Engel Elemiah en het Aardse Paradijs

Geschreven door Fengo Jabamiah   

 

Engel Elemiah bevoorraadt ons vierde filosofische huis met de goddelijke macht om heer en meester van ons bestaan te zijn en met vol bewustzijn voor alles en iedereen te zorgen.

 

Engel Elemiah werkt met de krachten van Hesed, de vierde Sefirah op de levensboom en Jupiter de planetaire kracht waardoor deze Sefirah zich manifesteert in ons universum.

 

Dankzij de krachten van Hesed en Jupiter hebben wij de mogelijkheid om van ons leven een paradijs te maken.

 

Maar wat is een paradijs?

 

Een plaats waar al je wensen uitkomen en al je verlangens vervuld worden?

Wat zijn je verlangens, wat brengen je verlangens tot leven?

Bevalt het paradijs waarin je je bevindt je?

Bevalt je geliefde je, bevalt je familie je, heb je alle overvloed die je wenst?

Verlang je enkel een vredig leven, vrolijke avonturen, of wil je iets groots?

 

Waartoe zal dit alles je leiden, het volgen van je verlangens of je ervan bevrijden?

 

Elemiah brengt de Engelenkrachten van Kether naar Geburah, van de eerste naar de vijfde Sefirah van de levensboom. En het is dan ook in Geburah dat het werk begint, dat de dromen bijgesteld worden tot dat wat bereikbaar en realistisch is.

 

Het is hier dat ons verhaal ontdaan wordt van al het overbodige wat wij gewenst hebben en van het gene wat ons niet bevalt, het is ook hier dat wij aan deze dingen kunnen werken, aan onszelf werken zodat enkel het gene wat wij werkelijk willen tevoorschijn komt. Het is hier dat wij al deze dingen kunnen doorgronden door middel van onze emoties en gevoelens, het is hier dat wij onze plannen bij kunnen stellen indien wij dit wensen.

 

Het is hier en nu dat wij kunnen voortvaren op de grote zee der liefde zodat onze mooiste dromen door wilskracht gedreven en intelligentie gestuurd in liefde en met liefde de mooiste resultaten teweeg kunnen brengen.