Engelen van de DierenriemEngel Melahel Channeling 23: De Kunsten Der Genezing

Geschreven door Michy   

 

 

In liefde ben ik met je, in genezing en begrip, in de kennis der natuur en hoe ze je genezen kan. Natuur is al wat groeit en bloeit, natuur is ook wat jouw essentie is. Ieder mens heeft zijn natuur, zijn manier waarop hij leeft, denkt en handelen zal. Jouw natuur kan je erop wijzen wat voor jou de beste heling is, welk de stappen zijn die je nemen kan en hoe ze je kunnen leiden tot het gewenste effect. Genezing kan op allerlei gebieden plaatsvinden, men kan dokters bezoeken, planten tot zich nemen of stilte vinden in de geest. Wanneer men deze stilte vinden kan en zonder vooroordeel naar binnen gaat, dan vindt men rust die pijnen overstijgt, een rust die stilhoudt bij 't probleem. In deze stilte der geest kan men het lichaam vragen stellen, men kan mijn leiding daar aanroepen indien gewenst. Wanneer de geest waarlijke stilte en onbevooroordeeldheid bereiken kan, dan hoort men 't antwoord op elk probleem. Daarom daag ik je uit de rust der geest te beoefenen, de rust die vloeit uit yoga, meditatie of diepe contemplatie. De rust die zonder vooroordeel is, wist uit de angst die 't antwoord tegengaat.

 

Het is angst die 't lichaam ziek kan maken, angst dat er geen oplossing bestaat. Wanneer door rust der geest de angst verdwijnen kan komt de oplossing in de plaats. Alles in het leven werkt volgens de wet van dualiteit, alles kent zijn yin en yang en de harmonie die in de balancering ligt. De balancering wordt bereikt door 't vertrouwen in jezelf te vinden, het vertrouwen dat zou zijn kunnen aangetast waardoor het lichaam pijnen ervaart. Vertrouwen dat de oplossing voorhanden is zal je naar genezing leiden, vertrouwen in het onfeilbare mechanisme dat je lichaam is en de krachten die hierop aan het werk zullen gaan. Voor elke kwaal is er een middel, voor elk probleem is een oplossing voorzien. De kennis ligt diep vanbinnen, in de rust der geest die de antwoorden kent. Roep me aan ik zal je leiden, ik breng genezing waar pijn en ellende heerst. Stel je voor dat je in een door mij gecreëerde eivormige cocoon ligt terwijl ik mijn helende handen over je laat gaan. Wanneer je heel gevoelig bent zal je hier algauw de effecten van waarnemen, wanneer je je vertrouwen in mijn kunsten der genezing stelt zal ik deze ook zonder twijfel en in liefde tot je brengen.

 

Ook kan ik je inspireren om de juiste genezers of geneeswijzen te vinden alsook om gezondere gewoonten te creëren en alzo het ongebalanceerde functioneren van het lichaam te voorkomen. Zie me als een goede vriend die je met raad en daad kan bijstaan, die je kan helpen op 't niveau waarop jij het wenst. Ik help je de perfecte balancering te bereiken waardoor kwaaltjes overbodig zijn. Via inspiraties kan ik je onderwijzen over leefwijzen die geheel aan jouw natuur geharmoniseerd zijn. Mijn helende handen stralen vol krachtig genezend licht wanneer jij hier je vertrouwen in stellen kan, ik ben de engel der regeneratie, sta tot je dienst ten aller tijd. Ik dank je om mijn woorden te lezen, ik dank je voor de contemplatie die jij ze schenkt. Mijn krachten zijn astraal en daarom vol helend licht, het is niet omdat ze onzichtbaar zijn voor 't oog dat ze zonder werking zijn. Roep me aan en test mijn kracht, leg je vertrouwen in mijn handen. Geef het een kans, want er is niets dat mis kan gaan, doch 't is eerder een hele nieuwe ervaring die je bij kan staan. Ik ben de genezer die jou altijd en overal vergezelt, met raad en daad sta ik je bij, Melahel is mijn naam.

 

 

 

 

Affirmaties

~~~~~~~

* Dankzij Melahel vind ik genezing in lichaam, hart en Ziel

* Zijn helende krachten vergezellen me overal

* Ten alle tijden kan ik zijn liefdevolle aanwezigheid vragen

* In de rust van mijn geest komt hij zo tot mij

 

Gebed

~~~~

Ik dank je

Melahel

dat jij me

inspireren en

helen kan

 

ik dank je

dat jij me

nu leert hoe

ik met jou

werken kan

 

wanneer ik

je aanroep

ben jij er en

inspireert me

met je gaven

 

je verlicht

de pijn die

in me heerst

waardoor ik me

weer beter voel

 

in dankbaarheid

leer ik van je

hoe ik mijn

leven steeds

helen kan

 

een heling die

zowel mijn

lichaam, hart

en geest rust en

verlichting brengt.

Amen

 

 

Deze engel uit het rijk der tronen is de 23ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 12 tot en met 16 juli. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk.

 

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

 

 

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.