Engelen van de DierenriemEngel Leuviah Channeling 19 : Het Geschenk Aan Jezelf

Geschreven door Michy   

 

 

In liefde ben ik met je, in de transformatie van het moment, in het liefdevolle delen van de wijsheid die in je huist. Eenieder is geboren met inzichten en talenten, met dat waar men heel goed in is en dat wat men graag doet. Velen zijn toch reeds vergeten wat 't is dat 't hart beroert, wat het is dat men zo graag doet dat al de rest erbij in 't niets vervalt. Men houdt zich aan beperkende regels zodat er niet veel tijd meer overblijft, niet veel tijd om zich met 't fijne bezig te houden waardoor de hoop hierop langzaam verdwijnt. Waar zijn al die oude kinderdromen? Waar is de tijd dat je wist dat je 't kon? Waar is de tijd dat ook jij je dromen na zou jagen? Wat is het toch dat je weerhield? Waarom zoveel tijd in 't zware steken zodat er voor 't fijne nauwelijks iets overblijft? Is 't leven echt bedoeld om strijd te leveren of zou het kunnen dat het meer bevat? Wanneer we 't nader onder de loep nemen is het belangrijk om naar je fijne momenten te kijken, naar hoeveel energie je benut aan dat waar je van houdt of naar wat het is dat je hiervan weerhoudt. 'Ik heb geen tijd' is een lam excuus, het gaat niet op want je leven is bedoeld om fijn te zijn.

 

Hoe meer je je bezig houdt met wat je fijn vindt, hoe meer kansen naar je komen om het fijne te doen groeien. Van groei komt bloei, maar 't fijne moet haar voeding krijgen, anders wordt 't leven als een bloem die nooit ontluiken kan. De zwaarte in het leven is als het onkruid waar de blik zich niet van wenden wil, maar door enkel hieraan aandacht te besteden is 't dat de bloei der schoonheid je ontgaat. Eenieder die 't zichzelf gunt om zich liefdevolle tijd van 't genieten te schenken, die merkt dat alles zoveel beter gaat. Het stilstaan bij de schoonheid diep vanbinnen is wat betovering in ieder's leven schenkt. Ook jij hebt vele gaven en talenten, veel moois dat je met anderen delen kan. Wanneer je 't deelt door vreugdevol te zijn en hier de tijd ook voor te nemen, dan merk je dat er in je bestaan langzaam iets aan 't verschuiven gaat: meer licht en voorspoed lacht je toe, eerst heel langzaam, dan steeds meer. Het licht en de voorspoed zijn de hemelse krachten die je aansporen tot meer. Meer mogelijkheden ontvouwen zich, nieuwe uitnodigingen komen naar je toe, en dit alleen omdat je besloten hebt 't leven te omarmen... Om tijd te maken voor dat waar je van houdt.

 

Het klinkt kinderlijk naïef wat ik hier zeg, om tijd voor 't fijne vrij te maken, om de schaarse tijd die overblijft te besteden aan dat waar je van houdt. Maar 't is goed om 't kind in jou even te ontwaken, om in speelsheid naar 't leven te kunnen kijken, om die zogenaamde volwassenheid even achter je te laten zodat je terug de originele betovering vindt. Verbaast het je als ik je zeg dat het leven bedoeld is om betoverend te zijn en dat de magie is gelegen in de keuze van elk moment? Dat elk moment besteed in fijnheid leidt tot meer van 't allerfijnste terwijl elk moment besteed in zwaarheid je in haar greep gevangen houden kan? Ik ben hier om je te onderwijzen in 't belang van 't speelse voor jezelf, om je te tonen hoe dat wat je fijn vindt de stroom is die je batterij razendsnel op kan laden terwijl hetgene waar je je niet in enthousiasme mee bezighoudt je energie heel snel verbruikt. Laat de keuze dus aan jou zijn lief kind, of je jezelf het fijne gunnen wil. Ik beloof je dat groei en bloei steeds volgen zal daar 't vreugdevolle leven geheel harmonieert met 't goddelijke plan. Roep me aan wanneer je 't moeilijk vindt jezelf de vrije tijd te gunnen of wanneer je vergeten bent wat het is waar je van houdt. In liefde en duidelijkheid zal ik je inspireren, Leuviah is mijn naam.

 

 

Affirmaties

~~~~~~~

* Ik leer nu om meer tijd te nemen voor mezelf

* Tijd om mijn aandacht te richten op dat waar ik van hou

* Door mezelf dit geschenk te gunnen komt de vreugde naar me toe

* In blijheid merk ik nu dat mijn leven veel makkelijker wordt

 

Gebed

~~~~

Ik dank je

lieve Leuviah

dat jij me de

kansen schenkt

om genoeg tijd

te kunnen vinden

 

tijd om me

bezig te houden

met datgene

waar ik

werkelijk

van hou

 

jij schenkt me

de situaties en

de mogelijkheden

die me de kans

geven om dit te

kunnen doen

 

ik hoef me

geen zorgen te

maken want ik

weet dat jij me

steeds liefdevol

leidt en steunt

 

hoe meer ik mezelf

het fijnere gun

hoe makkelijker

mijn bestaan

zich voor me

ontvouwt.

 

 

Deze engel uit het rijk der tronen is de 19de in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 21 tot en met 25 juni. Uiteraard kan zij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is haar invloed tijdens deze periode extra sterk.