BeschermengelenBeschermengel Lauviah

Geschreven door Michy en Fengo   

 

Beschermengel Lauviah is de Eerste Engel van het Engelenkoor der Tronen en werkt onder leiding van Aartsengel Tshapkiel ook wel Binael genoemd.

 

Lauviah is de Beschermengel van iedereen die geboren is in de periode van  11 tot en met 15 juni. Alsook de Engel van de Geboortedag van de personen geboren op 1 van de volgende 5 dagen: 24 januari ~ 6 april ~ 20 juni ~ 03 september ~ 15 november.

 

Beschermengel Lauviah heeft de zelfde naam als Haar voorganger van het Engelenkoor der Cherubijnen doch Haar weg op de Levensboom gaat van de Sefirah Binah naar de Sefirah Hochmah en de planetaire invloeden waar Zij mee werkt zijn van Saturnus en Uranus, hierin ligt hem het verschil.

 

 

Gaven die je dankzij haar invloed kan ontwikkelen:

 

* Je bewust worden van de goddelijke inspiratie die steeds door je stroomt

* Het ontvangen van lumineuze 'AHA!' momenten en stappen zetten om er iets mee te ondernemen

* Een geest die openstaat voor telepathische connecties

* Openstaan voor de muze die zich uit door poëtische of literaire kunstwerken

* Gevoel van gelukzaligheid dat gevolgd wordt door spirituele evolutie, weten dat je op het juiste pad bent

* Naargeestigheid en negativiteit te boven staan

* Bewustwording van het onderbewuste

* Bewustwording van de zin van het leven, begrijpen hoe alles zijn reden heeft

* De puzzelstukken des levens op de juiste plaats kunnen leggen

* Mysteries des levens die tot je komen via dromen

* Groter besef van wie je werkelijk bent

 

 

Problemen die kunnen optreden/verholpen worden onder haar invloed:

 

* Jezelf naar beneden halen, niet luisteren naar je intuïtie

* Zelftwijfel, steeds raad aan anderen willen vragen

* Je beslissingen laten afhangen van de mening van anderen

* Niet nakomen van gemaakte beloftes, luiheid

* Gebrek aan zelfvertrouwen en enthousiasme

* Angst om met nieuwe projecten te starten

* In cirkeltjes blijven draaien door de angst om stappen te ondernemen

* Materiële moeilijkheden door niet op inspiraties te reageren

* Informatie doorkrijgen vanuit de lagere astrale sferen

 

 

 

 

Lauviah is de eerste engel uit het rijk der tronen en komt naar ons via nieuwe inspiraties. Wanneer we de kunst leren om open te staan voor deze intuïtieve geschenken uit het hemelenrijk zullen we merken dat ze ons steeds leiden op ons pad. Deze inspiraties dienen niet om genegeerd te worden, ze zijn de richtingwijzers die we ontvangen uit het engelenrijk. Daar engelen ons leven kunnen gadeslaan vanuit een hoger perspectief kunnen ze ons helpen door oplossingen aan te reiken in de vorm van inspiraties. Dit kan zich uiten door het gevoel dat er een ineens een lichtje van weten begint te branden in je hoofd, de metaforische flits van inspiratie, het EUREKA! moment. Meteen ook wordt die vergezeld door een gevoel van weten, het gevoel dat deze beslissing de juiste is waardoor nieuwe poorten zich zullen openen. Uiteraard is het belangrijk op deze inspiraties te reageren, daar ze van nature vluchtig zijn en pas tot leven komen door de stappen die je onderneemt. Vertrouw dus je inspiraties, dank Lauviah en zet je stappen welgezind... Je wordt geleid!

 

 

Contact maken met je Beschermengel

 

 

Wanneer je contact met je engel wil maken kan het hulpzaam zijn om je even af te zonderen in stilte, een groot glas water te drinken en een kaarsje te branden, want kaarsjes trekken engelen aan. Stel dan de vragen die door je hoofd gaan, bid of mediteer... Doe dat wat voor jou het beste voelt.

 

Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart. Weet dat elke vraag aan je engel steeds begrepen en beantwoord wordt. Kijk uit naar de veranderingen, de liefdevolle nieuwe situaties en kansen die je kant uitkomen.

 

Leren werken met de engelen betekent je laten bezielen met hun essentie. Dit betekent niet anderen bezielen, maar jezelf waardoor je de reflectie hiervan in anderen zal waarnemen.

 

 

 

 

Channeling engel Lauviah

 

Ik ben met je, ik toon je de weg naar dat wat mooi is, lieflijk en oprecht. Ik toon je dat strijd helemaal niet bestaat, het is een illusie der geest en verder hoeft het niet te gaan. Wil je geloven in dat wat je pijn doet? Wil je vasthouden aan dat wat niet is? Of wil je gelukkig zijn, genieten van het moment? Roep me aan, ik ben er voor jou.

 

Ik toon je je krachten, ik toon je je Liefde. Ik toon je de Liefde voor waar je van houdt en hoe je in Liefde steeds verder kan gaan. Ik omring je met Liefde die alles bevat, ik geef je de schoonheid die in alles is. Ik toon je dat alles slechts perceptie is, dat je zelf steeds beslist hoe mooi alles is. Alles komt voort uit jou en hoe je naar je wereld kijkt.

 

Deze wereld is een droom, gemaakt om vol Liefde te zijn. Leg je focus hierop en zo zal het zijn. Doe wat je doet steeds in Liefde, laat weg dat venijn. Jij creëert vandaag en ook wat morgen voor je zal zijn. Kijk naar alles vol Liefde dan verdwijnt alle pijn. Dit is de grote magie die ik je leren kan, roep me aan wanneer je het moeilijk hebt, ik toon je de weg.

 

Wanneer alles moeilijk gaat is het omdat je me even vergat, omdat je even niet wist dat ik steeds bij je ben. Ik toon je de weg, maar geef je de vrije keus. Je kan alles doen zoals jij wil, maar Liefde is de fijnste weg. Ook jouw leven kan steeds vol Liefde zijn, loop niet weg doch bemin je pad. Liefde toont steeds de volgende stap, zo kan je niet fout gaan, alles komt steeds terecht.

 

Wees dankbaar voor je leven, en al dat je ziet, dit verhoogt je perceptie en kleurt alles weer. Zo zie je dat 't leven een bewegend schilderij is, jij maakt het al zelf dus kies nu met zorg. Wie wil een bestaan vol haat, nijd en strijd wanneer al slechts perceptie is en het zo mooi kan zijn. Leg je zorgen in mijn handen, ik verlicht ze samen met jou.

 

Hang niet vast aan wat geweest is maar blijf het hoogste van je hart steeds trouw. Wij engelen zijn hier om je dit weer te leren, om te tonen dat het in Liefde kan en je zo weer kan spelen. Zie het als een fijn spel, want dat is wat het is. Ik reik je de stukjes van de puzzel zodat jij hem vervolmaakt. In Liefde ben ik met je, je bent nooit alleen. De essentie is Liefde, het is je enige les.

 

Leef en leer in Liefde, het transformeert je bestaan. Er is slechts het hier en het nu en dat kan altijd mooi zijn. Het moment is steeds hetzelfde, enkel frequentie verschilt. En frequentie, lieve kind is hoe jij alles kleurt. De kleuren van Liefde zijn mooi, speels en zacht. De kleuren van pijn zijn grijs, grauw en zwaar. Jij kleurt zelf door wat je voelt en wat je denkt.

 

Laat dit van de hoogste, de mooiste frequentie zijn. Je kan niet vluchten van pijn want je vlucht van jezelf. Je kan enkel veranderen naar waar je van houdt. Die verandering is in jou, ze ontstaat nergens anders. Je creëert alles zelf, door hoe je 't bekijkt. Wees in Liefde voor al en goed zal het gaan, want hier ligt je kracht in 't geheel van het bestaan.

 

Ik ben met je steeds, in de hogere sfeer. Ik moedig je aan, herinner je weer dat alles steeds mooi is als jij het zo wil. Die discipline is de jouwe, hij kleurt alles fijn. Ik ben met je in Liefde, in het ene moment, het moment dat al bevat wat mooi is en goed. Van hieruit steun ik je, help en verlicht je lieve hart. Ik ben met je in vreugde, ik ben je engel Lauviah.

 

Steen die kan helpen om met mij te werken: Azuriet

Kleur: Transparant blauw

 

 

Affirmaties

~~~~~~~

* Liefde toont me de weg

* Ik ben in Liefde met al om me heen

* Ik creëer mijn eigen bestaan

* Alles vloeit voort uit mezelf, daarom heb ik lief

 

 

Gebed

~~~~

Met jou

Lauviah

word ik me

bewust

van mezelf

 

van mijn

machten,

mijn krachten,

mijn Hogere Zelf

 

in Liefde

creëer ik

mijn perfecte

bestaan

 

in hoop,

vol verwachting

krijg ik

alles gedaan

 

Harmonie

breng je mij

want dat is

waar het

om gaat

 

Ik breng

liefde

in het moment

zodat het

eeuwig

kan bestaan

 

Dank

voor jouw steun

lieve Lauviah

ik weet dat

jij er steeds

voor me bent

 

 

 

Hoe met deze channelings werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.