Engelen Lezingen

Engelen van de DierenriemBeschermengel Haheuiah

Geschreven door Michy   

 

Fysieke invloed: 17 juli tot en met 22 juli

Emotionele en gevoelsmatige invloed: 31 januari ~ 13 april ~ 27 juni ~ 10 september ~ 22 november

Intellectuele invloed: dagelijks van 7u40 tot en met 7u59 na zonsopgang

Planetaire invloeden: Saturnus ~ Maan

Sterrenbeeld: Kreeft

Sephira op Levensboom: Van Binah naar Yesod

Haheuiah werkt onder leiding van Aartsengel: Binaël/Tsapkiël

 

Gaven die je dankzij haar invloed kan ontwikkelen:

 

* Bescherming onder alle mogelijke omstandigheden

* Waarschuwingen of voorgevoelens aangaande op handen zijnde gevaar

* Een gevoel van geborgenheid voortkomend uit steeds naar je eigen waarheid leven

* Volledig vertrouwen dat de oplossing deel uitmaakt van het geheel

* De overwinning van moeilijkheden die de start van het nieuwere, het mooiere aankondigt

* Leven vanuit het hogere in jezelf, vanuit een verhoogd perspectief

* Verbondenheid met de alomvatende liefde in jezelf

* Hulp bij verhuis naar ander land of terugkeer naar eigen land

 

Storingen die kunnen optreden/verholpen worden onder zijn invloed:

 

* Het ontvluchten van verantwoordelijkheidsgevoel

* Anderen op onethische manier behandelen om egoïstische doeleinden

* Wraakzucht, oordelen vellen, straffen

* Emotionele kilte en onverschilligheid

* Het met zich meedragen van boze krachten

* inbraak, vandalisme, gevangenhouding

 

 

Ervaringen met Beschermengel Haheuiah

 

In liefde staat Haheuiah ons bij om steeds bescherming te bieden, wat de situatie ook mag zijn. Liefst laat ze ons weten waar we voorzichtigheid moeten betrachten, waar de valkuilen precies liggen. Wanneer we deze 'voorgevoelens' negeren en alzo toch in netelige momenten terechtkomen kan haar hulp steeds aangeroepen worden. Deze hulp omvat alle situaties waarin we ons bedreigd kunnen voelen, gaande van bescherming tegen diefstal, moord, huiselijk geweld, verkrachting, aanvallen van wilde dieren tot het opheffen van magische bezweringen.

 

Deze engel vertegenwoordigt het goddelijke deel dat ons wil laten weten dat bescherming steeds aanwezig is als we hierop durven vertrouwen. Er hoeft niet geleden te worden, dit is een onbewuste keuze van het ego gegenereerd in angst, waar het hogere waar we ons dankzij deze engel op kunnen afstemmen gebaseerd is op een onvoorwaardelijke beschermende liefde die steeds de oplossing in zich draagt. Laat je leiden en vertrouw, er bestaat geen vreselijke God die ons allen gestraft wil zien. Vroeger nam men dit voor waar aan, dit idee is reeds lang achterhaald doch leeft nog steeds voort in het onderbewustzijn van velen tot men zich bewust wordt dat God's geschenk aan ons de vrede is die we allen op het voor ons bestemde moment zullen bereiken. Dan vallen alle zaadjes van angst en wanhoop weg die tot nu toe nog steeds opgeslagen liggen in het reservoir dat ons lichaam noemt.

 

Aan hen die bewust willen werken aan het verwijderen van deze oude patronen is Haheuiah een geschenk uit de Hemel. Laat haar krachten je leiden naar een op harmonie gebaseerd bestaan.

 

Contact maken met je Beschermengel

 

Je engel aanroepen doe je steeds door haar naam in drie lettergrepen uit te spreken:

 

HA

HAHU

HAHUIAH

 

Eerst adem je in, dan spreek je de eerste lettergreep uit: HA. Dan adem je weer in en spreek je de twee lettergrepen uit: HAHU. Een derde keer adem je weer in en spreekt nu de engel's gehele naam uit: HAHUIAH. Laat de klanken van zijn naam zo lang mogelijk doorklinken. Voel hoe zijn energie door je lichaam stroomt en je hele wezen vult met vreugde. Nadat je de naam op deze wijze hebt uitgesproken adem je nog een keer in om de essentie die is vrijgekomen door het uitspreken van de naam tot je te nemen waardoor je de liefdevolheid van de engel tot je neemt.

 

Wanneer je contact met je engel wil maken kan het hulpzaam zijn om je even af te zonderen in stilte, een groot glas water te drinken en een kaarsje te branden, want kaarsjes trekken engelen aan. Stel dan de vragen die door je hoofd gaan, bid of mediteer... Doe dat wat voor jou het beste voelt. Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart. Weet dat elke vraag aan je engel steeds begrepen en beantwoord wordt. Kijk uit naar de veranderingen, de liefdevolle nieuwe situaties en kansen die je kant uitkomen. Leren werken met de engelen betekent je laten bezielen met hun essentie. Dit betekent niet anderen bezielen, maar jezelf waardoor je de reflectie hiervan in anderen zal waarnemen.