Engelen van de DierenriemEngel Iezalel Channeling 13: De Taal Van De Ziel

Geschreven door Michy   

 

 

In liefde ben ik met je, in het steeds veranderende moment, in de kracht die in je huist waardoor jij je Ziel erkent. Je Ziel is het pure liefdeslicht dat vol blijheid over 't leven schijnt, 't is het enthousiasme dat jou inspireert en zo je wensen mogelijk maakt. Steeds spreekt de Ziel tot je, steeds biedt ze je haar mooiste werkelijkheid aan, maar hoor je haar liefdevolle fluistering of is je denkgeest reeds gevuld met al hetgene waar je niet van houdt? Op elk moment heb jij de keuze om liefde of treurnis te creëren, op elk moment heb jij de keuze tot bewustwording van de gedachtenwereld die je met je draagt. Zijn de gedachten opbouwend, inspirerend en lieflijk van aard, dan is het je hoogsteigen Ziel die tot je praat. Zijn ze eerder zwaar en halen ze je blijheid weg, dan is 't niet het licht der Ziel doch eerder de angsten en twijfels uit 't verleden die je nog steeds mee met je zeult. De angsten en twijfels, ze zijn echt niet nodig, ze ontnemen 't zicht op de sparkeling van je nieuwe toekomstmogelijkheden. Net als alles in de natuur is je leven bedoeld om overvloedig en vol groei te zijn, de groei die je leidt tot verwerkelijking van datgene waar je van houdt.

 

Het doet geen pijn om je in 't licht van je Ziel te baden, om te genieten van de inspiraties die je krijgt, om vol verwondering met de kracht der opbouwende gedachten te spelen waardoor 't fijne zich graag manifesteert. Wat weerhoudt de mens toch om het positieve te eren, om zich behaaglijk te nestelen in 't goede gevoel? Waarom vasthouden aan oude pijnen van weleer terwijl men met een vingerknip zo een nieuwe toekomst creëert? Wat creëert de toekomst behalve de liefde waarmee we hiervoor open staan? Is er iets buiten de liefdevolle benadering dat het ware geluk schenken kan? Liefde, pure en ware liefde voor al wat je ziet is de taal van de Ziel in al haar schoonheid. Liefde creëert de opbouwende gedachte die waarlijk elk moment transformeren kan, elk moment toont haar sparkel wanneer liefde haar streelt, wanneer liefde haar zoent waardoor ze verwerkelijking kent. Elk moment wordt beinvloed door de gedachte waarmee ze wordt waargenomen, elk moment baart de vruchten die perceptie haar schonk. Laat perceptie van 't leven steeds in 't licht der liefde waden, 't licht der liefde van de Ziel waaruit elk mensenleven is ontsproten.

 

Waarom zou men de kracht der Ziel ontkennen wanneer ze zoveel wijsheid schenkt? Waarom zou men haar stem negeren terwijl 't enkel angst en twijfel is dat de mens hiervan weerhoudt? Waarom je leven niet ten volle leven terwijl er niets is wat de Ziel liever wil? Wanneer de mens zijn kracht erkent, wanneer hij zich voor de leiding zijner Ziel openstelt, dan worden gedachten en emoties veel vrolijker van aard waardoor men weer vertrouwen kan. Het doet geen pijn om speels te experimenteren met 't voelen van liefde voor 't geschenk van 't moment, om dat wat pijn doet in liefde te transformeren door bewustzijn van de sparkel die huist in elk moment. Elk moment is nieuw en verfrissend, heel origineel en onverwacht, het is de kracht die je brengt wat je nooit had verwacht. Gebruik je geest om je gedachten steeds opbouwend te laten wezen, wanneer 't resultaat zich laat zien zal je niet anders meer willen. Ik ben hier om je te leren hoe je te verbinden met de kracht van je Ziel, de kracht die al wat puur en mooi is samenbrengt, die zorgt dat oude last verdwijnt. Geloof in de oplossingsgerichtheid die mijn les tot je brengt, roep me aan en experimenteer, Iezalel is mijn naam.

 

 

Affirmaties

~~~~~~~

* In vreugde ontdek ik nu mijn nieuwe gaven in mezelf

* Mijn denken verheft zich in liefde en positiviteit

* Bewust verander ik gedachten, maak ze opbouwend van aard

* Algauw merk ik zo de nieuwe effecten die dit brengt

 

Gebed

~~~~

Ik dank je

Iezalel voor

de nieuwe

visie die jij

me schenkt

 

de visie die

me leert hoe ik

mijn gedachten

liefdevol

zelf hanteer

 

mijn opbouwende

gedachten raken

de sparkel die

huist in elk

nieuw moment

 

die sparkel

creëert nu

mijn nieuwe

liefdevolle

werkelijkheid

 

in vrede en

speelsheid

experimenteer

ik nu steeds

meer en meer

 

zo wordt het

me duidelijk

hoe ik zelf mijn

werkelijkheid

creëer.

Amen

Michy 21/5

 

Deze engel uit het rijk der cherubijnen is de 13de in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 21 tot en met 25 mei. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk.

 

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

 

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.