Engel Habuiah je wezen binnenstromen als een rivier van licht die je beste capaciteiten tot leven brengt als bloemen, als talenten waarmee je je leven en het leven van alle andere wezens wat op kunt fleuren.

Dat het optimisme en de positiviteit je steeds mogen begeleiden en het licht van de Heer de mooiste bloementuin in jezelf en om je heen tot leven mogen doen komen.

Gebeden

Als afsluiting van deze studie wil ik nog enkele gebeden met je delen waarin de leer van Engel Habuiah verweven zit.

Deze gebeden werken op een affirmatieve wijze en zullen de krachten van Beschermengel Habuhiah in jezelf doen ontwaken:

Habu- Habui- Habuiah

Dankjewel Beschermengel Habuiah dat ik met jou de mysteriŽn der natuur mag ontsluieren en de oorzaak van alle ziekte en alle lijden mag ontdekken zodat ik de noodzakelijke remedies kan voorschrijven en zo steeds in de goddelijke gezondheid blijven.

Dankjewel voor de liefde waarmee jij mij steeds vult.

Dankjewel voor de grote gevoeligheid waarmee ik steeds alles goed aan kan voelen en met vreugde en enthousiasme door het leven kan gaan.

Dankjewel dat ik op een creatieve wijze mee mag werken aan een liefdevol en nuttig bestaan.

Dankjewel Habuiah voor de mooie bloementuin waarin wij mogen vertoeven.

Bedankt voor alle waardevolle energie-vormen waarmee de goddelijke natuur ons steeds omringt.

Bedankt voor alle natuurlijke geneeswijzen en voor de heerlijke voeding die jullie ons steeds schenken.

Bedankt dat wij gelukkig en in goede gezondheid mogen zijn.

Engelenessentie: Genezing

De kwaliteiten die je met Beschermengel Habuiah kunt ontwikkelen

Vreugde en optimisme, een groot begrip en een heldere geest, als ook de gave om alles zeer goed aan te voelen en een volledige harmonie met alles in jezelf en alles om je heen te bereiken waaruit een goede gezondheid en een fijn leven voortvloeien.