Engelen van de DierenriemEngel Seheiah Channeling 28: Je Wonderlijke Gedachtenwereld

Geschreven door Michy   

 

In liefde ben ik met je, in kennis van wat eens verborgen was, in de liefdevolle benadering van al hetgeen waar jij je licht op schijnt. Je licht brengt de manifestatie van dat waar jij je gedachten op richt, het licht brengt de gedachte tot leven, vormt het beeld dat werkelijkheid worden zal. Voor elke gedachte die uitgezonden wordt creëert het licht der verbeelding een corresponderend beeld. Dit beeld, heel holografisch van aard is een etherische versie van wat jij door je denken de wereld instuurt. Daar gedachten voor ze verwerkelijken steeds herhalend zijn is dit ook met het beeld 't geval. Laag na laag, door gedachte na gedachte, krijgt dit beeld substantie tot 't klaar is om geboren te worden in het aardse bestaan. Daarom zijn positieve affirmaties zo belangrijk, het zijn herhalingen van een gedachte die je graag verwezenlijkt zou zien. Hoe meer deze gedachte herhaald wordt, hoe krachtiger ze haar verwerkelijking kennen zal, daar alles wat je ooit hebt meegemaakt steeds eerst in de gedachtenwereld haar oorsprong vond.

 

 

Vele gedachten zijn onbewust, zo ook de beelden die hiermee corresponderen. Daardoor blijft men ook onbewust van de verwerkelijking die men zelf heeft gecreëerd, want hoe neem je verantwoording voor iets waarvan je je niet eens bewust bent dat je 't doet? Als je weet dat de mens 60 000 gedachten per dag denkt en evenzoveel beelden uitzendt, dan is het logisch dat dit moeilijk bij te houden is. Daar komt dan bij dat 90% van deze gedachten herhalingen zijn van de dag daarvoor, de dag daarvoor, de dag daarvoor... En zo gaan we terug tot de dag dat je denken begon. Het denken en de creatie van de bijhorende beelden is dus een onbewust, automatisch proces. Doch het is een proces even noodzakelijk als het tikken van je hart daar er zonder denken geen levenservaring zou zijn. De rechterhersenhelft denkt in woorden, de linkse brengt de beelden aan. Kennis hiervan creëert bewustzijn over hoe jouw werkelijkheid is ontstaan. Maar hoe kom je uit dit onbewuste, uit dit automatisme dat niet altijd fijne resultaten bereikt? Hoe schijn je je licht op dat wat liefdevol is, op dat wat jij verwerkelijken wil?

 

Affirmaties en ook visualisaties zijn een manier om bewust je geest het gewenste te laten projecteren, gebruik ze dus zo vaak je kan. Ook bidden is een vorm van je licht schijnen op wat je graag verwerkelijkt wil zien, en bidden kent zoals men weet ook bij velen resultaat. Een andere methode is dankbaarheid, dankbaarheid brengt steeds verdere groei met zich mee, het bevordert de verwerkelijking van je mooiste dromen. Dankbaarheid is als een magisch instrument, haar werking is heel makkelijk na te gaan: alles wat goed gaat in je leven is omdat je er op één of andere manier dankbaar voor bent. Omgekeerd kan je het zo bekijken: datgene wat fout gaat is omdat je 't niet met dankbaarheid gezegend hebt. Dankbaarheid is als meststof voor je mooiste bloemen, probeer het eens uit, dan zie je 't wel. De gave der dankbaarheid kan ook gebruikt worden alvorens een situatie plaatsvindt, zo schenk je ze haar zegeningen reeds voor je ze meemaakt. Speel er eens mee en experimenteer, roep me aan wanneer je meer inspiraties wenst. In liefde ben ik met je, Seheiah is mijn naam.

 

 

 

 

Affirmaties

~~~~~~~

* Ik schijn mijn licht op mijn allermooiste doelen

* Dit licht is mijn focus die ik nu bewust richten kan

* Door dankbaarheid en affirmaties bereik ik resultaat

* Zo creëer ik liefdevol mijn mooiste bestaan

 

 

Gebed

~~~~

Ik dank je

Seheiah

dat jij me

bewustzijn

over mijn

denkwereld

schenkt

 

door liefde

positiviteit en

dankbaarheid

bouw ik

gestaag een

meer verfijnde

werkelijkheid

 

stapje per

stapje word

ik me zo meer

bewust hoe ik

mijn eigen

werkelijkheid

creëren kan

 

in dankbare

contemplatie

breng ik een

verfijnde trilling

in mijn bestaan

die heel mooie

effecten kent.

 

Amen

 

 

Deze engel uit het rijk der heerschappijen is de 28ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 7 tot en met 12 augustus. Uiteraard kan zij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is haar invloed tijdens deze periode extra sterk.

 

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

 

 

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.