Engelen van de DierenriemChanneling Engel Menadel

Geschreven door Michy   

 

Ik ben met je, wanneer je me zoekt. Ik breng liefde waar onvrede heerst. Ik open je ogen voor de overvloed van het leven, de overvloed die verkregen wordt wanneer je je taak in liefde vervult. Ik inspireer je, moedig je aan. Ik vraag je om vertrouwen te hebben in dat wat je creëert, om het nut te zien in elke daad die je stelt, want ze zal je leiden naar een overvloedige zelfkennis.

 

Ik ben de engel die je leidt op het pad van je dromen. Ik moedig je aan om in jezelf te geloven, je doelen zowel als je grenzen te stellen en ze in liefde uit te voeren. Ik breng je steeds weer terug naar jezelf en je ware toedracht hier op Aarde. Ik houd van je, in alle eeuwigheid. Ik ken je goede en je slechte kantjes en confronteer je met beide, zodat we samen de gulden middenweg kunnen belopen.

 

Ik ken je gaven, en wat je ermee kan doen. Ik ken het pad dat zich hierdoor voor je zal openen. Ik schenk je de rust en de vrede die het mogelijk maken om in jezelf te geloven, om je individuele unieke gaven optimaal te benutten en hiermee je stappen in de wereld te zetten. Ik leer je hoe je dat wat je fijn vindt in liefde kan uiten, hoe je het een belangrijke plaats in je leven kan geven en er uiteindelijk een levenswerk van kan maken, een oeuvre waar velen van zullen leren.

 

Al jouw gaven ken ik en ik help je om ze te ontwikkelen, om ze zonder schaamte met de wereld te delen. Al jouw rijkdom zit binnenin je, wachtende om door jou hun geboorte op aarde te mogen beleven. Daarom ook breng ik je voorspoed, door het benutten van je mooiste krachten die diep in jouw geankerd zijn. Ik ben met je in liefde, in streven naar innerlijke harmonie en in innovatieve ideeën. Ik ben je engel, Menadel.

 

 

Steen: Citrine

Kleur: Bruin~blauw

 

Affirmaties

~~~~~~~

* Ik maak van mijn leven een kunstwerk

* Ik hou van wat ik doe

* Ik werk met Liefde, mijn gaven tonen me de weg

 

Gebed

~~~~

De kleuren

die ik zie

en gebruik

in het

kunstwerk

van mijn leven

herinneren

me aan jou,

Menadel.

Jij kleurt

dat waar ik

van hou

en maakt

het fijn

om er

mijn werk

van te maken.

Je brengt me

de kracht

om te geloven

in mijn talenten

alsook in

hoe ik er

de mensheid

mee zal verrijken.

Hiervoor

dank ik je,

Menadel.

 

Werken met engel Menadel

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Deze engel uit het rijk der krachten is de 36ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 18 tot en met 23 september. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk.

 

Gaven die je dankzij zijn invloed kan ontwikkelen:

 

* Genieten van het werk dat je doet

* De kracht vinden om met liefde te werken

* In voeling komen met het werk dat je bedoeld bent te doen

* De moed vinden om van je passie je werk te maken

* Het ontdekken van je talenten op de werkvloer

* Het vinden van de juiste job

* Met plezier het innerlijke werk aangaan

* Promotie door het aanreiken van succesvolle ideeën

* Het opzetten van je eigen succesvolle bedrijf

* De kracht om stappen te ondernemen naar het werk van je dromen

 

Storingen die kunnen optreden en verholpen worden onder Zijn invloed:

 

* Enkel werken om geld te verdienen

* Tegen je zin werken, je werkgever als de slechterik beschouwen

* Betaalde werktijd misbruiken, stelen op werk

* slavernij, werken aan een hongerloon

* Luiheid, laksheid, tegenwerking

* Werkloosheid, ontslag, moeilijk werk vinden

 

Menadel leert ons dat werk helemaal niet saai hoeft te zijn en toont je al doende hoe je van je vocatie kan genieten, hoe je jezelf kan verbeteren en ontplooien door je talenten en vaardigheden te benutten ten dienste van het grotere geheel. Het heeft geen zin om het grootste deel van je dag jezelf bezig te houden met datgene te doen waar je helemaal niet van houdt, daar je dan 's avonds geheel ongeïnspireerd naar huis weerkeert zonder de blijheid die het gevolg is van je met iets goeds, iets nuttigs, iets inspirerend beziggehouden te hebben. Dankzij Menadel vinden we de kracht om van alles iets fijns te maken waardoor we niet in de tredmolen van werken/eten/slapen terecht hoeven te komen. Menadel is één van de acht engelen die behoort tot het koor der krachten. Dit betekent dat deze engel ons in verbinding kan brengen met onze innerlijke kracht waardoor we onze taken in liefde kunnen volbrengen. Dit geldt niet alleen op de werkvloer, maar ook op het thuisfront. Door Menadel aan te roepen werd het huishouden deze week voor mij een spel en leek het huis als bij magie netjes, ordelijk en gezellig te blijven, een klein maar heel genietbaar wonder voor mij... Menadel's liefhebbende krachten zal ik niet gauw vergeten, hij staat op mijn lijstje van engelen die ik zeker met regelmaat blijf aanroepen. Dank je, lieve Menadel!

 

Je engel aanroepen doe je steeds door zijn naam in drie lettergrepen uit te spreken:

 

ME

MENA

MENADEL

 

Eerst adem je in, dan spreek je de eerste lettergreep uit: ME. Dan adem je weer in en spreek je de twee lettergrepen uit: MENA. Een derde keer adem je weer in en spreekt nu de engel's gehele naam uit: MENADEL. Laat de klanken van zijn naam zo lang mogelijk doorklinken. Voel hoe zijn energie door je lichaam stroomt en je hele wezen vult met vreugde. Nadat je de naam op deze wijze hebt uitgesproken adem je nog een keer in om de essentie die is vrijgekomen door het uitspreken van de naam tot je te nemen waardoor je de liefdevolheid van de engel tot je neemt.

 

Wanneer je contact met je engel wil maken kan het hulpzaam zijn om je even af te zonderen in stilte, een groot glas water te drinken en een kaarsje te branden, want kaarsjes trekken engelen aan. Stel dan de vragen die door je hoofd gaan, bid of mediteer... Doe dat wat voor jou het beste voelt. Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart. Weet dat elke vraag aan je engel steeds begrepen en beantwoord wordt. Kijk uit naar de veranderingen, de liefdevolle nieuwe situaties en kansen die je kant uitkomen.

 

Fysieke invloed: 18 september tot en met 23 september

Emotionele en gevoelsmatige invloed: 12 februari ~ 26 april ~ 10 juli ~ 23 september ~ 4 december

Planetaire invloeden: Mars ~ Mars

Sterrenbeeld: Maagd/weegschaal

Sephiroth op Levensboom: Van Guebourah naar Guebourah

Menadel werkt onder leiding van Aartsengel: Chamuel/Camael

 

Ter herhaling: Wanneer je contact met je engel wil maken kan het behulpzaam zijn om je even af te zonderen in stilte, een groot glas water te drinken en een kaarsje te branden, want kaarsjes trekken engelen aan. Stel dan de vragen die door je hoofd gaan, bid of mediteer... Doe dat wat voor jou het beste voelt. Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart. Weet dat elke vraag aan je engel steeds begrepen en beantwoord wordt. Kijk uit naar de veranderingen, de liefdevolle nieuwe situaties en kansen die je kant uitkomen. Leren werken met de engelen betekent je laten bezielen met hun essentie. Dit betekent niet anderen bezielen, maar jezelf waardoor je de reflectie hiervan in anderen zal waarnemen. In liefde, Michy xxx