Huis van de 72 Engelen

Beschermengel Yeiazel, het vinden van vrede en geruststelling

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Beschermegel Yeiazel is de beloning die op je wacht wanneer je de 39 voorgaande engelenkrachten ontwikkeld hebt. Yeiazel is als een Vallei, een vallei van troost. Engel Yeiazel brengt de vreugde en geeft je de mogelijkheid om van alles in het leven te genieten. Hij brengt je steun en vreugde omdat hij je laat zien dat je op het juiste pad bent.

De vreugde die†Beschermegel Yeiazel je brengt is de vreugde om te kunnen genieten van al het werk dat verricht is. Yeiazel brengt enthousiasme omdat je enthousiast wordt wanneer je weet dat je op de goede weg bent en dat de toekomst je toelacht. Hij laat je zien dat alles een reden had. Na een lang pad vol werk en beproevingen kun je nu eindelijk rusten. Yeiazel is als een oase waar je rustig kunt zitten en genieten van de vruchten van je werk. Wanneer het werk verricht is, is men blij en opgelucht. Yeiazel brengt je deze opluchting omdat je met hem ziet dat je het juiste hebt gedaan.

Beschermegel Yeiazel zorgt voor een goede communicatie. We praten vol vreugde over onze ontdekkingen. Hetgene wat we zien, voelen en denken. Hetgene wat we horen en ruiken. Alles schenkt ons vreugde omdat we de samenhang der dingen beginnen te begrijpen. Wij komen erachter dat alles een weerspiegeling is van ons innerlijk gebeuren. Wij komen erachter dat de oplossing voor alles in onszelf ligt. Bovendien zorgt Engel Yeiazel ervoor dat wij in rust en vrede kunnen communiceren met dit Zelf in de oase van ons innerlijk bewustzijn.

Of wij nu dansen, praten of zingen, met†Beschermegel Yeiazel hoeven wij niets meer te bedwingen. Wij hebben alles al geleerd en kunnen nu in vrijheid met elkander praten. Zonder leugens of iets weg te laten. Engel Yeiazel zorgt voor de glimlach - communicatie die het leven van iedereen verrijkt.

Deze engel maakt van je leven een Gebed want het beste gebed is vreugde.

Content zijn met jezelf, wat je hebt gedaan, waar je nu staat en waar je nog naartoe zal gaan. Alles kan vreugde brengen. Elk werk dat verricht wordt brengt de vreugde van het resultaat. Elke overwinning brengt Fierheid en Trots. Je hebt controle over jezelf en je leven. En de mogelijkheid om voor alles een vreugdevolle oplossing te bieden. Het is de LIEFDE die deze vreugdevolle oplossing realiseert.

Beschermegel Yeiazel & ik

Engel Yeiazel helpt mij met schrijven, praten en lezen. Boeken uitgeven, workshops geven en nog vele andere communicatieve vaardigheden. Dit alles doe ik in vreugde omdat ik er zin in heb, omdat ik de zin zie en de woorden begrijp. Dank je,†Beschermegel Yeiazel.

Beschermegel Yeiazel brengt mij de verfijning.

Ik verbeter mezelf in vreugde en kijk elke dag in de spiegel met een glimlach. Mijn lichaam, mijn leven en mijn theater zijn allen weerspiegelingen van mijn innerlijk gebeuren. Alles heeft zin en de film van het zijn is fijn.

Engel Yeiazel geeft mij de capaciteit om goed te kunnen communiceren. Ik schrijf beter dan ooit tevoren. Ik praat duidelijk en begrijpelijk, mijn woorden stellen iedereen gerust. Zij brengen vrede, troost en comfort. Zij brengen het begrip dat alles duidelijk en helder maakt.

Ik zie de zin en heb er zin in.

Het leven is fijn omdat ik altijd bij†Beschermegel Yeiazel kan zijn.

Dankzij de kracht van Engel Yeiazel in mij ben ik vrij, gelukkig en vol hoop.

Ik heb mijn gevoelens onder controle. Al mijn innerlijke wateren zijn op de juiste plaats. (De wateren representeren de gevoelens en†Beschermegel Yeiazel zorgt er dus voor dat elk gevoel zijn juiste plaats krijgt en je het hoe en waarom van je gevoelens begrijpt.)

Ik ben als zaad begonnen en groeide uit tot een een stralende bloem,†een Ster van licht die Iedereen vreugde brengt. Ik heb van mijn fouten geleerd en met de verkregen wijsheid een vreugdevolle toekomst gecreŽerd. Ik ben sterk, moedig en ga ervoor want mijn weg is goed en juist, waarheid de bestemming. Yeiazel is mijn oase van overvloed Ik voel me goed, de reis was fijn. Maar ik ben ook blij weer thuis te zijn.

Al mijn dromen komen nu uit. Na een lange weg van leren en werken begint de liefde haar vruchten te schenken. Ik ben blij want al mijn verwachtingen komen uit. Ik voel mij in rust en vrede omdat ik zie, voel en realiseer dat mijn werk niet voor niets was.

Ik ben vrij omdat ik mijn eigen meester ben.

Ik creŽer mijn eigen lessen en studeer met plezier op deze Aarde. Ik zie het nut van mijn studies. Ik ben zeer gemotiveerd en vlieg als een pijl naar mijn lotsbestemming. Ik ben vrij omdat ik niet gebonden ben aan het verleden en de toekomst voor mij als een oase is. Een vreugdevolle vallei van Vrijheid.

Ik ben de schrijver van mijn eigen levensverhaal.

Ik ben een kunstenaar en het leven is een kunstwerk waar ik altijd van kan genieten.

Ik geniet van mijn avontuur omdat ik weet dat het een gelukkig einde heeft.

Het leven brengt mij vreugde. Ik geniet volop van de vruchten van mijn werk. Mijn leven en mijn levensopdracht worden 1 in vreugdevol genieten. Ik hou ervan te creŽren en steeds bij te leren. Ik voel mij blij en word altijd door vreugde omringd. Ik ben fier en krachtig omdat ik altijd het juiste doe. Het leven wordt fijner en fijner dankzij het VREUGDEVOLLE WERK van Beschermengel Yeiazel.

De geruststelling, de steun, het vertrouwen en de troost zorgen ervoor dat ik mij nooit zorgen maak en dat ik volop van het leven kan genieten. Ik ben in RUST en VREDE omdat ik weet dat ik op het juiste pad ben. Ik ben enthousiast, communicatief, vreugdevol, welgemeend en eerlijk. Ik hou ervan om anderen te steunen. Ik steun alles met liefde.

Ik ben de oase waar de reizigers kunnen rusten. Ik bied de nodige hulp en breng de nodige raad overal waar ik kom omdat deze oase zich ook in mezelf bevindt.

Ik ben een sterren zaaier, ik ben een planter van liefde. Ik heb het zaad der liefde geplant in het land der Innerlijke wijsheid. Mijn liefde is als een bloem van vreugde en ik straal voor alles en iedereen. Mijn stralende liefde brengt steun, vrede en geruststelling. Ik ben de rust.

Mijn lichaam, mijn huis en mijn leven zijn als een tempel die steeds mooier wordt. Ik werk met plezier aan mijn tempel en breng zonodig verfijningen aan. Mijn leven is een eeuwige verfijning en ik heb de ultieme schoonheid bereikt. Ik straal als een ster en geniet van het licht als een bloem.

ALLES IS FIJN EN IK WIL ZIJN.

De Aarde is voor mij als een moeder zij is de goddelijke voorzienigheid, die steeds al mijn wensen vervult. Ik ben de ster en zij is de fee. Ik plantte mijn ster in haar aarde en uit het zaad der Liefde werden al mijn wensen geboren. Zij brengen mij vreugde. Zij zijn als bloemen in alle kleuren en geuren, vogeltjes die zingen en nog veel meer moois waarmee mijn wensen mij omringen.

DANKJEWEL ENGEL YEIAZEL.

 

Aartsengel Haniel en de kracht van liefde en schoonheid

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Aartsengel Haniel is de meester van de schoonheid en de glorie in de hemel en op aarde, de verdeler van de liefde en het avontuur dat het leven toch o zo aantrekkelijk kan maken.

Aartsengel Haniel en zijn Engelen verdelen de energieŽn van de planeet Venus in ons universum. Zij zorgen voor de liefdevolle afwerking, voor de schoonheid en de verleidelijkheid des levens. Venus is de Muze van iedere kunstenaar en Aartsengel Haniel schenkt ons de mogelijkheid om alle deugden van Venus in ons zelf te ontwikkelen en zo van ons leven een waarachtig kunstwerk te maken.

Aartsengel Haniel maakt het verlangen in ons wakker om alles te bezitten, om op avontuur te gaan, van het leven te genieten en vele fijne nieuwe ervaringen op te doen.†Het is dankzij dit verlangen en haar magische werking dat wij ongelooflijk veel kennis op doen.†Aartsengel Haniel en zijn Engelen staan ons toe om onze innerlijke en uiterlijke wereld mooi en aantrekkelijk te maken.

Aartsengel Haniel en het Engelenkoor der Vorstendommen

regeren de periode van 23 november tot en met 31 december.

De dag dat hun energie het sterkst aanwezig is is vrijdag.

Goede raad van Aartsengel Haniel

Laat je innerlijke licht in je uiterlijke wereld schijnen (door middel van kaarsjes en mooie bloemen bijvoorbeeld). Kleed jezelf en je leven aan naargelang je wensen en weet dat je de energie der Engelen naar gelieven kunt gebruiken voor het innerlijke of het uiterlijke, eenheid is het ideaal. Laat je innerlijke schoonheid dus naar buiten vloeien, kleed je mooi en verwezenlijk mooie dingen zodat jij en je geliefden kunnen genieten van het leven, de zin er van in zien en jullie steeds gemotiveerder verder zullen gaan met experimenteren op deze Aarde.

Aartsengel Haniel en de Planeet Venus

Aartsengel Haniel kan ons vele materiŽle beloningen brengen aangezien Hij met de krachten van Venus werkt. Hij kan ons bewust maken van de schoonheid, de vreugde en het genot wat deze wereld herbergt en ons meenemen naar de heerlijkste plekken op deze aarde.

Romantische avonturen gevuld met onze stoutste dromen kunnen dankzij Aartsengel Haniel allemaal uitkomen. Maar wat willen wij, waar dromen we van? Welke heerlijke omstandigheden kunnen ons goed doen voelen? Wat maakt ons leven en het leven van onze medemensen de moeite waard? Ziehier enkele vragen die we aan Aartsengel Haniel kunnen stellen.

Een positieve affirmatie doet wonderen

Dankjewel Prins Haniel dat jij ons leven vult met mededogen en vreugdevolle evenementen

 

Aartsengel Haniel Spreekt

Geschreven door Fengo Jabamiah   


Ik ben Aartsengel Haniel en werk met de krachten van Venus.

Ik zorg ervoor dat het leven verleidelijk en mooi is, ik trek je aandacht, richt je blik steeds op het mooiste, het beste. Hoe moeilijk het leven ook mag zijn met mij wordt alles weer fijn, aangezien ik je help om te genieten van datgene wat wel fijn is, datgene wat je wel plezier doet. Zo schenk ik je voorbeelden van het leven van je dromen wat zeker naar je toe zal komen wanneer je samen met mij kijkt naar de dingen die je bevallen, naar de dingen die je plezier doen en ze zo steeds groter maakt door er je aandacht op te richten.


Door er aan te werken, door mee te gaan met het fijne wat alom aanwezig is.


Heb geen angst of geen schaamte om te genieten van je leven, de cadeaus die aan jou worden geschonken staan tot de beschikking van eenieder die er in gelooft en zijn of haar visie bij durft te stellen tot het sublieme en verleidelijke beeld dat Venus ons voorhoud. Omarm de Venus in jezelf, wees blij en verspreid je geluk om je heen, straal het uit.


Wees gelukkig en toon zo het goede voorbeeld. Dat is het beste wat je kunt doen, genieten van het leven en de vele geschenken die het heeft te geven en zo aan je medemensen laten zien dat het leven geen strijd hoeft te zijn, dat er ook vele wonderbaarlijke en fijne dingen in het leven bestaan en dat wanneer wij ons daar op richten alles beter gaat.


Kijk en geniet van de vele mooie bloemen die zich ontsluieren in je leven, maak er het mooiste bloemstukje van en schenk dit aan je geliefden, als voorbeeld, als aanduiding dat het leven nog vele geschenken te bieden heeft. Als bewijs dat ware schoonheid zich nog steeds overal bevind en zich enkel wil openbaren om geliefd te worden.


Heb de schoonheid des levens dus lief, de bossen en de bergen, de zeeŽn, de heerlijkste vakanties en de mooiste lichamen. De materie is goddelijk en verleidelijk er is niets om je voor te schamen.


Geniet ervan en toon je broeders en zusters hoe je werkelijk kunt genieten van het leven en al het prachtige wat het heeft te geven.


Heb lief en geniet van de liefde die je steeds geschonken wordt.


Het is door van jezelf en van je leven te houden, door content en modest verder te gaan dat alles en iedereen van jou zal houden. Ontdek samen met mij de schoonheid in jezelf, laat haar licht stralen en samen zullen wij met dit licht het leven van alles en iedereen die je omringd mooier maken.


Ik ben Aartsengel Haniel, de Engelenkracht in jezelf die je toestaat om je steeds op het meest liefdevolle te richten en dit ook steeds om je heen te verspreiden.

 

Boodschap van Aartsengel Haniel

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Alles ontspringt uit liefdevolle gedachten, wat wil zeggen positieve gedachten gevoed met liefde. Beelden en inspiraties, voorstellingen die zich in het theater van je leven zullen afspelen wanneer je hen een kans schenkt.


Stel je dus de nodige personages voor en schenk ze het decor van hun dromen, zodat ze zich thuis voelen, zodat ze met liefde hun rol kunnen vervullen en bijdragen aan de meerwaarde van je leven.


Maak van je huis je mooiste decor, van je lichaam een heilige tempel. Laat je fantasie spelen en geniet van de aardse resultaten die deze fantastische voorstellingen met zich mee brengen.


Werk met liefde en geduld, een paleis wordt niet op 1 dag gebouwd, maar wanneer het bouwen je goed doet, zul je steeds gemotiveerd zijn en zal de tijd ophouden met bestaan daar je in het liefdevolle nu moment zult vertoeven.


Plaats elke steen met liefde, geniet van de puzzel des levens, het kunstwerk der creatie en voor je het weet zal je steeds door kunst omringd worden en zal de kunstenares in jezelf kunnen genieten van haar goed uitgevoerde werk. Dan zul je de nobelste gasten kunnen ontvangen en dineren met de Engelen.


De Engelen bieden je steeds hun hemelse spijzen en zo kan ook jij de heerlijkste spijzen berijden en aanbieden aan je medemensen. Een lekkere maaltijd, een zacht en warm bed om in te slapen en een spanend avontuur voor het slapengaan kunnen wonderen doen.


Echte rijkdom zit hem in de kleine dingen, in elke steen met liefde geplaatst.


Door middel van kleine liefdevolle acties bouw je mee aan een hemels paradijs op aarde, want elke actie hoe klein en pietluttig ze ook mag lijken draagt bij aan het grotere geheel.

Genieten van het leven

Het leven is gemaakt om van te genieten, wanneer het leven je in een hemelse vervoering brengt is dit een goed teken. Ga mee met deze vervoering, laat je meevoeren door de hemelse extase en ontdekt het erotisch sentiment wat alle fijne opwindende, avontuurlijke en aantrekkelijke dingen je kan geven, laat je door de vurige liefde de weg wijzen.


Laat deze liefde als een slang uit je diepste innerlijk naar boven komen.


Verenig je met het licht, bemin het goddelijke in al haar energie-vormen.


Ontdek de geliefde die in je huist en je alom aanwezig omringd.


Hou van de wereld in al haar energie-vormen en alle energie-vormen zullen van jouw houden en je steeds bijstaan en de nodige hulpmiddelen schenken om het leven voor iedereen aangenaam te maken.
Genieten van simpele en natuurlijke dingenMet Aartsengel Haniel kun je leren om te genieten van het leven.


Met Aartsengel Haniel kun je genieten van de kerstcadeautjes en het nieuwe jaar al is het buiten nog zo donker en koud.


Genieten van de romantische sfeer die je bij jezelf thuis kunt creŽren door kaarsjes aan te stekken, door licht en liefde in je huis te brengen. Door mooie bloemen en heerlijke geuren in je leven toe te laten, door lekker eten te berijden en te nuttigen. Door er samen met je geliefden steeds het beste, het liefdevolste van te maken.


Door samen met je geliefden steeds vol hoop en vertrouwen verder te werken aan de verspreiding der liefde in jezelf en alles en iedereen die je omringd.


Door je geliefden te omarmen, door hen lief te hebben en je aanwezigheid voor hen als een geschenk te maken en hun aanwezigheid als een geschenk te ervaren.


Alles is een geschenk van God aan zijn schepping en van de schepping aan God.


Alles is geven en ontvangen, met onvoorwaardelijke liefde, zonder eigen belangen.


Liefde is zoals de Zon, liefde straalt voor iedereen, liefde is geduldig en behulpzaam, liefde laat vrij en schijnt haar licht voor ons allen, over goeden en slechten, over armen en rijken. Liefde is zonder oordeel en schenkt zichzelf onvoorwaardelijk aan haar medemensen net zoals God zichzelf onvoorwaardelijk schenkt aan zijn schepping.


Maak alles dus gezellig en leuk want dat is de beste manier om God en zijn Engelen te eren.


Het zijn niet zozeer de cadeautjes die tellen doch de liefde waarmee ze geschonken worden, de intentie die erachter zit. Elke liefdevolle actie die je uitvoert om het leven van je medemensen en jezelf aangenamer te maken zal bijdragen aan het gelukkig zijn van jezelf en je medemensen.


Alle acties die gelukkig maken, die goed doen voelen, zullen het goede groter maken.


Door geluk te verdelen zullen wij uiteindelijk allemaal gelukkig worden.


Door je medemensen gelukkig te maken, goed te doen en lief te hebben zal je zelf steeds in dit geluk, in deze rijkdom kunnen vertoeven en door jezelf gelukkig te maken, door jezelf plezier te doen zul je dit plezier op jouw beurt aan je geliefden kunnen schenken.


 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 14