Engelen van de DierenriemWerken met Engel Elemiah

Geschreven door Michy   

 

 

De lieflijke serafijn Elemiah leert ons om in dankbaarheid naar situaties te kijken en er zo het geschenk in te ontdekken. We komen tot de ontdekking dat niets ooit zomaar voor niets gebeurt doch dat alles een les is met transformatie als doel. De liefde en dankbaarheid waarmee we naar situaties kijken onthult het lichtpunt dat steeds aanwezig is. We kunnen het vergelijken met een muntstuk daar we slechts één zijde tegelijk kunnen waarnemen. Wanneer we kop of munt vergelijken met lichtheid of zwaarte zien we dat we deze niet tegelijkertijd kunnen ervaren.

 

Wanneer we zwaarte ervaren lijkt de lichtheid, de vrolijkheid heel ver weg, doch ze is steeds aanwezig. Elemiah helpt ons om situaties vanuit het liefdevolle perspectief te bekijken. Liefde en dankbaarheid gaan zo mooi hand in hand samen en het is nu net deze kracht die ervoor zorgt dat de situatie zich wentelt naar het positieve of in het geval van ons muntstuk, dat we haar omdraaien en haar andere zijde kunnen aanschouwen. Alles wat in dankbaarheid wordt gezien groeit, het groeit en bloeit waardoor het begint te schitteren en haar wonderlijke transformatieve kracht heel duidelijk wordt.

 

De lieve Elemiah geeft ons de kans om de situaties die ons leven beheersen in liefde te doorgronden, te begrijpen en daardoor te overstijgen. Ze schenkt ons de moed om het oude los te laten waardoor nieuwe energie vrijkomt die ons de mogelijkheid schenkt om op een hogere trilling verder te gaan, een hogere trilling die het mogelijk maakt om samen met de volgende engelen in deze wonderlijke dans vol goede moed nieuwe idealen te verwerkelijken.

 

Dankzij Elemiah verkrijgen we inzicht in situaties, leren we er de waardevolle les uit te halen die ons bewust maakt van wie we zijn, wat we willen en hoe we daar op een positieve wijze vol vertrouwen aan kunnen verderbouwen. Laat tijdens deze periode de zachte kracht der liefde en dankbaarheid hun wijze lessen aan je openbaren en je de inzichten brengen die het leven op een speelse, doch vertrouwensvolle wijze kunnen benaderen. Wanneer men in liefde en dankbaarheid het levenspad bewandelt wordt het duidelijk dat zwaarte, pijn en strijd helemaal niet noodzakelijk zijn, ze zijn eerder een teken dat men afwijkt van de schoonheid die het leven is bedoeld te zijn.

 

Daar Elemiah planetair van Neptunus naar Mars reist schenkt ze ons ook de belofte dat we de daadkracht zullen ontvangen om onze idealen te bereiken wanneer we dit doen door de hemelse gaven van liefde en dankbaarheid te koesteren als het mooie plantje dat een grote groei zal kennen, een grote groei niet enkel in je uiterlijke, doch ook in je innerlijke wereld... De prachtige wereld der inzichten die dankzij de gaven der engelen een meest waardevolle leraar voor je zal zijn.

In liefde, Michy xxxVoor de liefhebber astrologie:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Engelenkracht: Serafijn
Fysieke invloed: 5 tot en met 9 april
Emotionele invloed: 12 januari ~ 24 maart ~ 6 juni ~ 21 augustus ~ 2 november
Intellectuele invloed: dagelijks van 01u00 tot en met 01u19
Sephira op Levensboom: Van Kether naar Guebourah
Planetaire invloeden: Neptunus ~ Mars
Graden op zodiak: 14.30 ~ 19.30 Ram
Sterrenbeeld: Ram
Element: Vuur
Elemiah werkt onder leiding van Aartsengel: Metatron