Engel Asaliah: In de fluistering van jouw hart

Geschreven door Michy   

In liefde ben ik met je, in de hoogste trilling van elk moment, in de wonderlijke benadering die in alles de magie erkent. Ik ben de kennis en de wijsheid die verbonden is met de stem van 't hart, ik ben de stilte die 't luisteren mogelijk maakt, ik ben het antwoord hierin vervat. Ik ben een kunstenares der trilling, steeds vertoef ik in de allerhoogste sfeer, van daaruit zing ik je zachtjes toe over de toekomst waar jij naar toe zal gaan. Ik breng je lieflijke toekomstvisioenen, schenk je 't geloof en vertrouwen indien je dit wenst. Door deze geschenken te aanvaarden kom je er steeds dichter bij, verhoogt ook je trilling waardoor de zielezang weer duidelijk wordt. Ik schenk je bewustzijn van de mogelijkheden die steeds in 't denken en in 't voelen hun groei kennen zullen, ik schenk je de wijsheid van 't hart en toon je hoe je deze op elk moment horen kan.

Ik ben de verbindende schakel tussen hart, droom en Ziel, ik ben de sparkel die in elk moment uit 't niets ontspringt. Ik ben als de fee die jou je wensen gunt wanneer je steeds trouw blijft aan hart, droom en Ziel. Waarom zou je hier ooit van afwijken, wetende dat dit enkel pijn en lijden brengt, waarom zou je toch ooit twijfelen aan jezelf terwijl je innerlijk heel goed je eigen waarheid kent. In ieder mens huist een authentieke droom, een droom die enkel jij kennen kan, een droom die vraagt om verwerkelijking door trouw te zijn aan wie jij waarlijk bent. Op elk moment schenk ik je kansen om trouw te blijven aan je droom, om in jezelf te kunnen geloven zodat niets je kan afleiden van je hoogste visioen. Eenieder is naar Aarde gekomen om zijn eigen droom hier neer te zetten, om te geloven in zichzelf en elke afleiding hiervan te leren weerstaan.

Steeds zal je getest worden, steeds zal de onzichtbare muur der weerstand je confronteren met je angsten en je twijfels, met je moed en je vertrouwen. Indien de moed en 't vertrouwen er is, indien de angst en twijfel overwonnen wordt, dan staat de wereld voor je open... Dan creŽer jij je mooiste droom op Aarde. Durf je geloven dat je 't waard bent dit te creŽren? Durf je 't mooiste voor je geestesoog te halen en te blijven affirmeren? Indien je dit kan zal 't resultaat evenredig zijn, dan sta je in je kracht als meesterdromer/visionair. Ik ben hier om jou deze les te leren, vanuit het hart moedig ik je steeds aan. Geloof in de kracht die je hebt tot manifesteren, geloof dat je 't waard bent je eigen unieke stempel op Aarde na te laten. In liefde ben ik steeds met je, Asaliah is wie ik ben.

Affirmaties

* In liefde luister ik naar de stem van mijn hart

* Ze brengt me de rust die mijn trilling verhoogt

* Zo blijf ik bewust van de droom die me leidt

* De droom die zich huist in het diepst van mijn hart

Gebed

Ik dank je

lieve Asaliah

dat jij woont

waar mijn

grootste liefde huist

de liefde die een

hoge trilling kent

en daarom

steeds de

waarheid is

zo weet ik dat

wanneer ik me

afstem op mijn hart

ik ook mijn

zieledroom

erken

met jou als

engel

aan mijn zij

vertrouw ik

dat ik deze droom

waarmaken kan.

Amen

Michy 17/11/2014

Deze engel uit het rijk der krachten is de 47ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 13 tot en met 17 november. Uiteraard kan zij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is haar invloed tijdens deze periode extra sterk.

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.


Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet alsook herleest en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.