Engel Mebahiah: De oordeelloze beleving

Geschreven door Michy   

In liefde ben ik met je, in de keuze van het moment, in de liefde waarmee jij naar de wereld kijkt en de toekomst die hieruit voortvloeien zal. Kijk jij vanuit het perspectief der hoop, wetende dat er voor elke uitdaging op je pad een volmaakte oplossing bestaat? Kan jij kijken zonder ondertussen een oordeel te vellen, waardoor je meerdere mogelijkheden aantrekken kan? Elke waarneming die gekleurd is door een oordeel neemt weg van de vrijheid die 't fijnere detail onthult, 't fijnere detail dat lichtheid en luchtigheid schenkt aan alles wat je waarneemt waardoor 't te nemen pad veel zichtbaarder wordt.

Ik leer je dat de ontvouwing van je toekomstperspectieven begint in hoe je de wereld op dit moment waarnemen kan, indien je dit doet met blij gemoed en een open kijk op wat je bereiken wil, dan merk je dat poorten zich zullen openen die je leiden naar 't fijnste doel. Zorgen, angsten en twijfels zijn helemaal niet nodig, ze leiden af van wat je werkelijk wil. Wanneer je durft om in 't volledige vertrouwen te zijn zal je merken dat alles zich als bij magie ontvouwt.

Daarom raad ik je aan om tweemaal daags hierover te mediteren, te mediteren over met vertrouwen je toekomst tegemoet te kijken, om 't gewenste doel in blijheid te visualiseren en woorden van vertrouwen ook regelmatig dagelijks te affirmeren. Zo breng je jezelf de discipline bij om je eigen toekomst te creŽren, de discipline om bewust je focus te blijven richten op wat het is waar je van houdt, om weg te blijven van oordeel en van negativiteit want dit veroorzaakt enkel strijd. Weet dat 't leven wanneer in liefde bekeken, zal stralen in haar glorie, 't is door in liefde naar mensen en situaties te kijken dat je hun mooiste zegeningen ontvangen kan. In liefde ben ik hier om jou deze lessen te leren, in zachtheid reik ik je tips voor de oordeellloze beleving aan, Mebahiah is wie ik ben.

Affirmaties

* In vrede luister ik naar de stem van mijn hart

* In oordeelloosheid neem ik mijn wereld waar

* In oprechte interesse creŽer ik mijn mooiste toekomstdroom

* Vol vertrouwen weet ik dat ik deze waarmaken kan

Gebed

Ik dank je

Mebahiah

dat jij me

leert om

zonder

oordeel te zijn

om mijn

wereld te

bekijken

vanuit het

liefdevolle hart

en zo de

kansen te

ontdekken die

erin zijn vervat

vol vertrouwen

bouw ik aan

mijn dromen

en respecteer

de kansen

die ik krijg

ik weet dat

ik van 't

klein detail

dat naar me

komt iets moois

en groots

bouwen kan.

Amen

Deze engel uit het rijk der Vorstendommen is de 55ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 22 tot en met 26 december. Uiteraard kan zij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is haar invloed tijdens deze periode extra sterk.

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet alsook herleest en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.