Engelen van de DierenriemWerken met Engel Cahetel

Geschreven door Michy   

 

Als laatste der engel-serafijnen brengt Cahetel de mogelijkheid om ons te laten inspireren door situaties, om de kans te ontdekken die in elk moment aanwezig is en hier het mooie uit te halen. Misschien dat het in het begin niet altijd makkelijk is om liefdevolle aandacht te schenken aan datgene waarvan je meent dat het je pijn heeft gedaan, maar het is wel zo dat de les zich onthullen kan, de les die inzichten brengt aangaande het geschenk hierin vervat. Waarom voelen we ons gekwetst wanneer iets diep vanbinnen ons raakt? Is het omdat we op zoek zijn naar de juiste oplossing, een oplossing die meer klaarheid in ons bestaan kent? Iedereen is steeds op zoek naar klaarheid, zij het bewust of onbewust... Hoe meer klaarheid de mens verwerft, hoe meer inzichten hieruit verder ontspruiten en daar helpt de lieve Cahetel ons mee.

 

Daar hij planetair reist van Neptunus naar de Maan kunnen tijdens deze dagen verschillende bespiegelingen aan de oppervlakte komen, doch soms is het nodig om door een wolk van illusies heen te waden, illusies die klaarheid het licht ontnemen als grijze wolkjes aan een heldere hemel. Het engelenwerk houdt in dat we zoveel mogelijk wolkjes verdrijven waardoor alles weer klaar en helder wordt, waardoor inzichten als vanzelf naar ons toekomen en ons zo inspireren met nieuwe ideeen en tot nu toe ongekende toekomstmogelijkheden. Cahetel toont ons zo ook dat niets ooit vaststaat, alles heeft zijn eigen ritme en wanneer we ons hier bewust van worden kunnen we tijd gebruiken als de wijze leermeester die ons steeds op het juiste moment leidt tot waar we moeten zijn, inzichten brengt die ons verder helpen op ons pad en ons zodoende ook bewustzijn brengt dat we steeds de oplossing voor datgene waar we ons zorgen over maken kunnen vinden door open te staan voor inzichten, inspiraties en de liefde waarmee we naar het leven kijken.

 

Tijdens de voorbije 41 dagen waarop de engelen-serafijnen hun invloed tot ons brachten hebben ze ons door vurige goddelijke purificatie geleid, een purificatie die ons de gelegenheid schonk om al het oude, datgene wat niet meer van nut was voor onze huidige levenservaring achter ons te laten zodat we in liefde en met nieuwe energie de nieuwe cyclus der cherubijnen kunnen aanvatten. Deze zal zachter aanvoelen, een fijne nieuwe periode waarin we dankzij de nieuwe liefdevolle energie die de serafijnen ons geschonken hebben vol goede moed aan onze nieuwe projecten kunnen beginnen. Dank aan de lieve serafijnen die ons deze mogelijkheid geschonken hebben. En zo gaat de dans der engelen weer verder... Hand in hand dansen en zingen ze terwijl hun licht der liefde ononderbroken over ons, onze liefste wensen maar ook onze overbodige lasten schijnt, zodat we dankzij hun schitterend liefdeslicht meer bewustzijn ervaren over wie we werkelijk zijn en hoe we deze kennis kunnen gebruiken om ons steeds meer bewust te worden van de bloemen op ons pad die alom aanwezig zijn. In liefde, Michy xxx

 

 

 

Voor de liefhebber astrologie:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Engelenkracht: Serafijn
Fysieke invloed: 26 tot en met 30 april
Emotionele invloed: 16 januari ~ 28 maart ~ 10 juni ~ 25 augustus ~ 6 november
Intellectuele invloed: dagelijks van 02u20 tot en met 02u39
Sephira op Levensboom: Van Kether naar Yesod
Planetaire invloeden: Neptunus ~ Maan
Graden op zodiak: 5 ~ 10 Stier
Sterrenbeeld: Stier
Element: Aarde

Cahetel werkt onder leiding van Aartsengel Metatron