BeschermengelenWerken met Engel Beschermengel Vehuiah

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Diep vanbinnen weet iedereen wat ie wil.

Wanneer we in harmonie zijn met onszelf en de wereld om ons heen

wordt ons levensdoel ons door Engel Vehuiah onthuld.

De Wil is als een pijl. Deze heeft een objectief nodig, een richting, een doel. Wij bepalen de richting. Het is daarom dat het heel belangrijk is te weten wat je wil, wat je doel is. Engel Beschermengel Vehuiah geeft ons de nodige kracht om onze doelen te verwezenlijken, deze doelen kunnen enkel verwezenlijkt worden in een sfeer van Liefde. Deze Liefde is als de aarde waar Beschermengel Vehuiah Haar zaad in plant.

Beschermengel Vehuiah is de goddelijke wil en de menselijke wil, het is de intuÔtie en het instinct. Het is de eerste impuls die alles in gang zet en levend houdt. Het is het begin en het einde want het is het ritme, de ademhaling, de klok,†de tijd van het zijn. Het is het zijn, het wezen op al zijn verschillende manieren want het is een vrij zijn, een vrije wil.

Doe wat je wil is de boodschap, maar wat wil je, waar wil je heen?

Wat is de richting, de beweging, het ritme dat jij wenst?

Wat is je wens, wat is je doel?

Waarom willen we leven?

Als we nadenken over wat we willen in het leven,†dan denken we meestal aan datgene waar we van houden, vooral als dat willen doen beweging is, dan willen we gaan naar datgene waar we van houden. Het is daarom dat we deze eerste kracht, de overlevingskracht waarmee we alles kunnen bereiken, moeten motiveren door middel van liefde. Als je iets met liefde doet dan doe je het goed, als je iets in vreugde doet doe je het goed. Als je dingen wilt, doet waarvan je houdt, dan ga je altijd naar een mooie toekomst,†of beter nog dan houdt de tijd gewoon op te bestaan omdat je in de liefde bent, in het nu moment.

Het ritme, het leven is nu, Engel Vehuiah†is nu, Engel Vehuiah†is het Wezen, Wij zijn het Wezen.

Allen te samen creŽren we en we kunnen alles creŽren en doen wat we maar willen.

Als we de wilskracht, de motivatie en de liefde hebben kunnen we vooruit stormen als een Ram.

Het is ook daarom dat Beschermengel Vehuiah†zich uitdrukt door middel van het sterrenteken Ram.

Beschermengel Vehuiah†is het vuur en de Ram is het eerste vuurteken,

in dit teken dringt de goddelijke wil,†de vurige geest, de activiteit, de doe-kracht tot ons door.

De Kracht van Beschermengel Vehuiah zorgt voor veel activiteit, diversiteit en avontuur,

het is de kracht om altijd opnieuw te beginnen vol goede moed.

Mensen die de kracht van Engel Beschermengel Vehuiah†heel sterk in zich hebben kunnen veel bereiken.

Zij die de moed, de motivatie en het doel voor ogen hebben,

Zij die de liefde hebben kunnen alles.


Opnieuw beginnen met Engel, Beschermengel Vehuiah

Na een lange periode van rust en innerlijk ontwikkeling breekt nu eindelijk de tijd aan om weer aan de slag te gaan, om te beginnen met nieuwe projecten, om de zaadjes die zich gevormd hebben in ons innerlijk door middel van gevoelens, wensen en gedachten een plaatsje te geven in ons dagdagelijkse bestaan.

Engel Beschermengel Vehuiah geeft ons de mogelijkheid om opnieuw te beginnen,

om van de ene situatie naar de andere te gaan.

Het leven is vol mysterie en Engel, Beschermengel Vehuiah kan ons deze mysteries onthullen. Zij laat ons intuÔtief de aanwezigheid van het goddelijke in alles aanvoelen en maakt ons op deze manier bewust van de wil van haar Vader die voor alles slechts liefde koestert en wiens intelligentie er een van overvloed en vooruitgang is.

Engel-Beschermengel Vehuiah is het alchemistische vuur dat het proces des levens in gang zet, Engel Vehuiah is de adem des levens die de Aarde weer Levend maakt. Alles word opnieuw geboren, iedereen krijgt weer een nieuwe kans.

Het leven is vol kansen, en Beschermengel Vehuiah doet ons dus intuÔtief aanvoelen welke kansen wij moeten benutten om weer 1 te worden met God, in Zijn Liefde te delen en te onderwijzen vol wijsheid zodat het Liefdevolle werk op een intelligente manier uitgevoerd, recht op het doel gericht als een vuurpijl de ronde gaat en 1 voor 1 al haar verschillende gezichten toont.

Dank je wel Engel Vehuiah want jouw schoonheid is als die van een dame, het is de schitterende dame die in alles verborgen zit, het is de glinstering der sterren die alles doordringt, haar wijn is de wijn des levens, de wijn van het zijn. Haar bron is de Aleph en zij straalt als een hogepriesteres verborgen achter de sluier der materie, zij lonkt ons om ons de geheimen van de Zodiak te onthullen en ons mee te nemen op reis naar alle sterren die zich in onszelf bevinden.

Gebed:

Dankjewel Engel VEHUIAH dat jij ons elk jaar weer de kans geeft om ons te vernieuwen, onze oude huid achter te laten zoals de planten hun dode delen ook vergaan en er nieuwe mooie scheuten ontstaan.

Dankjewel dat jij ons naar het licht leidt zoals ook de planten naar het licht gaan. Bedankt voor de energie die ons doet groeien en steeds verder gaan. Dankjewel voor de cirkel des levens waar wij in staan. Het paradijs waarin alles vergaat om het nieuwe te laten ontstaan.

Bedankt dat wij in jou ritme mee mogen gaan en genieten van het bestaan.

Het Leven is fijn, bedankt dat wij mogen zijn.