Beschermengel Aladiah

Geschreven door Fengo Jabamiah   

 

Beschermengel ALADIAH schenkt ons de gave om ons liefdevolle potentieel in het hier en nu te gebruiken. Dankzij haar kunnen wij nu met liefde bouwen aan de toekomst die wij wensen. Dankzij Beschermengel ALADIAH kunnen wij alle twijfels en alle negativiteit uit onze gedachten, gevoelens en daden verdrijven, zodat wij niet langer in ons verleden gevangen blijven.

 

Dankzij Beschermengel ALADIAH kunnen wij nu onze toekomst beleven, ontvangen en geven. Delen in de goddelijke gratie die ons in alles voorziet wat wij nodig hebben. Wanneer wij de essentie die Beschermengel ALADIAH ons schenkt in onszelf ontwikkelen. Zullen wij net als Haar, ons gelukkig zijn delen met iedereen om ons heen en zo de nodige steun en vergiffenis schenken zodat iedereen bewust wordt dat alles ons is toegestaan in de puurheid van het nu moment dat niet gebonden is aan het verleden noch aan de toekomst.

 

Beschermengel ALADIAH schenkt ons de goddelijke gratie om steeds weer opnieuw te beginnen vol goede moed, om in onszelf te geloven en steeds een stapje vooruit te doen naar boven. Dankzij Beschermengel ALADIAH wandelen wij met vreugde door het leven en kunnen wij ons in liefde geven. Wij zijn blij want we doen ons best en ALADIAH is er om ons te helpen als wij eens struikelen onderweg. Het is niet erg dat wij soms struikelen, vallen is menselijk en steeds weer opstaan is wandelen met de Engelen.

 

Samen met de eerste 9 Engelen zijn wij begonnen aan onze projecten en hebben wij getracht om gelukkig te zijn en iets te doen ten dienste van het Universum. Nu schenkt Beschermengel ALADIAH ons de Goddelijke vergiffenis zodat wij alles wat eventueel mis is gelopen kunnen vergeten en we blij verder kunnen wandelen als kinderen aan de hand van de Vader. Door middel van Beschermengel ALADIAH toont God zich van zijn beste kant en schenkt ons geluk, vertrouwen, een goede gezondheid, een harmonieus familieleven, de kracht om anderen te helpen en vanuit het hart te geven.

 

Beschermengel ALADIAH penetreert de hemelse liefde in onze intelligentie, wat zorgt voor veel mededogen en begrip. Zij schenkt ons de hemelse overvloed vanuit de Bron der onvoorwaardelijke liefde. En net zoals Beschermengel ALADIAH kunnen wij het beste uit onszelf schenken aan onze broeders en zusters.

 

Dankzij Beschermengel ALADIAH kunnen wij ons van al ons karma bevrijden omdat ALADIAH liefde en vergiffenis schenkt en deze 2 ingrediënten ons weer helder en gemotiveerd maken. Bovendien leert Zij ons om te genieten van het delen in liefde. Haar krachten verrijken ons bestaan, met Beschermengel ALADIAH kunnen wij alles aan.

 

Beschermengel ALADIAH leert ons om te vergeven en te vergeten, wanneer wij haar essentie in onszelf ontwikkelen kunnen wij zelfs de ergste criminelen vergeven en hen bovendien ook nog eens de gratie schenken om vanuit een solide basis opnieuw te beginnen.

 

Met Beschermengel ALADIAH aan onze zijde zouden wij alle gevangenen kunnen bevrijden en hen een huisje, wat geld en de nodige liefde geven om wederom als een mens te kunnen leven. De Liefde die ALADIAH ons schenkt is zo groot dat wij niet meer slecht kunnen zijn. Want zelfs al zijn wij slecht en handelen wij verkeerd, toch zal Zij ons vergeven en ons verder helpen in het leven.

 

ALADIAH geeft ons het goede voorbeeld en het is mijn wens dat wij allen de liefdevolle intelligentie van Beschermengel ALADIAH in onszelf ontwikkelen en tot het begrip komen dat men meer aan criminelen kan leren door te vergeven en het gene wat ze niet verwachten te geven: door zo goed te zijn dat het slechte geen kans meer heeft om te bestaan.

 

Want waarom zou je nog stelen en moorden als de wereld steeds al je gebeden verhoorde? Waarom zou je nog liegen en bedriegen als iedereen je accepteerde zoals je bent en je de kans gaf om te werken met liefde en talent.

 

Wanneer wij in de waarheid zijn en de liefdevolle wijsheid van ALADIAH toelaten in ons wezen zullen wij niets of niemand meer vrezen.

 

 

 

ALADIAH is de tweede Engel van het Engelenkoor der Cherubijnen

onder leiding van Aartsengel Raziel.

 

Beschermengel ALADIAH regeert zodiakaal over ons bestaan van 5 mei tot en met 9 mei.

Deze Engel kan ook op andere momenten opgeroepen worden,

doch tijdens deze periode is haar invloed extra sterk.

Zij is ook de beschermengel van iedereen die geboren is in deze periode.

 

 

Gebed

 

Lang leve de vrijheid, het resultaat van de waarheid, de wijsheid en de onvoorwaardelijke liefde waarmee Beschermengel ALADIAH ons vervult. Lang leve de ster in onszelf die zich beetje bij beetje onthult.

 

Lang leve alle lichtjes die schijnen en die beetje bij beetje al de duisternis doen verdwijnen. Lang leve alle deugden die wij bezitten en de liefde om deze te delen met alles en iedereen.

 

Dankjewel Beschermengel ALADIAH voor de gratie die jij ons steeds schenkt, dankjewel dat wij in jouw liefde mogen delen en de wereld, onszelf en onze medemensen helen.

 

Dankjewel ALADIAH voor het goede voorbeeld dat jij ons steeds toont. Dankjewel voor de echte rijkdom waarmee jij ons steeds beloont. Bedankt dat wij elke dag met jouw goddelijke gratie mogen werken en de liefde vanuit de bron versterken.

 

Bedankt dat jij ons weer 1 maakt ook al zijn we met velen, dankjewel dat met jou essentie in ons zelf het lot van iedereen ons wat kan schelen. Bedankt dat wij dankzij jou elkander begrijpen en vergeven, en allemaal te samen in vrede verder leven ♥