Engelen van de DierenriemWerken met Engel Sitael

Geschreven door Michy   

 

Nadat we in het rijk der serafijnen eerst kennis hebben gemaakt met de vurige wilskracht van Vehuiah die ons de moed schenkt om in onze mooiste idealen te durven geloven en ze tot werkelijkheid te willen brengen heeft de liefdevolle Yeliel ons getest om te weten te komen of onze verlangens wel echt waren, of ze daadwerkelijk het hoogste niveau van dat wat we waar willen maken representeerden. Indien dit niet zo was moedigde ze ons aan om dieper in onszelf te kijken, om in liefde de waarheid van dat wat we wensen onder ogen te zien en verfijning aan te brengen daar waar nodig. Haar boodschap is klaar en duidelijk: ga op zoek naar het hoogste in jezelf en houd je hieraan met de vurige wilskracht die vehuiah je bij de start geschonken heeft. Nadat we door het verfijnen van onze doelstellingen één zijn geworden met de lokroep van ons hart verschijnt Sitael ten tonele om de raderen in beweging te brengen waardoor de reis van de zaadjes die we in onze geest geplant hebben nu haar aanvang kent. Deze hele zodiakale cyclus waar we ons nu bewust met hart en ziel in begeven kan eigenlijk makkelijk bezien worden als het samenspel van de radertjes zoals je ze in een oud zakhorloge vinden kan. Elke engel zet een ander radertje in beweging waardoor het begrip van tijd ontstaat, tijd die alles in beweging zet. Zo is het ook met de dans der engelen, elke engel vult de eigenschappen van zijn mede-engelen naadloos aan waardoor het creatieve proces der verwerkelijking mogelijk wordt. Sitael is voor mij altijd de hemelse horlogemaker geweest, hij zet het tijdsmechanisme in werking dat verwerkelijking mogelijk maakt. Dat hij deze grote kracht in werking zet kunnen we merken doordat je in deze periode het onverwachte kan verwachten. Doordat hij dit mechanisme in werking stelt openen zich opeens poorten die voorheen gesloten bleken te zijn, nieuwe poorten die dankzij de hemelse reis door de tijd zullen leiden tot de verwerkelijking van datgene wat we vanuit het diepst van ons hart verwerkelijkt willen zien. Laat dus los van datgene wat je niet meer dient en geniet in dankbaarheid van het nieuwe dat zich aandient.Ook al zijn God's wegen mysterieus, je kan ervan op aan dat de zodiakale dans der engelen je zal leiden. Geniet van de reis die gevuld blijft met wonderlijke inspiraties en situaties, ze belichaamt de roep van je ziel. In liefde, Michy xxx


Voor de liefhebber astrologie:


Engelenkracht: Serafijn
Fysieke invloed: 31 maart tot en met 4 april
Emotionele invloed: 11 januari ~ 23 maart ~ 5 juni ~ 19 augustus van 12u00 tot 23u59 ~ 20 augustus ~ 1 november
Intellectuele invloed: dagelijks van 00u40 tot en met 00u59
Sephira op Levensboom: Van Kether naar Hesed
Planetaire invloeden: Neptunus ~ Jupiter
Graden op zodiak: 9.30 ~ 14.30 Ram
Sterrenbeeld: Ram
Element: Vuur
Sitael werkt onder leiding van Aartsengel: Metatron

 

 

Engelen Aanroepren:


Je engel aanroepen doe je steeds door haar naam in drie lettergrepen uit te spreken:

SI
SITA
SITAEL

Eerst adem je in, dan spreek je de eerste lettergreep uit: SI. Dan adem je weer in en spreek je de twee lettergrepen uit: SITA. Een derde keer adem je weer in en spreekt nu de engel's gehele naam uit: SITAEL. Laat de klanken van zijn naam zo lang mogelijk doorklinken. Voel hoe zijn energie door je lichaam stroomt en je hele wezen vult met vreugde. Nadat je de naam op deze wijze hebt uitgesproken adem je nog een keer in om de essentie die is vrijgekomen door het uitspreken van de naam tot je te nemen waardoor je de liefdevolheid van de engel tot je neemt.

Wanneer je contact met je engel wil maken kan het hulpzaam zijn om je even af te zonderen in stilte, een groot glas water te drinken en een kaarsje te branden, want kaarsjes trekken engelen aan. Stel dan de vragen die door je hoofd gaan, bid of mediteer... Doe dat wat voor jou het beste voelt. Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart. Weet dat elke vraag aan je engel steeds begrepen en beantwoord wordt. Kijk uit naar de veranderingen, de liefdevolle nieuwe situaties en kansen die je kant uitkomen.