Onze Geboortehoroscoop en onze Levensopdracht

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Hoe kunnen wij te weten komen welke taak, welk werk wij te verrichten hebben tijdens dit leven?

Het antwoord staat geschreven in onze geboortehoroscoop, de hemelse kaart waarop het plan, het kader van ons bestaan, het landschap waarin wij ons bevinden en de weg die wij moeten begaan aangeduid staan. Dankzij onze horoscoop kunnen wij zien met welke energieŽn wij kunnen werken en in welke fase, in welke cyclus wij ons bevinden.

Onze horoscoop is onze hemelse blauwdruk die zich uit door middel van onze levensomstandigheden, het landschap waarin wij ons bevinden. De weg die deze horoscoop ons kan openbaren is het programma waaraan wij ons dit leven kunnen wijden. En de schat die wij op het einde van deze weg zullen vinden zal het resultaat zijn van de ervaringen die wij hebben opgedaan tijdens dit leven en de vrucht die dit vreugdevolle werk ons kan geven.

De Aartsengelen sporen ons steeds aan tot actie, tot de verwezenlijking van ons potentieel.†Dit potentieel schenken de 72 Engelen van de Kabbalah die onder hun leiding staan ons aangezien zij de gepersonaliseerde krachten en talenten in ons zelf representeren.

Dankzij de positie van de Zon in onze geboortehoroscoop kunnen wij te weten komen welke Engelen onze persoonlijke Beschermengelen zijn en wat onze Beschermengelen ons te bieden hebben tijdens dit leven: Welke deugden, welke eigenschappen wij in dit leven kunnen ontwikkelen en wat wij ermee kunnen doen ten dienste van onszelf en onze medemensen, ter bevordering van het paradijs op Aarde: Een gelukkige wereld waar alle bewoners tezamen in harmonie kunnen leven.

Dankzij de Aartsengelen en de Engelen kunnen wij ons dus bewust worden van onze taak en kunnen wij goddelijke medewerkers worden en ons steentje bijdragen aan de realisatie van het goddelijke plan op Aarde.

Ben je benieuwd naar jou Genie en Levensopdracht volg dan op deze link en maak kennis met je drie beschermengelen