Engelen van de DierenriemEngel Yerathel Channeling 27: Echt Jezelf Durven Zijn

Geschreven door Michy   

 

 

In liefde ben ik met je, in bewustwording der schoonheid van 't moment, in de verfijning die zelfkennis brengt waardoor alles zoveel duidelijker wordt. Zelfkennis ontstaat wanneer men steeds in de waarheid wenst te zijn, zowel met anderen als met zichzelf, wanneer men de angst om zichzelf te zijn achter zich laat en innerlijke harmonie als streefdoel stelt. Dan ontdekt men dat er niets is om angstig voor te zijn, dat alle angst steeds in jezelf begint, in de vrees om ongeliefd te zijn wanneer de ware aard naar boven komt. Doch waarom zou de mens zijn ware aard verbergen, het is tenslotte wie hij is? Het is slechts wanneer men zichzelf kan zijn en dit ook tot uiting brengen kan, dat men soortgelijken tegenkomt waardoor men ware vrienden maakt. Elk individu is uniek en daardoor is ieder heel speciaal, waarom je unieke zelf voor de wereld verbergen en je beginnen gedragen als een zoveelste schaap in de kudde? Harmonie wordt bereikt wanneer men zichzelf aanvaardt zoals men waarlijk is, wanneer men zijn zogenaamd minder fijne kantjes niet in de kerkers van 't onderbewustzijn verborgen tracht te houden.

 

Laat je licht schijnen op wie je werkelijk bent, niemand is perfect, maar durven opkomen voor wie je werkelijk bent brengt grote vrijheid met zich mee. De vrijheid om jezelf te zijn, om geliefd te zijn voor wie je bent, om de wereld te kans te geven alles eens vanuit een ander oogpunt te bekijken waardoor transformatie kan ontstaan. Indien de eigen individualiteit niet belangrijk zou zijn, waarom is elke mens dan zo anders geschapen? Waarom is ieder geboren met een eigen talentenrepertoire, een repertoire dat meestal pas echt tot uiting kan komen wanneer men trots is op wat men kan? Velen halen hun eigen gaven en talenten naar beneden wanneer ze er met anderen over praten, ze maken hunzelf kleiner dan ze werkelijk zijn en voelen hun nadien nietig en misprezen. Ik ben hier om je te helpen in je eigen kracht te staan, om je bewustzijn te brengen van het fijne wonder dat je waarlijk bent.

 

Hoe meer je jezelf kan appreciëren en dit met anderen durft delen, hoe meer je ware zelf tevoorschijn kan komen. Je ware zelf is het deel van je dat harmonie vindt in het zijn, dat van gaven en talenten passies maakt en zo de innerlijke blijheid vinden kan. Je ware zelf kent geen angsten om maskers af te leggen en zijn gezicht te tonen, je ware zelf weet dat 't enkel zo de juiste mensen en situaties naar zich toe magnetiseren zal. Door 't overgeven aan deze innerlijke wijsheid wordt harmonie op alle niveaus gecreëerd, zo komen nieuwe kansen naar je toe die je voorheen niet voor mogelijk hield. Geloof in jezelf en je eigen individualiteit, geloof dat je alles in je hebt om je mooiste idealen waar te maken door te durven zijn wie je werkelijk bent en te geloven dat je 't waard bent geliefd te zijn. Ik ben hier om deze waarheid met je te delen, om je de kansen te tonen die jouw eigen individualiteit je schenken kan. Roep me aan, ik leid je steeds, Yerathel is wie ik ben.

 

 

Affirmaties

~~~~~~~

* Ik hou van mezelf om wie ik ben

* Mijn ware zelf is mijn individualiteit

* In mij huizen vele gaven en talenten

* Ik ben trots op wie ik waarlijk ben

 

Gebed

~~~~

Dankzij jou

Yerathel

leer ik om

vertrouwen

te stellen

in mezelf

 

ik verberg

me niet maar

kom vol

overtuiging op

voor wie ik

waarlijk ben

 

hoe meer ik

oude maskers

achter me laat

hoe meer ik

werkelijk

mezelf kan zijn

 

jij leert me

om mijn

individualiteit

te respecteren

in plaats van er

angstig om te zijn

 

door in mijn

eigen kracht

te staan word ik

me bewust van

de schoonheid

der bestaan.

Amen

 

 

Deze engel uit het rijk der heerschappijen is de 27ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 2 tot en met 6 augustus. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk.

 

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

 

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.