Engelen van de DierenriemEngel Haaiah Channeling 26: Tijd voor Jezelf

Geschreven door Michy   

 

 

In liefde ben ik met je, in de beheersing der vele stemmingen, in de innerlijke kracht die haar uiterlijke reflecties kent. Elk hart kan op de toon der liefde slaan, elk hart kent de weg tot 't vredevolle zijn, elk hart is gemaakt om lief te hebben en deze liefde begint steeds bij jezelf. Neem jij de tijd om soms alleen te zijn, alleen met je gedachten? Om te contempleren wat voor jou rechtschapenheid is en hier ook naar te handelen? Neem je de tijd om je innerlijke raadgevers aan te roepen, om zo de vrede te vinden in elke situatie? Met mij leer je de liefde van het hart te respecteren, het gaat er niet om liefde vrijelijk uit te delen maar eerst te begrijpen wat het eigen hart nodig heeft. Gun jij jezelf de kansen waar het hart naar verlangt? Weet jij wat het is waar je werkelijk van houdt en neem je de tijd om jezelf hiermee bezig te houden? Ik ben de engel der innerlijke contemplatie, ik breng de antwoorden daar waar jij je vragen stelt. Ik onderwijs de charme van tijdelijke solitude daar dit is wat je inspiraties schenkt.

 

Wanneer je soms wat tijd alleen doorbrengt en hier ook in vrede van kan genieten, dan sta je open voor je gedachtenwereld en de wonderlijke oplossing op velerlei vragen die ze brengen kan. Solitude hoeft geen eenzaamheid te zijn, eerder een tijd om je bezig te houden met waar je van houdt, een tijd om je batterijen op te laden door te doen wat je graag doet. Het is heel fijn om er voor anderen te zijn en je hulp zal ook in dankbaarheid worden aanvaard, toch is het ook nodig om jezelf deze tijd te gunnen waardoor je later dubbel zoveel waard zal zijn. Vele mensen krijgen een onterecht schuldgevoel wanneer ze tijd nemen voor henzelf, ze hebben het gevoel altijd klaar te moeten staan voor een ander terwijl hun eigen welzijn blijkbaar niet echt telt. Maar wat is er toch om je schuldig over te voelen? Ben je 't niet waard om je eigen hartsverlangens ook te volgen?

 

Is het niet beter om dagelijks je eigen batterijen ook eens op te laden zodat alles nadien veel makkelijker verloopt? Niemand ter wereld zal jou ooit zolang gezelschap houden als jijzelf, wees daarom ook je eigen beste vriend. Houd je gedachten, verlangens en inspiraties steeds in ere zodat je hier je kracht uit putten kan. Eenieder die een ander dienen wil zou eerst 't respect aan zichzelf moeten betogen, zou ook steeds 't luisterend oor bij zichzelf moeten handhaven net zoals ie 't bij een ander doet. Ik ben hier om je de perfecte balancering te leren tussen tijd voor jezelf en de dierbaren om je heen, om tijd te nemen voor zowel spel als innerlijke contemplatie zodat jij steeds in je kracht en je innerlijke wijsheid kan staan. Je leven is zo wonderlijk als jij het zelf wenst te maken dus kijk naar eenieder met dezelfde liefde waarmee jij jezelf bekijken kan. Weet dat de kracht der liefde alom aanwezig is, ze is te vinden in de tijd die jij haar schenken kan. Steeds ben ik hier met je, in de speelse solitude van elk moment, Haaiah is mijn naam.

 

 

 

 

Affirmaties

~~~~~~~

* De liefde voor mezelf is even krachtig als de liefde voor anderen

* Daarom neem ik ook dagelijks tijd voor mezelf

* Wanneer ik mijn batterijen oplaad heb ik veel meer te geven

* Mijn balans is perfect tussen het nemen en geven van tijd

 

Gebed

~~~~

Ik dank je

Haaiah

dat jij me

de kunst der

balancering

leren wil

 

balancering

tussen geven

en nemen

balancering die

ook mezelf

de liefde gunt

 

ik weet dat

tijd voor mezelf

nodig is zodat

ik ook anderen

dierbaar

kan zijn

 

in stilte en in

vrede luister ik

naar de

inspiraties van

mijn hart en

handel hiernaar

 

ik heb mezelf

evenveel lief

als een ander

waardoor ik

steeds in mijn

kracht blijf staan.

Amen

 

 

Deze engel uit het rijk der heerschappijen is de 26ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 28 juli tot en met 1 augustus. Uiteraard kan zij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is haar invloed tijdens deze periode extra sterk.

 

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

 

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.