Engelen van de DierenriemBeschermengel Haaiah

Geschreven door Michy en Fengo   

 

Sterrenbeeld: Leeuw

Sephiroth op Levensboom: Van Hesed naar Binah

Haaiah werkt onder leiding van Aartsengel: Zadkiel/Hesediel

Fysieke invloed: 28 juli tot en met 1 augustus

Gevoelsmatige en emotionele invloed: 2 februari ~ 15 april ~ 29 juni ~ 12 september ~ 24 november

Geestelijke en intellectuele invloed: dagelijks van 8u20 tot en met 8u39 na zonsopgang

Planetaire invloeden: Jupiter en Saturnus

 

 

Gaven en Giften die wij dankzij het overdenken en uitvoeren

van het programma van Engel Haaiah kunnen ontvangen en ontwikkelen:

 

* Het overkomen van obstakels

* Vertrouwen in de werking van het universum

* Weten dat alles steeds goed komt en hiernaar handelen

* Vriendelijkheid tegenover je medemens, wetende dat alles 1 harmonie is

* Leren uit je fouten met daaropvolgend fijne transformaties

* Nieuwe zelfinzichten, nieuwe kansen in het leven

* Het verkennen van je innerlijke wereld, meditatie

* Harmonieus sociaal- en familieleven

* Het verkrijgen van goddelijke bescherming

* Het bekomen van waarheid door contemplatie

 


Problemen en storingen die kunnen optreden en verholpen worden

dankzij het programma van Beschermengel Haaiah:

 

* Gevoel van hulpeloosheid in het leven

* Angsten en hyperventilatie

* Leugens, manipulaties, aggressiviteit, negativiteit

* Familieproblemen

* Vlucht van verantwoordelijkheden

* Egoisme of enkel geloven in je eigen standpunt

* Negatieve gevolgen van ondoordachte acties

 

Haaiah is een engel die ons leert vertrouwen te hebben in de lessen die het leven ons brengt. Ze laat ons zien dat alles niet alleen nooit zonder reden gebeurt, maar ook dat we zelf de gevolgen kunnen veranderen door onze perceptie hoopvol en vol vertrouwen af te stemmen. Met Haaiah is geen obstakel ooit te groot, ze daagt je uit je vleugels te spreiden en zo je eigen kracht te vinden. Ze leidt en inspireert je, geeft je moed wanneer je 'm nodig hebt. Tijdens deze periode kan je overvallen worden met situaties die je op het eerste zicht angst aanjagen, maar je zal ook de moed geschonken krijgen om deze symbolische draken recht in de ogen te kijken waardoor ze steeds kleiner en kleiner worden tot je ze moeiteloos verslaat. Met Haaiah's gift der veranderende perceptie is geen probleem ooit onoverkomelijk. Laat deze engel je in deze lessen leiden.

 

 

Je engel aanroepen doe je door haar naam

in drie lettergrepen uit te spreken: HA - HAA - HAAIAH

 

Eerst adem je in, dan spreek je de eerste lettergreep uit: HA. Dan adem je weer in en spreek je de twee lettergrepen uit: HAA. Een derde keer adem je weer in en spreekt nu de engel's gehele naam uit: HAAIAH. Laat de klanken van haar naam zo lang mogelijk doorklinken. Voel hoe haar energie door je lichaam stroomt en je hele wezen vult met vreugde. Nadat je de naam op deze wijze hebt uitgesproken adem je nog een keer in om de essentie die is vrijgekomen door het uitspreken van de naam tot je te nemen waardoor je de liefdevolheid van de engel tot je neemt.

 

 

Contact maken met je Beschermengel

 

Wanneer je contact met je engel wil maken kan het hulpzaam zijn om je even af te zonderen in stilte, een groot glas water te drinken en een kaarsje te branden, want kaarsjes trekken engelen aan. Stel dan de vragen die door je hoofd gaan, bid of mediteer... Doe dat wat voor jou het beste voelt. Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart. Weet dat elke vraag aan je engel steeds begrepen en beantwoord wordt. Kijk uit naar de veranderingen, de liefdevolle nieuwe situaties en kansen die je kant uitkomen. Leren werken met de engelen betekent je laten bezielen met hun essentie. Dit betekent niet anderen bezielen, maar jezelf waardoor je de reflectie hiervan in anderen zal waarnemen.

 

 

 

Channeling engel Haaiah

 

Ik ben met je in de liefde die je door het leven leidt, in het vertrouwen in de krachten die 't antwoord kennen op elk probleem. Ik leid je en ik gids je, ik inspireer elk heilig moment. Ik leer je het vertrouwen dat je leidt met elke stap op 't pad. Ik ben de engel die je toejuicht, die je laat weten dat niets ooit voor niets gebeurt. Ik breng de hoop weer in het leven, ik toon je 't hogere perspectief. Want 't leven is verandering, verandering op elk moment. Ik toon je dat 't moment steeds naar meer leidt, naar meer van dat waar je je aandacht op richt. Laat je aandacht steeds in liefde zijn, in liefde en vertrouwensvol. Het is vertrouwen dat de weg wijst, het is vertrouwen dat je leidt op 't pad.

 

Je pad bewandeld in angst of twijfel brengt corresponderende situaties met zich mee. De les ligt in het vertrouwen, in het spreiden van je vleugeltjes vol moed. Ik ben hier om te tonen dat je niet kan falen, dat ieder einde reikt naar een nieuw begin. Er bestaat geen stilstand, enkel angst, doch 't is angst die de illusie van stilstand kan creëren. Vertrouwen geeft je net de moed die de stilstand der angst de kiem in smoort. Soms lijkt vertrouwen een grote stap, maar wat heb je te verliezen? Hoe kan je je kracht ooit leren kennen wanneer vertrouwen niet aanwezig is? Ik help je met de duik in 't diepe, ik schenk je de zegeningen die je belonen.

 

Ik toon je dat vertrouwen steeds beloond wordt met de trilling die ontstaat wanneer angst verdwijnt. Deze trilling leeft in liefde, in liefde en onverwacht nieuwe kansen. Ze brengt het zelfinzicht dat leidt naar zekerheid, naar transformatie van jezelf. Je ziel koos om te evolueren, om uitdagingen aan te gaan. Met 't doel van de ziel werk ik heel nauw samen, zo toon ik de kansen op je pad. Durf ze nemen, durf eens wat anders, ga de uitdaging eens aan. Laat je zo vol verwondering verbazen door de deuren die zo open gaan. Ik ben met je in het volste vertrouwen, in de wetenschap dat je het kan. Ik bescherm je en ik leid je, ik ben je engel Haaiah.

 

Steen: Lapis Lazuli

Kleur: Blauw

 

Affirmaties

~~~~~~~

* Vol vertrouwen sla ik mijn vleugels uit

* Nieuwe deuren openen zich nu voor me

* Ik heb het leven lief met heel mijn hart

* Ik zie geen reden om angstig te zijn

 

Gebed

~~~~

Dank je

Haaiah

voor de steun

die je me biedt

 

Vol vertrouwen

en vol moed

sla ik nu mijn

vleugels uit

 

ik vlieg het

onbekende

nu hoopvol

tegemoet

 

hoopvol en

vol verlangen

naar het nieuwe

dat je me brengt

 

ik dank je

voor de moed

die me leidt naar

't grotere geheel

 

deze transformatie

verheft vol gratie

mijn huidige

bestaan

Amen.

 

Michy 31/07/2012