Huis van de 72 Engelen

Wat zijn Engelen en Aartsengelen?

Geschreven door Fengo Jabamiah   

De Aartsengelen en de Engelen representeren de actieve krachten die werken ten dienste van het Al in Al: De energieŽn die werkzaam zijn in de materie. Wij zouden hen kunnen zien als de verschillende gezichten van God die in ons huizen en ons steeds omringen.

Zij representeren onze hemelse Vader en onze aardse Moeder, alsook het goddelijke Kind dat in ons allen huist en wanneer wij leren om stil te zijn en te luisteren naar de wijze raad die Zij ons steeds toefluisteren en wij aandachtig zijn voor de vele symbolische boodschappen waarmee Zij ons bombarderen door middel van onze dagelijkse levensomstandigheden zullen wij de boodschap van ons Hogere Zelf kunnen ontvangen en leren om in harmonie te werken met de Ster die in ons allen huist.

Lees meer...
 

Het doel van mijn schrijven

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Het doel van mijn schrijven is om de onzichtbare innerlijke en uiterlijke processen die plaats vinden in onszelf en onze wereld te openbaren door middel van het licht,†de Liefde, de wijsheid,†de kennis en de wetenschap die de Aartsengelen, de Engelen en onze persoonlijke Beschermengelen ons te bieden hebben.

Iedereen weet dat wij positieve en negatieve gevoelens en gedachten hebben. Iedereen weet dat wij ons soms goed en soms slecht voelen, dat wij soms juist en soms fout handelen.

Deze gevoelens en gedachten vullen ons wezen en zo worden wij wat wij voelen en denken, zo handelen wij naargelang onze gevoelens en onze gedachten. Het doel van deze teksten is dat wij onze aandacht vestigen op het licht, op de positieve gedachten en gevoelens die in ons huizen.

Deze positieve gedachten en gevoelens ga ik in deze studie beschrijven als energieŽn die gerepresenteerd worden door de Aartsengelen, Engelen en Beschermengelen.

Het is mijn wens om de leringen der Engelen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken zodat iedereen het pad der wijzen kan belopen en de Engel die in zichzelf huist kan ontdekken en naar buiten brengen.

Dit wil niet zeggen dat zij die de wetenschap die zich in deze studies bevindt begrijpen en er op een positieve wijze iets mee doen vleugels zullen krijgen en in†Engelen†zullen veranderen, doch dat zij die de moeite doen om deze studie te vervolledigen de symbolische vleugels der kennis en liefde zullen ontvangen waarmee zij alle negativiteit, al het ongeloof, alle vooroordelen en dogmaís waarin wij gevangen zitten kunnen ontstijgen.

Met deze vleugels kunnen wij regelrecht naar ons doel vliegen en het vreugdevolle leven dat wij wensen verwezenlijken.

Uiteindelijk is het het doel van iedereen om gelukkig te zijn, om een nuttig en vreugdevol werk te verrichten en te genieten van een liefdevolle en perfecte relatie met alles en iedereen om ons heen en in onszelf.

Simpele wensen zoals een goede relatie en een fijn werk zullen dus aan bod komen en er zal ons de nodige wetenschap gegeven worden om deze wensen waar te maken.

Deze wetenschap zal zorgen voor geloof en dit geloof zal zorgen voor de realisatie van onze dromen.

Is het mogelijk om je brood te verdienen met iets waar je van houdt?

is het mogelijk om te houden van, om lief te hebben en geliefd te zijn?

Ziehier enkele vragen waar wij ons mee bezig zullen houden tijdens en na het bestuderen van de verschillende leringen die de Engelen ons te bieden hebben.

Het zijn onze negatieve gedachten en vooroordelen die ons weerhouden van het geloof in deze dingen. Het is de wetenschap van onze maatschappij en onze voorouders die ons gevangen houdt in oude patronen waarvan wij ons het best van kunnen bevrijden.

Het oude moet kunnen sterven zodat het nieuwe geboren kan worden en het is dan ook het doel van deze teksten om een nieuwe wetenschap te bieden die een eeuwenoude weg naar verlichting opent die ons door de eeuwen heen op vele verschillende wijzen geopenbaard is.

De appel valt niet ver van de boom en het oude leeft verder in het nieuwe, doch alles gebeurt op zijn tijd in het ritme van de goddelijke voorzienigheid.

Dat deze goddelijke voorzienigheid ons zijn vruchten mogen schenken dankzij de letters die hier geschreven staan, dat deze letters ons het woord van God mogen openbaren en de zin van het bestaan duidelijk maken.

Dat deze teksten als zaden mogen zijn die in ons innerlijk ontkiemen zodat wij de Ster die in ons allen schijnt kunnen zien schitteren en het licht van het hogere zelf ons de weg kan wijzen.

Het Hogere Zelf en de Engel die in ons huist zijn 1

Alle wegen leiden naar God, enkel de symbolen die op de wegwijzers staan verschillen van cultuur tot cultuur.†Dat de Universele eenheid ons moge leiden en de weg wijzen door het paradijs aan diversiteit wat het leven zo spannend en waardevol maakt.

 

Aartsengel Tsaphkiel en de Tronen

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Aartsengel Tsaphkiel†is de organisator, de computer van het universum. Hij transformeert de goddelijke energieŽn, vooral de goddelijke wil en de Christusliefde in wetten. Hij maakt de mensheid bewust van deze wetten en schenkt de nodige intelligentie om ze te begrijpen en ernaar te handelen.

Aartsengel, Prins Tsaphkiel schenkt ons de kennis die ons toestaat om al onze ideeŽn waar te maken. Aartsengel Tsaphkiel†doet ons begrijpen hoe wij ons het beste kunnen gedragen, waarheen wij het beste kunnen gaan. Hij toont ons de waarheid, hij toont ons de juiste weg.

Lees meer...
 

Het Engelenkoor der Tronen

Geschreven door Fengo Jabamiah   

De Engelen Tronen laten ons drinken uit de beker van het noodlot†en schenken ons het zwaard der gerechtigheid†dat ons toestaat†om steeds met onderscheidingsvermogen de juiste keuzes te maken.

De Engelen van het Engelenkoor der tronen zorgen voor het nodige licht, het nodige begrip, de nodige intelligentie waarmee wij de beproevingen des levens kunnen begrijpen en de goede opportuniteiten die ons steeds aangeboden worden kunnen zien.

De Engelen Serafijnen openbaren de mens zijn lot, zijn levensopdracht:†de wil van God de Vader.

De Engelen Cherubijnen schenken ons de liefdevolle motivatie waarmee wij aan het werk kunnen gaan en vullen ons leven met voorspoed en geluk zodat wij steeds de nodige middelen tot onze beschikking hebben om een goed werk te verrichten. Het waardevolste ingrediŽnt dat zij ons kunnen schenken is†de Christus-Liefde.

De Engelen Tronen zorgen voor de juiste omstandigheden waarin dit lot zich kan voltrekken en letten erop dat alles op de juiste wijze verloopt.

Zij brengen ons de suprÍme intelligentie van de Heilige Geest

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 14