Engel, Serafijn Jeliel

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Beschermengel JELIEL en het vervolg van de reis

Beschermengel YELIEL†leid ons van Kether naar Binah (De 1ste en de 3de Sepirah van de Levensboom), Hij brengt ons van de bron waaruit alles ontstaan is naar de zee der mogelijkheden.

YELIEL schenkt ons de liefde en doet ons dromen. Wanneer wij werken met deze vurige Engel Serafijn schenk Hij ons prachtige beelden, visioenen van toekomstmogelijkheden en moedigt ons zo aan om tot actie over te gaan en zodoende de eerste stappen te ondernemen naar dit beeld, naar deze schoonheid waar wij allen zo zeer naar verlangen.

De Engel, Serafijn YELIEL schenkt ons de mogelijkheid om aandachtig te kijken en te genieten van het beeld dat voor ons geestesoog verschijnt. Hij motiveert ons door ons te laten dromen over dit beeld.

Hij schenkt ons de nodige verbeeldingskracht en wekt onze intelligentie zodat we dit beeld kunnen benoemen. Zodat we er een naam aan kunnen geven, erover na kunnen denken, ons licht kunnen schenken en zo het beeld levend kunnen maken.

Beschermengel YELIEL helpt ons om van onze dromen nuttige gedachten te maken die wij met de hulp van zijn broeders en zusters kunnen realiseren. De Engel Serafijn YELIEL draagt nummer 2 en staat dus in direct verband met de Sefirah Hochmah, doch zijn weg leidt ons van de Sefirah Kether naar de Sefirah Binah, wat wil zeggen dat hij ons helpt om onze vurige wensen in luchtige, dromerige ideeŽn om te zetten.

Mijn wens, mijn droom is gelukkig zijn en daarom ben ik op zoek gegaan naar mijn geliefde. Samen met de Engelen Serafijnen VEHUIAH en YELIEL heb ik mijn geliefde gevonden, als eerste in mezelf, waarna zij ook werkelijk verschenen is in mijn leven.

Nu werken wij te samen met de Engelen en delen hun Licht door middel van mooie ideeŽn, idealen en dromen, geschreven teksten die nu tot jullie komen.

Gebed:

Ik ben mij bewust dat Liefde vrijheid is†en besluit bij deze om mijn geliefde en mezelf te vergeven,†me onvoorwaardelijk te schenken en de Christus Liefde te ontvangen†en te delen zodat wij samen kunnen spelen.†Zodat wij samen het zaad van de toekomst kunnen ontvangen en planten,†het met liefde verzorgen en laten groeien†waarna wij de vruchten ervan kunnen oogsten†in de vorm van een voorspoedig, vreugdevol en juist leven.

Dankjewel Engel YELIEL

Image du Blog lecture33.centerblog.net