Engelen van de DierenriemEngel Nithael: Zo mooi als het kan zijn

Geschreven door Michy   

 

In liefde ben ik met je, in de gelukzaligheid van het moment, in de geschenken je geschonken wanneer jij je stappen zet naar het hoogste perspectief dat je in je hart vinden kan. Weet dat je leven bedoeld is om fijn te zijn, bedoeld om te beleven naar de droom in je hart, om te voelen en de waarheid na te streven waardoor je nooit geen spijt kennen zal. Ik leer je om te durven, om te durven je liefste wensen waar te maken, om te durven geloven dat je 't kan. Elk stapje dat je neemt zal je steeds de weg wijzen naar het volgende tot je uiteindelijk je doel bereikt. Het is slechts in het nalaten van het nemen der stapjes dat de droom geen werkelijkheid wordt, je bent hier op Aarde om 't creëren voluit te leren, dus ga ervoor en kijk niet om. Beslis wat het is dat je zo graag wil beleven en neem je stappen naargelang.

 

De liefde in je hart zal je steeds de juiste weg wijzen daar 't de liefde voor je gewenste doel is die 't gevoel oproept waardoor verwerkelijking mogelijk wordt. Geloof je dat deze liefde je de weg zal wijzen, dat je door 't volgen van dit liefdesgevoel je weg niet kwijtraken kan? Geloof je dat het hart steeds de oplossing bevatten kan, dat het hart de juiste weg op elk moment kent? Ik leer je om je te verbinden met de stem van je hart, om met plezier naar binnen te gaan. Ik toon je het verschil tussen je innerlijke en je uiterlijke realiteit, tussen je allerdiepste wensen en hoe je ze stapsgewijs waarmaken kan. Ik schenk de inspiraties die je dichter brengen bij wie je waarlijk bent, ik geloof in jou en de kracht die in je huist. Steeds geef ik je dat duwtje om dieper in jezelf te delven, om te houden van wie je bent en te luisteren naar de innerlijke stem.

 

Het best kom je met me in contact door meditatie, door te geloven dat je er nooit maar dan ook nooit alleen voorstaat. Telkens zal je ondervinden dat je wordt geleid, dat elke stap die je zet zijn eigen zegeningen kent. Ik toon je de ware schoonheid des levens en leer je hoe je deze voor jou en de wereld om je heen waarmaken kan, om ware harmonie te vinden en het mooiste leven te creëren zodat jij samen met eenieder ander een vruchtbaar leven op Aarde waarmaken kan. Hoe meer je naar je hart wil luisteren, hoe meer je hierdoor stappen neemt die bedoeld zijn om alles aangenamer te maken voor jezelf en je naasten om je heen, hoe fijner en hoe mooier je hele belevenis worden zal. Zachtjes houd ik nu je hand, zachtjes leid ik je op weg, Nithael is wie ik ben.

 

 

Affirmaties

 

* Door naar binnen te gaan ontdek ik de schoonheid die in me huist

* Door naar binnen te gaan vind ik mijn allermooiste wensen

* In mijn uiterlijke wereld zet ik stappen naar verwerkelijking

* Het leven is bedoeld om een aards paradijs te zijn

 

Gebed

 

Ik dank je

lieve Nithael

dat jij me

zo graag

begeleidt

bij mijn reis

naar binnen

 

jij toont me

de schoonheid

die zich

diep in mij

bevindt en

die ik nu

naar buiten

straal

 

ik ben me

bewust

van de

grote kracht

die op elk

moment

in me huist

 

dankzij jou

lieve Nithael

en dankzij

kracht creëer

ik nu bewust

de verwerkelijking

van het mooiste

in mezelf.

 

 

Deze engel uit het rijk der Vorstendommen is de 54ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 17 tot en met 21 december. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk.

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

 

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet alsook herleest en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.