Engelen van de DierenriemEngel Lauviah Channeling 11: De Nieuwe Toekomstmogelijkheden

Geschreven door Michy   

 

In liefde ben ik met je, in vrede en harmonie, in blijheid om het leven en de kansen je gegeven. Ik ben de wind der vernieuwing die 't oude overstijgen kan, de kracht die motivatie mogelijk maakt waardoor 't wonderlijke haar openbaring kennen kan. Ik breng je situaties die nieuwe poorten openen naar meer, die overstijging mogelijk maken zodat je niet blijft vastzitten in een verleden dat positieve veranderingen wenst. Ik breng de inspiraties die je leiden naar een nieuw begin zoals jij 't liefst kennen zou, ik breng de kracht alsook de moed die elke verandering mogelijk maakt. Mijn boodschap is dat je niet hoeft te blijven lijden onder datgene wat je niet wenst, ik schenk een waaier aan toekomstmogelijkheden waaruit jij de fijnste kiezen kan. Sommige van de situaties die ik je breng zijn verrassend fijn en brengen heling aan 't hart, andere kunnen misschien wat moeilijk lijken doch weet dat ze enkel bestaan zodat jij je werkelijkheid vanuit verscheidene perspectieven waarnemen kan. Wanneer je nu door een minder fijne situatie gaat, weet dat ik je hierbij ook nieuwe toekomstmogelijkheden schenk, toekomstmogelijkheden die de poorten openen tot een fijner bestaan waar jij dankzij mijn hulp zelfbewust door kan gaan. Ik inspireer je met creatieve mogelijkheden als oplossing op elk probleem, ik toon je dat 't vernieuwen van je toekomstmogelijkheden geen ijdele hoop is, doch heel haalbaar en reëel.

 

Geen moment is ooit hetzelfde, daar het steeds de kern der vernieuwing in zich houdt. Waarom dan angstvallig vastklampen aan een verleden waar je niet eens geheel tevreden over was? Dat wat fijn en harmonisch was van aard kan blijven groeien in liefde en dankbaarheid, dat wat je pijn of leed heeft toegebracht kan getransformeerd worden tot iets veel hoger en zuiverder van aard. Let dus goed op de situaties en inspiraties die naar je toekomen en wees niet gewoon tevreden met het status quo, vind de kracht die huist in de vernieuwing van wat niet meer dient, de vernieuwing die je vindt wanneer je je eigen liefste wensen aan jezelf kenbaar maakt. Durf te dromen van de mogelijkheden die je graag zou ervaren, durf te geloven dat je ze waarmaken kan. Roep me aan om je te helpen wanneer er nog enigerlei twijfel heerst, ik schenk de kracht die 't mogelijk maakt. Ik breng de juiste situaties naar je toe, ik schenk je geest de kracht der helderheid, ik leer je dat angst je enkel gevangen houdt terwijl 't door moed is dat het nieuwe mogelijk wordt. Er bestaat helemaal geen reden om je te verbergen achter een muur van angst, het houdt je enkel weg van nieuwe toekomstmogelijkheden terwijl vernieuwing net is wat ik je breng.

 

Vertrouw dat je 't in je hebt om het nieuwe waar te maken, vertrouw dat je 't in je hebt om zelf je fijnste omstandigheden te creëren. Vertrouw dat ik hier bij je ben om je te inspireren, vertrouw dat 't zal lukken dankzij de hulp die je geschonken wordt. Niemand is ooit de weg verloren wanneer 't vertrouwen aanwezig was, vertrouwen dat ik je liefdevol schenken kan wanneer je bewust wil gaan werken aan je mooiste bestaan. Durf eens weg te dromen over hoe je fijnste leven eruit zou kunnen zien, durf eens weg te dromen over hoe je je zou voelen indien het werkelijkheid werd. Durf te geloven dat de mogelijkheid in je huist, durf je mooiste toekomst te visualiseren alsof je een magisch toverstokje bezat. Ik ben de magie die nieuwe werkelijkheden tot je brengt, de lieve hand God's die overstijging van oude zwaarte mogelijk maakt. Ik ben de liefde die aanspoort tot meer, tot meer bewustzijn van wie jij werkelijk bent. Ik ben het licht dat oude duisternis verdrijft, ik ben de kracht van het nieuwe die te vinden is in elk moment. Geen probleem is ooit te groot of te zwaar daar lichtheid en transformatie mijn grootste troeven zijn, de fijnheid van het bestaan breng ik zo vol liefde naar je toe. Roep me aan wanneer je mijn lessen wil integreren, vraag mijn hulp wanneer 't je te moeilijk lijkt. In liefde leid ik je door de zwaarte naar de fijne toekomstmogelijkheden, inspireer ik je op elk moment. Mijn vrede is steeds met je, met mijn lessen dien ik je graag, Lauviah is mijn naam.

 

 

Affirmaties

~~~~~~~

* Mijn focus ligt nu op vernieuwing en verfijning

* Ik heb de moed die verandering mogelijk maakt

* Mijn geest richt ik op nieuwe toekomstmogelijkheden

* Vol moed creëer ik zo mijn fijnste bestaan

 

Gebed

~~~~

Ik dank je

Lauviah

voor de moed

en de kracht

die jij me

schenkt

 

de moed en

de kracht om

de zwaarte van

mijn verleden

vertrouwensvol

te overstijgen

 

de moed en

de kracht om

geheel nieuwe

mogelijkheden

te visualiseren

en te creëren

 

hierdoor wordt

mijn vertrouwen

in het leven

zoveel sterker

dag na dag en

op elk moment

 

ik weet dat

elk moment

me situaties

schenkt die

transformatie

mogelijk maakt

 

ik dank je

om me hierbij

te leiden en

te inspireren

zodat mijn leven

steeds verfijnt

Amen.

Michy 12/5

 

Deze engel uit het rijk der cherubijnen is de 11de in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 11 tot en met 15 mei. Uiteraard kan zij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is haar invloed tijdens deze periode extra sterk.

 

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

 

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.