Engel Vehuel: In vrede en in harmonie

Geschreven door Michy   

In liefde ben ik met je, in de hoogste trilling beschikbaar op elk moment, in de grootste vrede waarmee jij naar 't leven kijkt. Steeds ben ik er om je te steunen, om je visie hoog te houden, om twijfel en angst te laten verdwijnen waardoor vertrouwen onder alle omstandigheden de bovenhand krijgt. Het leven is zo wisselvallig, momenten wisselen elkaar steeds af. Soms lijkt het alsof het geen zin heeft te vertrouwen daar alles zo veranderlijk is. Doch elke verandering is er om jou te dienen, om na te gaan wat voor jou belangrijk is. Steeds word je getest, zelfs op je liefste wensen, steeds word je getest of je jezelf wel graag genoeg ziet.

Wanneer je liefde voelt voor jezelf straal je dit uit naar de wereld om je heen, dan hou je van dat wat je omringt, steek je je hand uit naar eenieder die ze nodig heeft. Door de liefde waarmee je naar jezelf en anderen kijkt komen de mooiste kansen naar je toe, de wereld brengt je dan dichter bij 't bereiken van je droom, doch de liefdevolle waarneming is de basis waaruit alles ontstaat. Deze waarneming kan elke dag, op elk moment en tijdens elke situatie beoefend worden. Wanneer je goed kijkt zal je merken dat elke situatie steeds om je liefdevolle aandacht vraagt, om de helpende hand die je op elk moment vanuit liefde geven kan.

Natuurlijk is het van het grootste belang om jezelf met de ogen der liefde waar te nemen, doe je dit niet dan wordt de denkgeest te dominant waardoor die 't hart heel gauw het zwijgen oplegt. Zo krijgt het hart de kans niet om zichzelf te kunnen uiten, om de innerlijke schat voor je te openen... Het hart kent je hoogste visie en weet hoe je ze waar kan maken, maar hou je genoeg van jezelf en 't leven om te horen wat 't eigen hart tegen je zegt? Ben je stil genoeg om in meditatie te gaan en zo te luisteren naar alles wat in de stilte verborgen ligt? Durf je zo de spinnewebben uit je schatkamer verwijderen tot je hoogste visie zich vertrouwensvol aan je onthult? In liefde ben ik met je om je tot je innerlijke bron te leiden, roep me aan ik help je graag, Vehuel is wie ik ben.

Affirmaties

* In stilte luister ik naar de roep van mijn hart

* Ik weet dat stil zijn om te luisteren heel fijn kan zijn

* Hoe meer ik hiermee oefen, hoe wonderbaarlijker de gevolgen

* Zo leer ik de vrede te vinden in mijn hart

Gebed

Ik dank je

lieve Vehuel

dat jij me

helpt om

in de vrede

te zijn

de vrede

die me leidt

tot liefde

voor mezelf

en eenieder

die ik

ontmoet

wanneer ik

liefde voor

mezelf voel

straalt dit

uit naar

ieder ander

wanneer ik

liefdevol een

helpende hand

bied aan wie

dit nodig heeft

creŽer ik

harmonie

deze harmonie

brengt ons allen

op de trilling

waarop de

verwerkelijking van

onze mooiste droom

werkelijkheid wordt.

Amen

Deze engel uit het rijk der Vorstendommen is de 49ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 23 tot en met 27 november. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk.

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet alsook herleest en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.