BeschermengelenGenie 23 Engel Melahel

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Melahel is de voorlaatste engel van het engelenkoor der tronen onder het liefdevolle toezicht van aartsengel Tsaphkiel. De periode in het jaar die hij regeert loopt van 12 juli tot en met 16 juli, iedereen die tijdens deze periode geboren is kan Melahel als persoonlijk genie beschouwen. Engel Melahel werkt voornamelijk met de energieŽn van het sterrenbeeld Kreeft en de planeten Saturnus en Mercurius.

Het vinden van vrede met onze levensomstandigheden en het verbeteren van het milieu waarin wij vertoeven

Beschermengel Melahel brengt ons ondersteuning door te zorgen voor harmonie en stabiliteit. Dit doet hij door ons er van bewust te maken dat een natuurlijke en evenwichtige levenswijze voor beterschap zorgt. Zodoende brengt hij ons hoop. Net zoals engel Melahel kunnen wij onze medemensen hoop brengen door hen te tonen welke schatten de natuur ons te schenken heeft en hoe wij dankzij haar krachten een goede gezondheid en een gevoel van vrede kunnen bereiken. Melahel verschaft ons meesterschap over de krachten van de natuur door ons de keten van oorzaak en gevolg te leren doorzien en ons inzicht te schenken in de natuurlijke cyclussen. Melahel leert ons om te leven in het ritme van de natuur en schenkt ons de nodige logica zodat wij haar kunnen begrijpen en zodoende in overeenstemming met haar weten handelen. Hij leert ons om goed te redeneren en ons verstand te gebruiken en beschermt ons zodoende tegen alles wat schadelijk is. Melahel leert ons om met beide voeten op de grond te staan en spoort ons aan om te aarden door middel van activiteiten in de natuur. Hij moedigt ons aan om onze handen in de grond te steken en te beginnen met tuinieren en wanneer wij met hem aan de slag gaan kunnen wij er zeker van zijn dat de oogst overvloedig zal zijn.

Overvloed en welzijn

Engel Melahel opent onze ogen voor de wonderen van deze wereld en maakt ons aandachtig voor alles wat de aarde te bieden heeft. Samen met hem kunnen wij op avontuur in de natuur. Hij spoort ons aan om onze omgeving te verkennen door middel van wandelingen en fietstochten en leert ons om op een juiste wijze met het milieu om te gaan. Hij brengt ons een diep respect voor de schoonheid van de natuur en maakt ons zodoende bewust van de overvloed aan goede dingen die zij ons aanbied. Beschermengel Melahel leert ons de natuur kennen en brengt ons interesse in de plantenwereld. Wanneer wij kruidendokter willen worden is Melahel de aangewezen engel om mee te werken. Melahel bevorderd alle studies omtrent de natuur en zorgt zodoende voor goede wetenschappers (voornamelijk biologen en dokters). Beschermegel Melahel brengt ons de kunst der genezing door ons aan te sporen om een gezonde levensstijl (Genoeg beweging en rust, goede voeding en een gebalanceerd dieet) te ontwikkelen. Melahel schenkt ons de vreugde van het bereiden en verzorgen van een goede maaltijd en het plezier om deze te nuttigen. Hij leert ons om de ingrediŽnten die de aarde ons geeft niet als iets vanzelfsprekend te zien maar als een hemels geschenk van Moeder aarde en God de vader. Dankzij dit inzicht kunnen wij een staat van dankbaarheid bereiken die ons toestaat om de geneeskrachten van de natuur volledig in ons op te nemen.

Wandelen in de natuur maakt ons weer levendig en puur

Wanneer wij door het bos en tussen de velden wandelen en wij leren om te genieten van de omgeving die ons omringd dan zal de liefde die wij voor haar voelen naar ons terugkomen en ons gezonder en opgewekter maken. Wanneer wij aandachtig zijn voor alle prachtige geneeskrachtig kruiden die om ons heen groeien en wij hun schoonheid tot ons nemen zullen wij automatisch gelukkiger en gezonder worden. Mochten wij toch nog problemen met onze gezondheid ondervinden dan is het ons toegestaan om het juiste geneesmiddel te oogsten en te berijden. Tijdens het prepareren van dit middel is het steeds aangewezen Moeder natuur hiervoor te danken en God de vader aan te roepen (door middel van engel Melahel), dit zal de geneeskracht versterken en de genezing bespoedigen.

Aanpassingsvermogen en opkomen voor een beter milieu

Melahel schenkt ons een excellent aanpassingsvermogen maar ook de moed om op te komen voor een gezondere omgeving en betere levensomstandigheden. Samen met Melahel kunnen wij ons bevrijden van wat ons opgedrongen word door de massa en ons wijden aan een evenwichtigere en betere manier van leven. Melahel leert ons om in harmonie te zijn met de natuur, haar wetten en haar seizoenen en zodoende kunnen wij een goed voorbeeld geven aan onze medemens. Doch Melahel behoed ons ook voor extremisme en spoort ons aan om rustig aan te doen.

Goede raad van engel Melahel

Handel met respect voor jezelf en je omgeving. Zorg ervoor dat je in goede gezondheid bent en begin dan met het verspreiden van je goede instelling. Wees als een zon en breng heling door je licht (je liefde en je kennis) te verspreiden om je heen. Let op je voeding en zorg ervoor dat je genoeg rust en beweging hebt. Probeer zo min mogelijk schadelijke substanties tot je te nemen en beperk je voetafdruk hier op aarde. Leer om alles wat ongezond is te boven te komen en verhef je zodoende boven datgene wat ziekelijk is. Hervind je originele puurheid door als een kind te zijn en op avontuur te gaan in de natuur. Laat de grote mensenwereld achter je en wijd je aan God de vader en Moeder natuur. Zodoende kun je helen en als je geheeld bent zul je automatisch een bron van liefde en gezondheid worden voor iedereen die je tegenkomt in je leven. Probeer om zelf het goede voorbeeld te geven en stoor je niet aan anderen. Geef goede raad maar word nooit kwaad. Spoor jezelf en je medemensen aan om meer vrede en harmonie te creŽren. Breng evenwicht door met niets te overdrijven en er een gezonde levenswijze op na te houden. Luister naar je lichaam en je gevoelens want zij tonen je wat je tot je kunt nemen en wat niet. Doch laat je niet verleiden en probeer je door middel van je geest van al het schadelijke te bevrijden. Gebruik je hersenen en kom het minimum over een goede gezondheid te weten. Weet dat je over het nodige aanpassingsvermogen beschikt om goede gewoontes te kweken en zodoende de vruchten van een duurzame levenswijze kunt oogsten (een lang, gelukkig en gezond leven).

Actie voeren met Engel Melahel

Melahel maakt ons bewust van de weten van oorzaak en gevolg en geeft ons zodoende de mogelijkheid om het juiste te doen (de nodige stappen te ondernemen naar een duurzamere en betere manier van leven). Samen met engel Melahel kunnen wij helpen met het herstellen van de natuurlijk orde door te stoppen met alles wat schadelijk is (voor onszelf en moeder aarde). Melahel leert ons om welzijn te bespoedigen door het ontwikkelen van goede gewoontes en een gezonde levensstijl. Wanneer wij met hem aan de slag gaan kunnen wij er zeker van zijn dat alles in ons leven beterschap zal kennen. Hij onthuld ons de mysteriŽn van de natuur en wijd ons in in haar geheimen. Hij spoort ons aan om op ontdekkingstocht te gaan en toont ons zodoende de vele vruchten die moeder natuur offert. Het oogsten van dit fruit en het verzamelen van medicinale kruiden behoren tot de hoofdzakelijke bezigheden die wij samen met beschermengel Melahel kunnen ondernemen. Ook mediteren en spelen in de natuur vormen een mogelijkheid tot communicatie met Engel Melahel, Moeder natuur en God de vader. Samen met hen word het ons toegestaan om de juiste levenswijze te ontdekken en wanneer wij hier steeds trouw aan blijven ontstaat er een gevoel van vertrouwen waardoor het geloof in onszelf groeit. Wij kunnen dit geloof ook aanwakkeren door ons te interesseren in de weten van oorzaak en gevolg. Door de nodige kennis op te doen en zo het vertrouwen te kweken wat ons toestaat te handelen in overeenstemming met de krachten der natuur. Wanneer wij weten wat gezond en ongezond is kunnen wij hiernaar handelen en worden wij gevuld met hoop en vertrouwen daar wij bewust zijn dat onze acties voor een betere gezondheid zullen zorgen en dat wij uiteindelijk het welzijn zullen bereiken waarnaartoe dat wij streven. Zo kunnen wij geloven en op een positieve wijze leven. Zo kunnen wij dankbaar zijn voor al het goede dat Moeder natuur ons heeft te geven. Dankzij deze dankbaarheid heeft zij de mogelijkheid om ons te genezen en weer ťťn te maken met het wezen (god).