Engelen van de DierenriemBeschermengel Yeratel

Geschreven door Michy   

 

Channeling Yerathel

~~~~~~~~~~~~~~~~

Ik ben met je in de vrede van je mooiste bestaan, in het vervullen van je innerlijke verlangens, in het overkomen van je pijnen. Mijn pad met jou leidt je steeds weer naar jezelf, maakt je bewust van je rol als creator in je hoogsteigen bestaan. Ik toon je hoe alles steeds in jezelf begint, hoe je gevoelens en gedachten steeds het landschap creëren waarop jij je film des levens projecteert. Ik toon je waar jouw krachten liggen en dat waar jij het best in bent. Ik help je met 't bereiken van je doelen en de bewustwording van jezelf.

Ik ben hier om je bij te staan in de ontdekkingsreis diep naar binnen, om je te leiden op het pad naar herkenning en zelfinzicht. Ik toon je dat je nooit een slachtoffer bent van situaties, je hebt het steeds zelf in de hand. Besef je kracht, besef je waarde, weet dat er geen tweede zoals jij bestaat. Daarom ook dat ik je help om jezelf te leren kennen, om de basis te begrijpen van hoe je je eigen realiteit creëert . Ik zet je aan tot contemplatie, tot meesterschap op elk gebied. Ik toon je dat het geen nut heeft om de wereld te beschuldigen over al wat er maar fout kan gaan.

Ik toon dat connecties steeds in jezelf beginnen, met grotere harmonie als onmiskenbare uiterlijke reflectie. Ja, jij bent het zelf die je wereld laat draaien, jij bent het die 't zelf creëert. Jij bent het die veranderingen kan aanbrengen tot 't gewenste effect eindelijk is bereikt. De keuzes zijn aan jou, lief kind, op elk moment van dag en nacht. Laat je keuzes steeds in liefde zijn, laat ze stromen van je hart. Roep me aan wanneer je 't even niet meer weet, roep me aan wanneer je begeleiding wenst. Roep me aan, ik zal er zijn, ik ben je engel Yerathel.

 

Affirmaties

~~~~~~~

* In liefde kijk ik bij mezelf naar binnen

* Ik ontdek gaven waarvan ik niet wist dat ik ze bezat

* Ik voel de vrede in mijn hart

* De liefde in mezelf straal ik uit naar iedereen

 

Gebed

~~~~

Dankzij jou

Yerathel

word ik me

bewust van

mijn innerlijke

wereld

 

een wereld

heel puur

en heel mooi

gevuld met

tastbare

kracht

 

ik leer en

experimenteer

terwijl ik

mijn vrede

vind en

uitstraal

 

zo ontdek

ik dat 't

uiterlijke

steeds

binnenin

begint

Amen.

 

Michy 06/08/2012

 

Werken met engel Yerathel

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Yerathel is een beschermengel uit het rijk der heerschappen en is de 27ste in het koor van 72 engelen. Hij regeert zodiakaal over ons bestaan van 2 augustus tot en met 6 augustus. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk.

 

Gaven die je dankzij zijn invloed kan ontwikkelen:

 

* Het harmoniseren van je innerlijke en uiterlijke wereld

* Het verkrijgen van zelfinzichten en hiernaar handelen

* Vertrouwen in de reden waarom dingen gebeuren in je leven

* Het erkennen van de krachten in jezelf

* Grote positiviteit als resultaat van vertrouwen in jezelf en de wereld om je heen

* Jezelf omringen met fijne mensen en fijne omstandigheden naar je toe trekken

* In liefde werken aan je eigen evolutie

* Liefde en begrip voelen voor alles wat zich in je leven afspeelt

* Diepe innerlijke contemplaties

 

Problemen die kunnen optreden en verholpen worden onder zijn invloed:

 

* Je leven laten leiden door anderen en je steeds schikken naar hun standpunt

* Anderen de schuld geven van zaken die gebeuren

* Slachtoffermentaliteit, slavernij

* Impulsiviteit, egoisme, perversiteiten en fanatisme

* Allerhande verslavingen en verspilzucht

* Intolerantie, manipulatie, zwartpraterij

* Negatieve gevolgen van ondoordachte acties

 

 

Yerathel's invloed helpt je om je innerlijke en uiterlijke wereld te balanceren, om de oorzaak binnenin te vinden die steeds een gevolg heeft in de uiterlijke wereld om je heen. Ze komt je vertellen dat alles wat je meemaakt steeds in jezelf begint, iets wat voor sommigen makkelijk maar voor anderen moeilijker te begrijpen valt. Doch wanneer men eenmaal deze connectie inziet wordt men zich bewuster van de eigen rol als creator van zijn bestaan. Een kunst die goed samengaat met de krachten van deze engel is Ho'oponopono. Dit is een eenvoudige bewustwordingstechniek waarin men erkenning neemt voor wat er zich ook in het leven afspeelt en situaties balanceert door de woorden 'Het spijt me, vergeef me aub, ik hou van jou, ik dank je' te herhalen met de situatie of persoon in geest waarmee men moeilijkheden blijkt te ondervinden. Wanneer dit in oprechtheid wordt toegepast zal men niet alleen een positieve transformatie in de uiterlijke wereld, maar ook een innerlijke rust en tevredenheid in het innerlijke landschap beginnen waarnemen. Ho'oponopono is een makkelijke, maar uiterst waardevolle techniek die steeds naar vrede leidt en wonderlijke heling aangaande problematische situaties kan bewerkstellen. Laat ook hierin Yerathel je leiden op weg naar een nieuw, vredevol avontuur. Voor hen die Ho'oponopono nog niet kennen, er is eigenlijk helemaal geen kennis voor nodig... Enkel de bereidwilligheid om het eens uit te proberen, en die zal altijd leiden tot succes. Deze kunst begint meer en meer bekendheid te verwervenen, dus voor de gepassioneerde zoeker is er een schat aan informatie te vinden die veel verder reikt dan wat ik hier beschrijf. Moge de vrede met je zijn.

 

Je engel aanroepen doe je steeds door zijn naam in drie lettergrepen uit te spreken:

 

YE

YERA

YERATHEL

 

Eerst adem je in, dan spreek je de eerste lettergreep uit: YE. Dan adem je weer in en spreek je de twee lettergrepen uit: YERA. Een derde keer adem je weer in en spreekt nu de engel's gehele naam uit: YERATHEL. Laat de klanken van zijn naam zo lang mogelijk doorklinken. Voel hoe zijn energie door je lichaam stroomt en je hele wezen vult met vreugde. Nadat je de naam op deze wijze hebt uitgesproken adem je nog een keer in om de essentie die is vrijgekomen door het uitspreken van de naam tot je te nemen waardoor je de liefdevolheid van de engel tot je neemt.

 

Wanneer je contact met je engel wil maken kan het hulpzaam zijn om je even af te zonderen in stilte, een groot glas water te drinken en een kaarsje te branden, want kaarsjes trekken engelen aan. Stel dan de vragen die door je hoofd gaan, bid of mediteer... Doe dat wat voor jou het beste voelt. Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart. Weet dat elke vraag aan je engel steeds begrepen en beantwoord wordt. Kijk uit naar de veranderingen, de liefdevolle nieuwe situaties en kansen die je kant uitkomen.

 

 

Fysieke invloed: 2 augustus tot en met 6 augustus

Emotionele invloed: 3 februari ~ 16 april ~ 17 april van 00u00 tot 11u59 ~ 30 juni ~ 13 september ~ 25 november

Intellectuele invloed: dagelijks van 8u40 tot en met 8u59 na zonsopgang

Planetaire invloeden: Jupiter ~ Jupiter

Sterrenbeeld: Leeuw

Sephira op Levensboom: Van Hesed naar Hesed

Haaiah werkt onder leiding van Aartsengel: Zadkiel/Hesediel

 

 

Ter herhaling: Wanneer je contact met je engel wil maken kan het hulpzaam zijn om je even af te zonderen in stilte, een groot glas water te drinken en een kaarsje te branden, want kaarsjes trekken engelen aan. Stel dan de vragen die door je hoofd gaan, bid of mediteer... Doe dat wat voor jou het beste voelt. Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart. Weet dat elke vraag aan je engel steeds begrepen en beantwoord wordt. Kijk uit naar de veranderingen, de liefdevolle nieuwe situaties en kansen die je kant uitkomen. Leren werken met de engelen betekent je laten bezielen met hun essentie. Dit betekent niet anderen bezielen, maar jezelf waardoor je de reflectie hiervan in anderen zal waarnemen.

 

In liefde, Michy xxx