Engelen van de DierenriemEngel Vasariah Channeling 32: Het vergevingsgerichte denken

Geschreven door Michy   

 

 

In liefde ben ik met je, in de genade die steeds aanwezig is, in de serene denkgeest waarmee jij jezelf alsook je wereld bekijkt. Er is niets dat ooit onvergeeflijk is, daar 't vergeving is die tot de oplossing leidt. Vergeving heft de grauwte op die anders enkel zwaarder wordt. Ieder mens snakt naar liefde en voelt zich graag begrepen, ieder mens heeft recht op een zo fijn mogelijk bestaan. Ook jij hebt nood aan liefde, een vriendelijk woordje hier en daar, ook jij hebt nood aan mensen die het beste uit jou kunnen halen. Doch daar alles energie is begint deze liefdevolle benadering steeds in jezelf, in jezelf en de openheid waarmee jij naar zowel jezelf en je wereld kijkt. Blijf niet zitten met wat er ooit is fout gegaan, vergeef steeds jezelf en anderen ook. Zo bereik je de grootste transformaties waardoor je stapje per stapje weer verder evolueren kan. Vergeving van jezelf maakt energie vrij die anders zou verloren gaan in spijt en schuldgevoel, het is het vrijmaken van deze energie die zachtjes tot de oplossing leidt. Energie die weer kan stijgen is steeds lichter en zachter van aard, hiermee stijgt ook je trilling waardoor je 't zware achterlaat.

 

Waarom zou je jezelf pijnigen om iets dat toch reeds in 't verleden ligt, kijk eerder hoopvol naar je toekomst daar deze door 't optimistische vertrouwen geheel veranderen kan. Oude wonden kunnen zo genezen, een gevoel van vrede komt in de plaats, vrede die tot de oplossing leidt daar de geest dan niet meer hoeft te worden bedrukt. De keuze ligt steeds bij jou, lief kind, de mogelijkheden tot transformatie heb je zelf in de hand. Ook jouw geest kan reiken tot de hogere sferen waar enkel vrede en acceptatie heerst. Hoe meer je jezelf kan vergeven en accepteren, hoe meer je dit ook met anderen kan doen. Eenieder is mens en maakt wel eens fouten, maar waarom zouden ze toch ooit onvergeefbaar moeten zijn? Hoe groot denk je dat de kracht van liefde is? Hoe ver denk je dat deze kracht zou kunnen reiken? Zou ze groot genoeg zijn om alle obstakels te kunnen overstijgen wanneer ze waarlijk eerst in jezelf begon? Hoever zou je deze liefde kunnen laten schijnen? Hoeveel mensenlevens zou je zo kunnen verfijnen?

 

Hoeveel weerstand moet je doorbreken om deze gave te ontwikkelen, wetende dat ze als zaadje reeds in jezelf aanwezig is? Wanneer je jezelf vergeeft vallen de meeste obstakels als vanzelf weg, weer begint het in jezelf, ook al vergeef je jezelf voor wat je je door anderen hebt laten misdoen. Laat vrede gerust je grootste streefdoel zijn, daar wanneer je in de vrede bent je deze ook volop uitstralen zal. Geloof in jezelf, geloof dat je 't kan om steeds op elk moment in de vrede te zijn, om 't vooroordeel te laten varen dat iemand je ooit pijn kan doen. Ik help je om boven hartepijn te staan, om dat wat pijn lijkt te transformeren door de liefde in het hart. Om aldoende in blijheid te kunnen leven, je niet te storen aan dat waar je niet van houdt. In plaats van je te laten bezeren leer ik je om liefdevol in je kracht te staan, om moedig doch vastberaden en vredevol datgene achter je te laten waar je je niet positief bij voelt. Vergeef in gedachten en bewandel vol liefde je eigen pad dat bezaaid is met je mooiste idealen. Weet dat ik je help om ze in liefde waar te maken, Vasariah is mijn naam.

 

 

Affirmaties

* In vrede bewandel ik mijn hoogsteigen pad

* Ik vergeef anderen en mezelf voor pijnen uit 't verleden

* Ik hoef niet te weten waarom ze gebeurden, enkel dat ik vrede wens

* In vrede bekijk ik nu mijn wereld waardoor ik transformeren kan

 

Gebed

~~~~

Ik dank je

Vasariah

dat jij me

de kunst der

vergiffenis

schenkt

 

wat er ook

gebeurd is

speelt geen rol

allereerst

vergeef

ik mezelf

 

ik vergeef

mezelf voor

datgene wat ooit

pijn heeft gedaan

en laat het

achter me

 

door in de vrede

met mezelf

te zijn kan ik

ook anderen

waarnemen met

't liefdevolle hart

 

het is niet erg

om fouten te

maken zolang

ze kunnen

vergeven

worden

 

ik dank je voor

de wijsheid

die jij me brengt

en ga er

graag mee

aan de slag.

 

Amen

 

 

Deze engel uit het rijk der heerschappijen is de 32ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 28 augustus tot en met 2 september. Uiteraard kan zij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is haar invloed tijdens deze periode extra sterk.

 

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

 

 

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.