Engelen van de DierenriemEngel Yeiaiel Channeling 22: Het Schip Des Levens

Geschreven door Michy   

 

 

In liefde ben ik met je, in volledig bewustzijn van wie jij werkelijk bent, in de liefde je gegeven waardoor jij vastbesloten je weg door het leven banen kan. Ik ben de kracht die in je huist, de liefdevolle benadering die jou je inspiraties schenkt. Ik breng je het vertrouwen dat nodig is om toe te kunnen geven aan de diepste lokroep van het hart. Eenieder weet in 't diepst vanbinnen wat het is waarvoor hij naar Aarde kwam. Die kennis ligt verborgen in je wensen en je dromen, in alles wat je hart een slag sneller doet slaan. Ik ben hier om jou te leiden naar die wensen diep in jezelf, ik help je degene die verborgen zijn weer te ontleden, leid je zo tot de schatkist aan gaven en talenten die in je huist. Want het zijn net de gaven en talenten die je bij je geboorte meekreeg of in de loop van je leven ontwikkeld hebt, die je de kans geven om je eigen wereld te creëren, het zijn de sleutels tot je ongelimiteerde mogelijkheden. Hoe meer je deze sleutels begint te gebruiken, hoe fijner het leven je toelachen zal.

 

Het zijn de sleutels die leiden tot bewustzijn van wie jij werkelijk bent, van de unieke kracht waar jij mee gezegend bent. Door 't gebruik van je eigen gaven en talenten en 't vertrouwen dat jij hiermee je koers bepalen kan, schenk ik je de kennis die jou toelaat in je eigen kracht te staan. Wanneer je gebruik maakt van je eigen gaven en talenten, wanneer je hierdoor jezelf steeds meer erkent, dan word je je bewust van je rol als kapitein op het schip des levens. Het schip bevaart de zeeën, de wateren der gevoelens, jij bent stuurman en kapitein want jij bent degene die de koers bepaalt. Laat je je beïnvloeden door anderen ook al strookt dit niet altijd met wat jij diep vanbinnen wil of ben je je bewust van het scheppende vermogen dat in je huist en vind je zo je eigen weg? Durf je te luisteren naar je wensen en je dromen? Durf je ze te volgen, wetende dat ze de richtingwijzers zijn op je pad? Durf je te geloven dat je zelf je weg kan banen, vertrouwende op de stem diep in je hart?

 

Wanneer je bewust op deze wijze de koers van je schip begint te bepalen, dan zal je door 't geloven in jezelf en je mooiste idealen de zelfzekerheid verwerven die je dromen waar kan maken. Wees speels als een kind en kijk naar wat je graag doet, kijk ook naar wat het is dat jou eventueel weerhoudt. Laat me je helpen om de obstakels tussen je wensen en hun verwezenlijking los te laten, zodat jij je bewust wordt van je taak als kapitein op je schip. Waarom zou je jezelf toch laten weerhouden om datgene te doen waar je 't meeste van houdt? Wat kan er zo sterk zijn dat het je hart's verlangen blokkeert, dat je de kansen je geschonken gewoon gedachteloos elimineert? Leg datgene wat je tegenhoudt in mijn handen lief kind, vraag om mijn hulp en ik schenk die aan jou. Weet dat ik je met nieuwe visies zal inspireren, want dat wat je vraagt dat breng ik je ook. Vraag en verwacht, ik breng situaties die verandering in zich dragen, verandering die leidt tot het ontdekken van de kracht die in je huist. Geloof in de gaven en talenten je geschonken, geloof in de speelsheid waarmee ook jij verantwoordelijkheid over je leven nemen kan. Roep me aan en ik zal je leiden, mijn inspiraties tonen je de weg. In liefde ben ik met je, Yeiaiel is mijn naam.

 

 

 

 

Affirmaties

~~~~~~~

* Ik ben me bewust van mijn gaven en talenten en werk hier ook mee

* Hoe meer ik ze gebruik hoe meer hun kracht groeien en bloeien kan

* Ik zie ze niet als nutteloos maar als richtingwijzers op mijn pad

* Zo creëer ik heel speels de weg die waarop ik graag wil verdergaan

 

 

Gebed

~~~~

Ik dank je

Yeiaiel

dat jij me

helpt met de

verwezenlijking

van mijn dromen

en mijn wensen

 

jij schenkt me

de kracht om

vol vertouwen

in mezelf te

geloven zodat ik

de juiste stappen

durf te nemen

 

ik maak hier

gebruik van

mijn gaven en

talenten daar ik

weet dat dit de

richtingwijzers zijn

naar oprecht geluk

 

in geduld en

vertrouwen

creëer ik zo mijn

mooiste bestaan

wetende dat ik

geholpen word bij

elke stap die ik zet

 

wanneer ik jou

aanroep weet ik

dat je me zal

leiden om de

zelfzekerheid

in mezelf te

verankeren

 

je leert me de

kunst van 't

geloof in mezelf

waardoor ik mijn

leven kan creëren

naar wens

in dank groet ik je.

Amen

 

 

Deze engel uit het rijk der tronen is de 22ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 7 tot en met 11 juli. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk.

 

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

 

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.