De Levensboom

Aartsengel Metatron, Engel Vehuiah, het begin van de reis

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Beschermengel†Vehuiah, de eerste Engel van het Engelenkoor der Serafijnen opent de weg voor ons waarna alle Engelen zijn voorbeeld volgen, laten wij dus net zoals Beschermengel Vehuiah ons hart openen voor de goddelijke boodschap en 1 voor 1 de wegen der Serafijnen belopen. Laten wij samen met Aartsengel Metatron en Engel Vehuiah de eerste stappen ondernemen op deze avontuurlijke reis naar de Schat die in ons zelf huist.

Het pad waarvan de Engel-Beschermengel Vehuiah de Leid-Ster is gaat van Kether naar Hochmah, van de eerste naar de tweede Sefirah op de Levensboom die beetje bij beetje haar geheimen zal ontsluieren.

Dankzij de Liefdevolle en schitterende Serafijn Vehuiah kunnen wij leren om ontvankelijk te zijn voor de boodschappen van ons hogere zelf.


Lees meer...
 

Aartsengel Metatron en de Engelen-Serafijnen Vehuiah en Yeliel

Geschreven door Fengo Jabamiah   

De Eerste 2 Engelen van de 72 Engelen van de Kabbalah alsook van het Engelenkoor der Serafijnen worden Vehuiah en Yeliel genoemd, het zijn 2 vurige Serafijnen die direct samen werken met Aartsengel Metatron, de Grote prins der Planetaire EnergieŽn, Koning van de Sefirah Kether. (de eerste Sefirah van de Levensboom)

De Engelen Serafijnen Vehuiah en Yeliel houden zich bezig met de krachten, de energieŽn en de essenties†van de eerste 3 Sephiroth (Sferen, draaikolken) van de Levensboom de welke Kether en Hochmah en Binah genoemd worden.

De Serafijnen van Kether, Vehuiah en Yeliel zijn als de linker en rechter arm van Aartsengel Metatron, Prins der Goddelijke Gezichten, Bestuurder der†universele†energieŽn en Heer en Meester van de door Ons gemanifesteerde wereld.

Lees meer...
 

Engel, Serafijn Jeliel

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Beschermengel JELIEL en het vervolg van de reis

Beschermengel YELIEL†leid ons van Kether naar Binah (De 1ste en de 3de Sepirah van de Levensboom), Hij brengt ons van de bron waaruit alles ontstaan is naar de zee der mogelijkheden.

YELIEL schenkt ons de liefde en doet ons dromen. Wanneer wij werken met deze vurige Engel Serafijn schenk Hij ons prachtige beelden, visioenen van toekomstmogelijkheden en moedigt ons zo aan om tot actie over te gaan en zodoende de eerste stappen te ondernemen naar dit beeld, naar deze schoonheid waar wij allen zo zeer naar verlangen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 7