Aartsengelen

Werken met Aartsengel Metatron, de Aartsengelen en de 72 Engelen van de Kabbalah

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Aartsengel Metatron en de 72 Engelen van de Levensboom

Samen met Aartsengel Metatron, prins der Gezichten kunnen wij de eigenschappen van de Godheid in ons ontwikkelen. Deze eigenschappen worden gerepresenteerd door de 72 heilige ademtochten, de 72 namen van God of te wel van de 72 GenieŽn van de Kabbalah, de 72 Engelen van de Levensboom die zich in ons bevindt en ons alom aanwezig omringt.

Samen met de Aartsengelen en de 72 Engelen van de Kabbalah kunnen wij onze Levensboom tot bloei laten komen. Samen met onze allerliefste Beschermengelen kunnen wij alle deugden, alle goede eigenschappen, alle kwaliteiten van de Godheid in ons zelf ontwikkelen.

Lees meer...
 

Aartsengel Metatron en de Kracht van Onze Dromen

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Aartsengel Metatron is de Prins der Gezichten

en de Meester der Schone Namen

Aartsengel Metatron en de Engelen van het Engelenkoor der Serafijnen zorgen voor de connectie tussen het goddelijke en het menselijke. We kunnen Metatron en de Engelen Serafijnen om advies vragen als we te weten willen komen wat wij met ons leven willen doen.

Aartsengel Metatron en de 72 Engelen van de Kabbalah en de Levensboom schenken ons de kracht om te dromen en onze dromen waar te maken. Metatron is de Leider van de 72 Engelen van de Kabbalah en regeert vanuit Atziluth de eerste wereld van de Levensboom over alle andere werelden die volgen.

Lees meer...
 

Aartsengel Metatron en de Serafijnen

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Aartsengel Metatron representeert de liefdevolle en intelligente creatieve wilskracht van de Vader van ons universum.

Aartsengel Metatron is de vrije wil in ons en wanneer wij deze vrije wil op een waarachtige en juiste wijze benutten en met wilskracht, liefde en intelligentie het goede, het nuttige en het waardevolle in onszelf ontwikkelen en om ons heen verwezenlijken zal Aartsengel Metatron ons belonen met een lang en vreugdevol leven.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 6