Engelen van de DierenriemBeschermengel Melahel

Geschreven door Michy   

 

 

Fysieke invloed: 12 juli tot en met 16 juli

Emotionele en gevoelsmatige invloed : 30 januari ~ 12 april ~ 26 juni ~ 9 september ~ 21 november

Intellectuele invloed: dagelijks van 7u20 tot en met 7u39 na zonsopgang

Planetaire invloeden: Saturnus ~ Mercurius

Sterrenbeeld: Kreeft

Sephiroth op Levensboom: Van Binah naar Hod

Beschermengel Melahel werkt onder leiding van Aartsengel: Binaël/Tsapkiël

 

Channeling

 

Ik ben met je in de sfeer die je met liefde steeds omringt, ik ben de wijsheid in jezelf die steeds tot inzichten leidt. Inzichten die helen wat voordien heel duister leek, zo duister dat het opgesloten werd als een blokkade in jezelf. Doch blokkades zijn de weg die weer naar zelfkennis leidt, ze blijven geduldig wachten tot je klaar bent voor de stap. De stap die leidt naar heling die komt steeds uit jezelf, uit je wens om oude pijn te overstijgen, om de liefde weer toe te laten. Ook de liefde begint in jezelf, in hoe je jezelf en je omgeving waarneemt. Houd je van jezelf, spreek je jezelf in lof en liefde toe of zijn er vele stemmetjes die voltijds aan het kibbelen zijn? Want in het gekibbel vind je de blokkades, ze reflecteert de onenigheid in jezelf. De onenigheid die eeuwig kan duren, tot je vol liefde luistert naar hun verhaal.

 

Wanneer je vooroordelen kan laten varen en acht slaat op wat er wordt gezegd stuit je zo op tekortkomingen die luid roepen om genade. Wordt er geluisterd naar het stemmetje dat zo graag fijne dingen wil doen of is er nooit de tijd of 't geld? Wordt er geluisterd naar het stemmetje dat zo graag gezond wil eten maar vind je steeds excuses in de plaats? Stemmetjes waarnaar niet wordt geluisterd kunnen beginnen roepen na een tijd, beginnen roepen in alle hevigheid tot je er zelfs hoofdpijn van krijgt. Die hoofdpijn kan 't begin zijn van verdere obstakels, neemt weg de rust en zekerheid. Doch alles begint bij onrust vanbinnen, bij 't negeren van 't probleem. Wanneer we naar de stemmetjes luisteren komen we in aanraking met 't gevoel.

 

Hierin ligt ook de oplossing vervat, te vinden wanneer men de liefde voor zichzelf hervindt. Roep me aan, laat mij je helpen, mijn helende inzichten brengen steeds raad. Laat mijn energie je helen zodat je obstakels weer overstijgt. Moeilijk hoeft dit niet te zijn, roep me aan, ik help je steeds. Ik heel je pijnen, verzacht je wonden, toon je de weg naar genezing in jezelf. Doch laat obstakels niet steeds groeien, weet dat er steeds een oplossing bestaat. Houd van jezelf en kijk in liefde naar waar elk obstakel zich vergaart. De mens is gemaakt om in liefde te leven, liefde voor zichzelf en eenieder om hem heen. Wanneer deze liefde grote hoogten bereikt vallen pijnen weg die voordien onvermijdelijk leken te zijn. Vertrouw in het leven, vertrouw in de liefde, ik zal je tonen hoe. Mijn liefde voor jou toont je de weg, ik ben je engel Melahel.

 

 

 

Affirmaties:


In liefde leer ik mezelf 't beste kennen

In liefde los ik blokkades op

In liefde gun ik mezelf het beste

In liefde vind ik nu mijn weg

 

Gebed:

 

Dank je Melahel dat ik dankzij jou oude obstakels het hoofd kan bieden.

Dank je voor jouw liefdevolle steun in de ontdekking van mezelf en wie ik werkelijk ben.

Dank je dat je me helpt om oude blokkades te vervangen door nieuwe mooie kansen.

Dank je voor het duwtje in de rug dat leidt tot een nieuw en meer wonderlijk bestaan.


Gaven die je dankzij zijn invloed kan ontwikkelen:

 

Diepe heling die waardevolle zelfinzichten met zich meebrengt

Groter begrip over jezelf en wie je werkelijk bent

Het helen van oude wonden die kunnen teruggaan tot je kindertijd of vorige levens

Op een natuurlijke manier lichaamspijnen kunnen stillen waardoor medicatie onnodig kan blijken

Inspiraties die leiden tot interesse in natuurgeneeskunde, homeopathie en grotere kennis van het plantenrijk

Vertrouwen in je eigen krachten aangaande heling

Specialisaties als dokter, apotheker of heler

het verwerven van gaven als zachtheid, kalmte en het brengen van troost

Vertrouwen in helpende krachten hoger dan onszelf

Liefde en respect voor moeder Aarde en haar ontelbare geschenken

Interesse in vegetarianisme en biologische voeding

Genezing door zelhypnose kan ook geleerd worden dankzij deze engel


Storingen die kunnen optreden/verholpen worden onder zijn invloed:

 

Onmacht om pijnen te helen of oude problemen onder ogen te zien

Begrip van genezing enkel gebaseerd op medische wetenschap

Gedachteloos voeding tot zich nemen zonder bewustzijn van haar waarden

Moeilijkheden om gevoelens te uiten of om in zichzelf te kijken

Onnadenkendheid die leidt tot pollutie van moeder Aarde

Gebruik van gifstoffen, genetische manipulaties

Onvermogen om de fijnere details van de kringloop der leven waar te nemen

 

Ervaringen met Beschermengel Melahel

 

Als helende engel kan Melahel opgeroepen worden telkens wanneer je nood hebt aan zijn liefdevolle aanwezigheid. Zelf heb ik de laatste week dagelijks heling gevraagd met groot succes. Telkens ik er tijdens de dag aan dacht en elke avond wanneer ik in bed lag riep ik Melahel aan, met fijne resultaten. Ik kon voelen en zag voor mijn geestesoog hoe ik omringd werd door een cocoon van licht waardoor Melahel met zijn handen boven mijn lichaam heling aanbracht. Ik voelde me als een oude piano die opnieuw gestemd werd, oude noten werden een laatste keer aangetikt voor ze gestemd werden tot fijnere zuiverheid. Rillingen gingen door mijn lichaam en verdwenen langs mijn voeten waarop Melahel me liet weten dat dit oude, halfvergeten blokkades waren die nog even aangeraakt moesten worden voor ze geheel konden verdwijnen en plaats maken voor de nieuwe, zuivere toon. Hoe meer ik meeging in het proces, hoe meer pijnen wegvielen tot ik volledige rust voelde.

 

Ook al heb je niet veel tijd, melahel en zijn stralende licht kunnen steeds opgeroepen worden. Je kan je een krachtig wit licht voorstellen dat vanuit het hemelse over je straalt of je laten omringen door een cocoon van licht waarin deze engel zijn werk verricht.

 

Hoe meer je de vooroordelen kan loslaten die niet willen geloven dat heling zo makkelijk kan zijn, hoe vlugger je de effecten zal kunnen voelen. Alleszins het proberen waard, wat bij mij zulk een helende invloeden teweegbrengt kan dit voor eenieder die er open voor staat.

 

Daar het universum me genoeg pijnen geschonken had om deze engel aan te roepen heb ik dit ook vol enthousiasme en in dankbaarheid gedaan. Melahel kan je helpen met het helen van enorm veel ziektes waaronder brandwonden, het verwijderen van spataders en alles wat enigerlei pollutie in het lichaam teweeggebracht heeft. Hij doet dit door via zijn handen oude pijnen eventjes in het licht te brengen waarna ze vergeven en vergeten kunnen worden, met genezing van het lichaam als gevolg. Daar Melahel ook zeer oude wonden heelt die zich gedurende lange tijd laag na laag in het lichaam opgestapeld hebben wordt het ook mogelijk om chronische ziektes te overkomen. Ook brengt Melahel grote inzichten aangaande zelfhypnose, het koesteren van liefdevolle gedachten ook al lijdt het lichaam, daar ook dit kan leiden tot genezing. Ook al heb je slechts wat hoofdpijn of voel je je wat zwakjes, roep deze engel eens aan voor jezelf en ontdek zo de merkwaardige genezingen die zich zullen voordoen wanneer je je vertrouwen in hem stelt. Laat hem je ook inspireren over plantengeneeskunde, de kunst van het tuinieren, gezond eten en leven volgens je innerlijke richtlijnen. Moge dit een fijne ontdekkingsreis worden naar nieuwe, helende inzichten en het verwijderen van oudbakken blokkades.

 

Beschermengelen aanroepen

 

Je engel aanroepen doe je steeds door zijn naam in drie lettergrepen uit te spreken:

 

ME

MELA

MELAHEL

 

Eerst adem je in, dan spreek je de eerste lettergreep uit: ME. Dan adem je weer in en spreek je de twee lettergrepen uit: MELA. Een derde keer adem je weer in en spreekt nu de engel's gehele naam uit: MELAHEL. Laat de klanken van zijn naam zo lang mogelijk doorklinken. Voel hoe zijn energie door je lichaam stroomt en je hele wezen vult met vreugde. Nadat je de naam op deze wijze hebt uitgesproken adem je nog een keer in om de essentie die is vrijgekomen door het uitspreken van de naam tot je te nemen waardoor je de liefdevolheid van de engel tot je neemt.


Contact maken met je Beschermengel

 

Wanneer je contact met je engel wil maken kan het hulpzaam zijn om je even af te zonderen in stilte, een groot glas water te drinken en een kaarsje te branden, want kaarsjes trekken engelen aan. Stel dan de vragen die door je hoofd gaan, bid of mediteer... Doe dat wat voor jou het beste voelt. Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart. Weet dat elke vraag aan je engel steeds begrepen en beantwoord wordt. Kijk uit naar de veranderingen, de liefdevolle nieuwe situaties en kansen die je kant uitkomen. Leren werken met de engelen betekent je laten bezielen met hun essentie. Dit betekent niet anderen bezielen, maar jezelf waardoor je de reflectie hiervan in anderen zal waarnemen.