Engelen van de DierenriemEngel Yelahiah, Channeling 44

Geschreven door Michy   

 

Ik ben met je in de liefde van je hart, in je lust voor het leven en je drang naar liefdevolle rechtvaardigheid. Ik toon je dat liefde steeds in jezelf begint, in hoe je jezelf waardeert en deze warmte uitstraalt naar eenieder om je heen. Ik toon je onrechtvaardigheid en hoe je kan vergeven. Vergiffenis in liefde brengt je steeds een trede hoger. Er is geen pijn, geen onrecht om aan vast te houden. Er is enkel de keuze van visie, van hoe je ernaar wil kijken. Laat deze visie steeds in liefde zijn, zo los je onvolmaaktheid op. Maak je niet druk doch blijf in liefde want dat brengt vertrouwen met zich mee.

 

En zo mijn lieve kind steun ik je, ik toon je het licht in zelfs de duisterste hoek. Ik laat je nooit jouw goddelijke oorsprong vergeten, zo ben ik bij je in liefde en vergiffenis. Het haalt niet uit je boos te maken, dit richt je focus op wat je niet wil. Waar jij je focus op richt zal zich steeds vergroten, laat het dus op liefde zijn en niet op pijn. Want liefde is de grote heler, het is het licht God's, 't is in jouw hart. Verspreid dit licht in al je glorie want dit is hoe je alles veranderen kan. Ik ben steeds met je, ik help je graag. Ik toon je waar je je licht schijnen kan. Ik vraag jouw hulp in de verspreiding van dit licht, het is de weg naar wereldharmonie.

 

Geloof dus in jezelf en al je kunnen, je taak op Aarde omvat dit al. Verspreid je licht op allerlei manieren, verlicht de weg van iedereen. Waarom vasthouden aan pijn en woede wanneer 't al zo vredig kan zijn. Waarom nog wentelen in ongenoegen... Je ware aard is zonneschijn. Roep me aan wanneer je 't even niet meer weet, roep me aan ik zal er zijn. Vertrouw in liefde, vertrouw in 't leven. Met mijn hulp zal niets onmogelijk zijn. Samen reiken we voor de hoogste sferen, verlichten we al waar duisternis heerst. Het is een pretje, dit transformeren, het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn.

 

Volbreng je taak in licht en liefde, beloningen zullen talrijk zijn. Sappige vruchten zal je oogsten, die maken van 't leven een festijn. Laat me mijn vleugels om je heen slaan, samen bewandelen we dit pad. Zo verdwijnen doornen en dat wat pijn doet, er komen bloemen in de plaats. Geniet van 't leven, geef het je beste. Ik ben met jou om je te leiden. Gebruik je kracht, betover al en 't leven zal veel mooier zijn. Ik ben je engel, je kameraad, ik ben je steun en toeverlaat. Mijn naam is Yelahiah.

 

 

Steen: Opaal

Kleur: Donkerrood ~ Zwart

 

Affirmaties

~~~~~~~~

* Ik ben een strijdster van het licht

* Mijn hart staat open in liefde

* Ik vergeef en vergeet wat me niet zint

* Ik transformeer alles met mijn liefdeslicht

 

Gebed

~~~~~

Dankzij jou

Yelahiah,

durf ik mijn

hart te openen

voor al wat

me omringt

 

Dankzij jou

weet ik dat

liefde alles

overwint.

 

Met vreugde

in mijn hart

schijn ik

mijn licht op

eenieder die

ik ontmoet.

 

De vruchten

die ik hierdoor

oogst zijn zoet

van smaak en

mooi van kleur.

 

Met jou leer ik

genieten van

de vreugde der

bestaan.

 

Zo werk ik aan

wereldvrede,

paaf ik de weg

die we allen

zullen begaan.

 

Amen.