Engelen van de DierenriemEngel Sitael Channeling 3: De Logica Van Het Geheel

Geschreven door Michy   

 

In liefde ben ik aanwezig om je doelen te bereiken, om grootmoedig te geloven dat je het kan als je het wil. Ik schenk logische situaties die nauw aansluiten bij je gevoel, zodat jij diep vanbinnen voelt en weet wat het precies is dat je zo graag wil. De situaties om je heen maken je hier telkens van bewust, wanneer je ze in liefde bekijkt dan leiden ze je de weg. Ik zet de raderen in beweging die jouw doelen en idealen naar hun aardse manifestatie brengen zullen. Alles begint steeds in de wereld der verbeelding waarna het voelen en het denken er de gewenste vorm aan schenkt. Deze vorm, hoewel voor de mens nog steeds onzichtbaar van aard, voorzie ik nu van levenskracht. De levenskracht die poorten opent waarvan ik je liefdevol de sleutel schenk. Let dus goed op situaties want door vernieuwing en verandering zet ik alles op gang, het openen van een nieuwe poort is onmogelijk wanneer alles steeds hetzelfde blijft. Ook inspireer ik je met ideeën die je leiden naar je doel, doch weet dat geen weg ooit rechttoe rechtaan is, je leert van wat je tegenkomt op 't pad.

Ik breng de juiste mensen naar je toe die je zullen leiden naar 't einddoel. Wees dus alert en liefdevol en weet dat niets ooit zomaar voor niets gebeurt, elke situatie schenkt je lessen op weg naar meesterschap. Je pad is bezaaid met lessen in liefde en in vertrouwen zodat je voor jezelf kan testen of genoeg enthousiasme voorhanden is. Indien 't enthousiasme er is zal geen twijfel je verzwaren, 't einddoel dat je stelt wordt zo sterker dag na dag. Je bewandelt je pad om dit doel te manifesteren, 't is daarom dat ik je de juiste situaties schenk. Weet en onthoud dat je uit alles kan leren, houd contact met het goede gevoel dat steeds de weg wijst. Wandel vol liefde op 't pad en verwacht 't onverwachte, zo blijf je steeds sterk en brengt niets je van de wijs. De liefde die je voelt voor je mooiste idealen is het gevoel dat steeds de hoogste toon mag slaan, indien je dit toelaat en vol vertrouwen experimenteert dan merk je algauw de steun die je krijgt. Laat je angstjes en twijfels varen indien je wil genieten van de bloemen op het pad, sta open voor het wonderlijke dat ik je zo graag schenk. 

Mijn grootste kracht is de vurige intelligentie die ik je zo graag schenk, zo leer je dat wanneer je je hoogste gevoelens steeds trouw volgt, de logica als vanzelf ontstaat. Het leven krijgt pas betekenis wanneer de liefde voor dat wat je aanschouwt aanwezig is, in deze liefde ligt de oplossing voor alles waardoor logica ineens heel simpel wordt. Mijn lessen zijn heel eenvoudig: wees in liefde en vertrouwen, weet dat je 't waard bent om je liefste idealen te verwerkelijken en weet dat ik hier bij je ben. Je staat er niet alleen voor, doch 't creëren van je liefste dromen is aan jou. Verder zijn wij er om alles te verwerkelijken want alleen zou het je nooit gaan. Vertrouw in ons en experimenteer in speelsheid, de wonderen komen tot hem die in liefde aanschouwt. Dankbaarheid laat dat waar je liefde aan schenkt groeien daar 't positieve steeds meer positiefs creëert. Geniet van de situaties die je omringen en weet dat alles een deeltje is dat leidt naar je doel. In liefde wandel ik samen met jou op dit heel wonderlijke pad, Sitael is mijn naam.

Affirmaties
~~~~~~~
* In vertrouwen houd ik me aan mijn mooiste idealen
* Vol liefde koester ik het fijne gevoel
* Elke situatie is een les op weg naar meesterschap
* Stap voor stap kom ik zo steeds dichter bij mijn doel

Gebed
~~~~
Ik dank je
lieve Sitael
dat jij me
wegwijs maakt
op weg naar
mijn doel

ik laat me
niet meer
intimideren
door wat ik 
denk dat een
mislukking is

ik weet dat
jij me leidt
op mijn pad
en vertrouw 
daar ook ten
volle op

jij schenkt me
de tijd om te
genieten van 
de bloemen in 
vertrouwen en
dankbaarheid

ik volg nu mijn
fijnste gevoel
en bekijk elke 
situatie in 
dankbaarheid en
vertrouwen

al doende 
breng ik in 
liefde en in
onbevooroordeeldheid
transformatie aan
waar nodig is.

Amen

 

Artwork: Rafael Yockteng

 

Deze engel uit het rijk der serafijnen is de 3de in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 31 maart tot en met 4 april. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk.

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.
Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

Hoe met deze channeling werken?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.