Engelen Lezingen

Engelen van de DierenriemChanneling Beschermengel Jeliel

Geschreven door Michy   

 

Ik ben de liefde die in je huist, de onvoorwaardelijkheid die geniet van alles wat mooi, lieftallig en zachtmoedig is en dit ook wil delen met eenieder die je ontmoet. Steeds ben ik bij je, mijn beschermende vleugels sla ik met Liefde om je heen. En zo leer je dankzij mij om altijd in liefde te zijn, om liefde te voelen niet alleen voor al je medemensen, maar ook voor alle situaties die je omringen. Ik omgeef je met mijn sfeer, een sfeer die van pure liefde is. Roep me aan wanneer je twijfels hebt, want ik ben er steeds voor jou. Mijn grootste les is dat alles liefde is, het is de Hemel's grootste kracht. Waar liefde is kan twijfel noch angst blijven voortbestaan. Ik toon je de liefde in alles wat je doet. Ik toon je hoe je je hart kan openen, zonder weemoed, zonder vrees... Hoe je te openen voor het leven, het is God's geschenk aan jou, geniet ervan.

 

Liefde brengt je steeds het fijnste, geloof in mij en neem mijn hand. Ik maak van elk project het mooiste, toon je de zachtheid van God's droom. Samen kunnen we alles realiseren, je mooiste droom word waar met mij. Geef me je hoop en je vertrouwen, we werken aan je diepste hartewens. Want al is liefde, al is goed... Het is de harmonie waar we naar streven. Ik ben steeds met je, deel met jou mijn gaven, deugden onverholen. Al is waarheid wanneer er liefde heerst, al word mooi, vol rust en heel sereen. Ik toon je je pad bezaaid met bloemen, met geuren en kleuren die je raken tot je hart. Er hoeft geen vrees te zijn waar liefde heerst, ik breng de sfeer die alles verfijnt. In mijn liefde blijf je geborgen, vertrouw hierop, geef op de strijd.

 

Jij bent ook een kind van God, daarom is het beste je gegeven. Ga ervoor, verlang ernaar... God schenkt je steeds dat wat je wenst. Laat je wensen dus in liefde zijn, het ga je goed... Dat beloof ik je. Ik leer je de lessen van het leven, leer je dat wat goed is echt kan zijn. Waar liefde is verdwijnt de angst, waar harmonie plaats krijgt verdwijnt 't probleem. Roep me aan, probeer het uit, mijn heilig woord is dat het lukt. Ik ben met je elke stap op de weg, moedig je aan, verlicht je pad. Ik ben de Liefde in al haar vormen, Ik ben je Engel Yeliel.

 

 

Affirmaties:

 

In liefde ga ik voor mijn doel.

Liefde brengt het mooiste in me naar boven.

Ik geloof en ik vertrouw.

Liefde opent mijn levenspad voor me.

 

Gebed:

 

Dankzij jou Yeliel leer ik wat echte liefde is.

Je toont me de kracht die hierin verborgen ligt,

de weg naar mijn goddelijke bestemming,

mijn mooiste droom en liefste hartewens.

Je toont me dat angst geen reden meer heeft.

Ik dank je uit mijn hart voor mijn mooi bestaan.

Met jouw liefde Yeliel kan ik steeds alles aan.