Engel Imamiah: De waarheid die steeds in je huist

Geschreven door Michy   

In liefde ben ik met je, in de fijnste benadering op elk moment, in de vrede waarmee jij naar je wereld kijkt en zo de waarheid in jezelf erkent. Waarom je ooit toch druk maken lief kind, wanneer in feite alles steeds in jezelf begint... In hoe jij naar je wereld kijkt en 't innerlijk licht dat je zodoende op omstandigheden schijnt. Met welke ogen bekijk jij de wereld om je heen en welke gedachtegang wordt hierdoor gegenereerd? Is 't vanuit tekort of overvloed, afgunst of een gevoel van samenhorigheid, vertrouwen of afgescheidenheid? Merk je dat elk van deze benaderingen een andere sfeer teweegbrengen zal? Dat de manier waarop men naar 't leven kijkt de werkelijkheid creŽert waaruit de verdere toekomst voortvloeien zal?

Heb je al wel eens gecontempleerd hoe verschillend de effecten zijn wanneer men een situatie benadert vanuit een gevoel van tekort of vanuit overvloed? Hoe elke benadering een verschillende realiteit belichten zal die dan toch wel bewaarheid wordt. Heb je hier reeds mee geŽxperimenteerd, heb je 't reeds aangedurfd om een geheel andere sfeer der waarneming uit te proberen en mee te gaan met de golven die dit voortbracht? Zou je je nog zorgen moeten maken indien je elke situatie kon benaderen naar wil? Indien je de sfeer waarin je wou vertoeven maar uit te kiezen had en de gevolgen onmiddellijk evenredig zouden zijn? Wie heeft je ooit wijsgemaakt dat 't niet zo zou zijn? Heb je al genoeg hiermee geoefend zodat je mijn woorden waarlijk weerleggen kan?

Is het zo niet, probeer mijn lessen dan gerust eens uit telkens je je in de mogelijkheid bevindt, telkens je je herinnert dat je inderdaad een keuze hebt. Kies dan voor wat jou lief is, wat je 't meeste nieuwe inzichten brengen kan, wat je toegang schenkt tot de waarheid in jezelf en de innerlijke schatkist die zo langzaam maar zeker geopend wordt. Zo merk je tot je grote vreugde dat er steeds meer te winnen dan te verliezen valt, dat het leven je steeds terzijde staat zolang je er in liefde en in vrede mee om wenst te gaan. Alle kansen worden je geboden om er 't mooiste van te maken daar dit een overvloed aan zelfkennis brengt. Ik ben hier om deze inzichten met je te delen, roep me aan ik sta je graag terzij, Imamiah is mijn naam.

Affirmaties

* Ik ben me bewust van de sfeer die ik uitstraal

* Dit brengt me tot momenten van ware mindfulness

* Hoe meer ik hierin oefen hoe bewuster ik word

* Zo creŽer ik in vrede mijn fijnste bestaan

Gebed

Ik dank je

Imamiah

voor de vrede

en het begrip

dat jij me

schenkt

het begrip

dat ik zelf de

oorzaak alsook

het gevolg van

mijn beleving

creŽer

nu word ik

me bewust

dat ik zelf

de sfeer waar

ik van hou

kan kiezen

hierdoor kies

ik om niet

reactief maar

eerder in vol

bewustzijn

te zijn

ik dank je

dat jij me

hierin leidt

waardoor

bewustzijn

makkelijk is.

Amen

Deze engel uit het rijk der Vorstendommen is de 52ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 8 tot en met 12 december. Uiteraard kan zij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is haar invloed tijdens deze periode extra sterk.

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet alsook herleest en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.