Het Engelenkoor der Serafijnen

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Het Engelenkoor der serafijnen bestaat uit 8 Engelen die ons elk een eigenschap van het wezen schenken. Hun gaven zijn ontelbaar en de korte beschrijvingen die hieronder volgen zijn dan ook maar een korte introductie die ons toestaat om alvast kennis te maken met hen.†Beschouw hen als je beste vrienden en laat je bezielen door hun aanwezigheid.

Beschermengel Vehuiah, eerste Engel van het Engelenkoor der Serafijnen

Engel Vehuiah schenkt je leidinggevende kwaliteiten, een grote kracht, moed en†doorzettingsvermogen. Zij schenkt je nieuwe en inventieve ideeŽn. Wees intuÔtief en sta open voor haar boodschap.

Beschermengel Jeliel, tweede Engel van het Engelenkoor der Serafijnen

Engel Yeliel schenkt je mooie gedachten vol liefde en wijsheid. Hij vult je met tolerantie en respect. Yeliel bezorgt je een rustig en vredig gevoel en staat je toe om dit gevoel te delen met iedereen om je heen en zo vrede en samenhorigheid te brengen in de wereld.


Beschermengel Sitael, derde Engel van het Engelenkoor der Serafijnen

Engel Sitael schenkt je de creatieve wilskracht waarmee je je ideeŽn tot leven kunt brengen. Met Engel Sitael worden je dromen reŽel en tastbaar voor iedereen.

Beschermengel Elemiah, vierde Engel van het Engelenkoor der Serafijnen

Engel Elemiah staat je bij tijdens de handelingen die je uitvoert. Zij geeft je de goddelijke macht om te werken, om te creŽren. Engel Elemiah oriŽnteert je gedachten, je gevoelens en je daden door†middel van de concrete acties die je onderneemt en de resultaten die deze met zich meebrengen. Wanneer de resultaten goed zijn motiveert ze je om verder te gaan. Wanneer ze slecht zijn helpt ze je om de nodige aanpassingen aan te brengen in je gedrag.

Beschermengel Mahasiah, vijfde Engel van het Engelenkoor der Serafijnen

Engel Mahasiah maakt je bewust van je negatieve gedachten, gevoelens en daden zodat je eraan kunt werken. Zij helpt je om jezelf steeds te verbeteren totdat je het schone kunstwerk wordt wat je werkelijk wil zijn. Zij schenkt je het nodige begrip en de nodige vergevingsgezindheid waarmee je al je fouten kunt corrigeren en in vreugde verder leren.

Beschermengel Lelahel, zesde Engel van het Engelenkoor der Serafijnen

Engel Lelahel laat je zien dat het leven simpel is en dat het enkel van onszelf afhangt of wij gelukkig zijn. Hij schenkt je het begrip dat alles te maken heeft met onze eigen manier van gedragen. Wanneer wij steeds in liefde zijn en dit ook uitstralen naar iedereen om ons heen, dan zal iedereen ook liefde uitstralen naar ons. Dan zullen wij het goddelijke licht zien stralen in elke aanwezigheid. Dan zullen wij met God vertoeven en zijn geschenken in de vorm van een goede gezondheid, verrijkende relaties, welvaart en overvloed kunnen ontvangen. Dan zal het leven wederom een paradijs zijn waarvan wij steeds kunnen genieten.

Beschermengel Achaiah, zevende Engel van het Engelenkoor der Serafijnen

Engel Achaiah vervuld ons met geduld en verbazing. Zij schenkt ons de zegen om het leven steeds als nieuw en wonderbaarlijk te ervaren. Engel Achaiah schenkt ons de liefdevolle aandacht die ons toestaat om alle geheimen des levens te ontsluieren.

Beschermengel Cahetel laatste Engel van het Engelenkoor der Serafijnen

Engel Cahetel schenkt ons de mogelijkheid om alles steeds mooier en liefelijker te maken. Met hem worden wij weer 1 met de grote kunstenaar en kunnen wij te samen zijn droom realiseren op aarde.†Cahetel is de Laatste Engel van het koor der Serafijnen en zorgt er dan ook voor dat alle energieŽn van de vorige Engelen zich kristalliseren op aarde. Hij staat het dichtste bij ons en is dan ook het kanaal waardoor de boodschap van Aartsengel Metatron en het Engelenkoor der Serafijnen ons bereikt.

Engel Cahetel bracht ons de boodschap dat wij allen deel uitmaken van 1 geheel en dat dit geheel de Oer-Ziel is. Deze Oer-ziel is alom aanwezig.

Engel Vehuiah kan ons in contact brengen met deze Oer-Ziel, en schenkt ons de keuze om ons te laten bezielen door de delen van de Ziel waarvan wij het meeste houden. Willen wij ons laten bezielen door liefde of door haat? Door intelligentie of door domheid? Door ondernemingskracht of door luiheid? Door Engelen of door demonen?

De liefdevolle Serafijn Vehuiah schenkt ons de keuze en wij zijn allen vrij om ons te laten bezielen door de essenties die wij verkiezen.

Engel Yeliel schenkt je de liefde voor Al, hij bezielt je met liefde en schenkt je de mogelijkheid om deze liefdevolle bezieling te delen met alles en iedereen. Met Engel Yeliel kom je er achter dat wij allen 1 grote Ziel zijn die zichzelf deelt en verenigt†in een oneindig liefdesspel.

Engel Sitael staat je toe om jezelf te zijn, het unieke deel van de Ziel dat jij bent. Sitael vervult je zodanig van jezelf dat je danst en zingt van vreugde en dankbaarheid omdat je weet wie je bent. Dankzij Sitael word je bezielt door alles wat je doet en kun je met je vreugdevolle, actieve†en intelligente levenskracht ook alles en iedereen om je heen bezielen.

Met Engel Elemiah word je weer 1 met het licht van de grote Ziel. Hij schenkt je de mogelijkheid om dit licht te laten schijnen op de plekken in jezelf waar nog schaduw heerst. Engel Elemiah schenkt je de goddelijke bezieling die je toestaat om heer en meester te worden over het spel van licht en schaduw waarin wij ons allen bevinden.

En zo verlichten de Engelen 1 voor 1 de duistere plekken van onze Ziel totdat wij ons volledig bewust zijn van wie wij werkelijk zijn en wij kunnen beginnen met het grootse werk wat ons te wachten staat.

Ik wens jullie allen een goddelijke bezieling en bedank bij deze de Engelen en mijn Geliefde voor de goddelijke boodschap die zij mij brachten.