Engelen van de DierenriemWerken met Engel Yeliel

Geschreven door Michy   

 

Als tweede der serafijnen brengt Yeliel ons de vurige liefdeskracht die steeds aanwezig zou moeten zijn bij alles wat we ondernemen. Deze liefdeskracht, die de hoogste hemelse trilling nader tot ons brengt, toont ons door de gevoelens en situaties die we beleven of we al dan niet op het juiste pad zitten. Indien de vijf dagen wanneer Yeliel heerst fijn en vol belofte zijn dan schenkt dit ons de zekerheid dat de doelen die we ons stellen in goede handen zijn. Wat is een betere richtingwijzer naar ons gekozen doel dan een goed gevoel en de zekerheid dat de situaties die ons in deze periode omringen dat gevoel alleen maar versterken? Wanneer dit niet zo is moedigt Yeliel ons aan om onze plannen en acties toch eens nader onder de loep te nemen. We kunnen ons dan beginnen afvragen waarom dingen fout lopen, waarom datgene wat we doen ons niet het sublieme kan geven dat we zo graag zouden willen ervaren. Dan wordt het tijd om onze plannen alsook onze levenswijze met meer finesse te bekijken. Het is goed om in dit geval tijd voor jezelf te nemen zodat je in alle rust kan nadenken over wat de idealen zijn die je graag verwerkelijkt zou zien en hoe het einddoel hiervan voelt wanneer je het je voor de geest haalt. Indien dit einddoel niet aan je ideaal voldoet zal je diep vanbinnen niet het fantastische gevoel krijgen dat vanzelf zou moeten ontstaan dankzij de kracht die Yeliel schenkt. Oude emoties zouden in de weg kunnen staan en nu is de juiste tijd om deze eens met de ogen der liefde te herzien. Yeliel brengt ons naar de krachten van de planeet Saturnus, die ook wel vadertje tijd genoemd wordt. Vadertje tijd zou ons wel eens kunnen confronteren met de gebieden in ons leven die reeds lang om positieve transformatie vragen en nu is de tijd om daar dankzij Yeliel's liefdevolle hulp werk van te maken. Sluit even je ogen en beeld je eens in hoe jouw leven eruit zou zien indien je een magisch toverstokje zou hebben en er eens vol liefde mee zou zwaaien. Welke beelden komen naar boven? Zijn ze ontdaan van zelfzuchtige belangen en past de liefde voor je naasten ook mooi in het beeld? Komen jouw mooiste wensen goed naar voor? Indien dit zo is, fijn! Je zal het ook kunnen bereiken. Weet dat dit lessen zijn op weg naar meesterschap. Plant de zaadjes van je mooiste idealen vol vertrouwen en water ze met de liefde van Yeliel. Geloof dat je het in je hebt om je fijnste dromen te verwerkelijken door heel goed te luisteren naar je gevoel en aldoende subtiel veranderingen aan te brengen tot je mooiste idealen en het einddoel dat je voor ogen hebt gevoelsmatig één worden, hierin ligt je kracht. In liefde, Michy xxx


Voor de liefhebber astrologie:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Engelenkracht: Serafijn
Fysieke invloed: 26 tot en met 30 maart
Emotionele invloed: 10 januari ~ 22 maart ~ 4 juni ~ 18 augustus ~ 19 augustus van 00u00 tot 11u59 ~ 31 oktober
Intellectuele invloed: dagelijks van 00u20 tot en met 00u39
Sephira op Levensboom: Van Kether naar Binah
Planetaire invloeden: Neptunus ~ Saturnus
Graden op zodiak: 4.30 ~ 9.30 Ram
Sterrenbeeld: Ram
Element: Vuur
Yeliel werkt onder leiding van Aartsengel: Metatron


Je engel aanroepen doe je steeds door haar naam in drie lettergrepen uit te spreken:

YE
YELI
YELIEL

Eerst adem je in, dan spreek je de eerste lettergreep uit: YE. Dan adem je weer in en spreek je de twee lettergrepen uit: YELI. Een derde keer adem je weer in en spreekt nu de engel's gehele naam uit: YELIEL. Laat de klanken van zijn naam zo lang mogelijk doorklinken. Voel hoe zijn energie door je lichaam stroomt en je hele wezen vult met vreugde. Nadat je de naam op deze wijze hebt uitgesproken adem je nog een keer in om de essentie die is vrijgekomen door het uitspreken van de naam tot je te nemen waardoor je de liefdevolheid van de engel tot je neemt.

Wanneer je contact met je engel wil maken kan het hulpzaam zijn om je even af te zonderen in stilte, een groot glas water te drinken en een kaarsje te branden, want kaarsjes trekken engelen aan. Stel dan de vragen die door je hoofd gaan, bid of mediteer... Doe dat wat voor jou het beste voelt. Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart. Weet dat elke vraag aan je engel steeds begrepen en beantwoord wordt. Kijk uit naar de veranderingen, de liefdevolle nieuwe situaties en kansen die je kant uitkomen.